|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
8.6.2010 14:28:26   
Lara83
draga larissa, jedva sam cekala da se jucerasnji dan zavrsi. cak sam i s posla ranije otisla jer sam nikakva bila. ali sta ces, ne preostaje nam nista drugo nego u nove pobjede user posted image  doci ce nama nase user posted image  i prije nego mislimo user posted image  
trebamo se OPUSTITI i NE MISLITI ni na user posted image  a ni na user posted image ! kako je to lahko reci a tek kako je tesko primjeniti user posted image  ali MORAMO! sama sam sebe dovela do ludila ovaj mjesec ali ne zelim vise to.
drage moje ostale trudilice, trudimo se i dalje i bez odustajanja user posted image  
veliki pozdrav svima user posted image

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 2126
8.6.2010 14:57:47   
Larissa31
Vjerujem ti, i  ja sam bila u komi ali život ide dalje...

Nego, drage moje, kod mene novi problem!!! Zapravo ne znam da li je problem i je li alarmantno initi šta bi to moglo biti ali dogodilo mi se prvi put u životu- kao što ste već mogle pročitati, moja user posted image  je jučer, nažalost stigla ali u nekom ČUDNOM obliku: čudno smeđe boje.. od crvene niti c  user posted image

da li se to dogodilo kojoj od vas?? molim Vas pomagajte, trebam li se brinuti????

Odmah da vam kažem, prošli mjesec sam bila na kontroli kod gin- sve u redu i uredno!! Pa šta je sad ovo, uplašila sam se!!!

Molim vas vaše komentare i iskustva ako ste imali slična!!

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2127
8.6.2010 19:27:58   
AMELIC
Larissa jesi radila test? Ako tako mrljavi ne bi bilo s goreg da uradiš sutra ujutro...za svaki slučaj...a možda su ti se samo malo pobrkali hormoniuser posted image
Moja agonije završena,ja sam dobila prvu user posted image  nakon spontanog...Idemo dalje...
Cure Vama sa srećomuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu Larissa31)
Neposredna veza do poruke: 2128
8.6.2010 19:48:50   
Anoniman
Draga moja , sto ti Amelic napisa najbolje uradi test, ja sam sad drugom trudnocom, isla kod doktora i potvrdio je trudnocu, medzutim nakon mjesec dana pojavi mi se taj iscjedak smedze boje, ja se prepala pravo, nisam uopste znala za to, i odem ponovo kupim test on ponovo pokazuje user posted image , otisla doktoru sve sasvim normalno, evo danas mi je 7 mjesec hvala bogu, taj iscjedak mi je traja vise nego user posted image , al prosao i sve uredu..Nadam se da ce ti biti user posted image  ko kuca akobogda.. Uradi test i javi nam se .. Sretno

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.6.2010 10:07:01 >

Neposredna veza do poruke: 2129
9.6.2010 11:50:26   
Lara83
Larissa jesi li uzimala test??!
hajde obraduj nas user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2130
9.6.2010 19:27:59   
te.amo
Evo da se i ja prikljucim.
Dva dana mi kasni, radila sam testove (nisam mogla izdrzati user posted image ) sinoc oko 8 i jutros odmah nakon budjenja. Oba su bila negativna. Od simptoma nista posebno, jedino sto povremeno imam osjecaj kao da cu dobiti, mada znam da ih mogu imati iako sma trudna. I cesto mokrim, mozda od neke nervoze. :P Ma salim se nisam nesto posebno nervozna. Nadam se da je to To. :)
Sretno svima! :)

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2131
10.6.2010 8:58:32   
crnkka
Drage moje forumašice, napokon i ja da se riješim muka. Jutros mi je došla user posted image , hvala Bogu baš sam se bila prepala. Sretno svima

(odgovor članu te.amo)
Neposredna veza do poruke: 2132
10.6.2010 10:04:45   
gagach
Dobro doooslauser posted image  i iskreno se nadam da ce biti uskoro jedan veliki user posted image user posted image . Sacekaj jos koji dan, mozda je prerano bilo za testa....i obavezno nam javiuser posted image  sreeetno

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.6.2010 10:07:12 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu te.amo)
Neposredna veza do poruke: 2133
10.6.2010 10:06:52   
gagach
Crnkka hajd drago mi je da se rijesilo sve. Cim ti zavrsi m ti trk doktoru na jedan detaljni pregled i onda u akciju za user posted image

< Poruku je uredio gagach -- 10.6.2010 10:09:05 >

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2134
10.6.2010 16:02:43   
crnkka
Hvala gagach i hoću kod doktora. Pozz za sve

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2135
10.6.2010 16:33:05   
Anoniman
Eh, ovako... ne znamjerite sto sam anonimna... nezgodno mi da svi znaju ako sam trudna.
8. dan ciklusa imala sam odnos koji nije bio sasvim zaštićen (u početku nismo koristili kondom, ali smo ga ipak na kraju stavili, tako da je sperma isla u kondom) - dakle, sanse da sam trudna su male... postoje, ali su veoma male.
pijem neke tablete, zbog drugih zdr. problema, i ako sam trudna trebala bi ih odma prestati uzimati - sto mi je dr. koji ih je i prrepisao savjetovao dok ne utvrdim da li sam drudna.  To mogu utvrditi tek za dvije sedmice kad ocekujem sljedecu menstruaciju. 
Pomislila sam da sam trudna kad mi se u posljednijh nekoliko dana pocelo mantati.  ovih dana (polovina ciklusa) imam sluzav iscjedak iz vagine, a i jajnici me malo zigaju. Ne plasim se trudnoce, mada je bas i nisam planirala, ali me strah jer sam već popila 3 ove tablete... Pojma nemam sta da radim i da li sam uopste trudna?  A neizvjesnost me ubi... ko ce cekati do 25.06. kad trebam dobiti?!

(odgovor članu crnkka)
  Neposredna veza do poruke: 2136
10.6.2010 16:49:18   
acudesa
test...pa , ljekar
ja idem zubaru redovno i prije svakog odlaska se istestiram na trudnoću, rađe to..nego da se sekiram ako sam u drugom stanju i primim anasteziju

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2137
10.6.2010 18:10:01   
sumska jagodica
dobar dan zenske ..nasla sam ovaj forum koji mi se ucino bolji od svih trazila sam na internetu sve i svasta vezano za menstruaciju i trudnocu i kako sve vise citam sve sam vise zbunjenja e ovako ja imam jedan problem i nekako sam se zabrinula inace od kako znam za sebe menst mi je bila redovna u sat sto se kaze ove godine pocela je malo kao da kasni i rani tu i tamo po 5 dana gore dole al sada u maju sam imala oko 20 tu negdje i traje mi 3-4 dana sto je meni normalno jer nikad nije duze i sve je bilo ok do danas kad sam vidjela smedji iscjedak i ono kao da cu dobiti i krv bas sam se prepala jer proslo je oko 15 dana od poslednje menst da li se to nekome desavalo do vas ? sory sto je ovako dug tekst nadam se da ce te mi odg...ljubac za sve vas...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 2138
10.6.2010 19:27:04   
Lilipop
Anoniman, od ovoga sto si navela,(bolovi sluz i to sto trebas dobiti za 2 nedelje) najvjerojatnije imas ovulaciju ovih dana, a kako spermici mogu da prezive 2-3 dana, u najsavrsenijim uslovima i do 5 dana, ti si sama presmetaj dal mozes bit u drugom stanju ili ne.
sumska jagodice, meni je doc rekao da je normalan ciklus u granici od 21 do 39 dana, tako da i da ti je user posted image  stigla, ne brini. U svakom slucaju , da mozes mirno spavat idi kod lekara, on ce ti najbolje reci sto je u pitanju, jer najbolje poznaje tebe i tvoje cikluse.

3 x IUI -0

(odgovor članu sumska jagodica)
Neposredna veza do poruke: 2139
10.6.2010 21:01:46   
te.amo
gagach hvala puno na dobrodoslici! Ma sigurno je bilo prerano za test, mada na kutiji pise da ovaj test ocitava i do 6 dana prije izostanka menstruacije. Mozda nekom drugom i ocita. :P
Jos uvijek nisam dobila, ali danas nisam radila test. Pomalo me boli u dnu stomaka, pogotovo rano jutros, pa sam se razocarala misleci da cu vjerovatno dobiti menstruaciju. Ali eto jos nista. :))
Moj cikluis traju 24 ili 26 dana. Znaci nikad duze od 26. I nikad nisam imala ciste i druge probleme. Danas je 30. dan, pa valjda mogu da se nadam pozitivnom. :)

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 2140
10.6.2010 22:09:27   
gagach
pa hajde onda radi taj test da nas obradujesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu te.amo)
Neposredna veza do poruke: 2141
11.6.2010 15:44:33   
te.amo
Nazalost, necemo se radovati ovaj put. Evo bas sam prokrvarila. Krivo mi je. :( Pogotovo sto ce sad garant stalno da zeza menstruacija a nikad nije, a ja cu da se nadam i nadam svaki put kad zakasni. A ono nista. A nikad mi nije kasnila. :(

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2142
13.6.2010 20:00:59   
ena0002
Anonimna po svemu sto si objasnila ta sluz i ziganje u jajnicima je ovulacija, pa ako ti je sad ovulacija nekako su jako male sanse da si ostala trudna 8 dc, a jos plus koristili kondom.
Sumska jagodica neke zene imaju jako malo krvarenje u sredini ciklusa i to je  ovulacijsko krvarenje.
Te amo dobro dosla na forum, zao mi je zbog user posted image ...ali kod nas je parola novi ciklus-nova nada

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu te.amo)
Neposredna veza do poruke: 2143
13.6.2010 22:10:07   
gagach
te.amo zao mi je...ali kao sto ena0002 kaze NOVI CIKLUS NOVA NADA :)
znaci cim prodje u akciju user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2144
14.6.2010 16:23:26   
bimba
te.amo zao mi sto si dobila ali glavu gore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa u nove pobjede do user posted image user posted image user posted image user posted image . Anonimna mislim da je to kod tebe ovulacija jer nekako je rano za simptome a pogotovo sto si navela da ste koristili kondom. Uvijek postoji mogucnost ali ne bas neka velika, vidi nas ostale nezasticeni odnosi pa hoce li biti ili nece.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2145
15.6.2010 4:49:16   
te.amo
Hvala svimauser posted image
Jos koji dan pa ponovo u akciju. Sretno nam svima! :))
3 dan ciklusa sam uradila test na FSH i bio je normalan.

(odgovor članu bimba)
Neposredna veza do poruke: 2146
15.6.2010 21:50:17   
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Eh, ovako... ne znamjerite sto sam anonimna... nezgodno mi da svi znaju ako sam trudna.
8. dan ciklusa imala sam odnos koji nije bio sasvim zaštićen (u početku nismo koristili kondom, ali smo ga ipak na kraju stavili, tako da je sperma isla u kondom) - dakle, sanse da sam trudna su male... postoje, ali su veoma male.
pijem neke tablete, zbog drugih zdr. problema, i ako sam trudna trebala bi ih odma prestati uzimati - sto mi je dr. koji ih je i prrepisao savjetovao dok ne utvrdim da li sam drudna.  To mogu utvrditi tek za dvije sedmice kad ocekujem sljedecu menstruaciju. 
Pomislila sam da sam trudna kad mi se u posljednijh nekoliko dana pocelo mantati.  ovih dana (polovina ciklusa) imam sluzav iscjedak iz vagine, a i jajnici me malo zigaju. Ne plasim se trudnoce, mada je bas i nisam planirala, ali me strah jer sam već popila 3 ove tablete... Pojma nemam sta da radim i da li sam uopste trudna?  A neizvjesnost me ubi... ko ce cekati do 25.0'. kad trebam dobiti?!

Ovo isto kao da se neko zeza sa mnom od mojih dragih kolegica, hahahaha

Haman  i kod mene slično, samo što sam ja imala 30. 05. i pratila sam plodne dane i čuvali smo se, ali meni mi je loše, i sve se gledam u ogledalo, hajd uskoro ćemo saznzanti biti ili ne biti,

(odgovor članu te.amo)
Neposredna veza do poruke: 2147
23.6.2010 15:48:05   
Larissa31
Draga Lara,

dugo me nije bilo, puno toga se dogodilo u posljednje vrijeme...
test je bio negativan ali nije to jedino negativno što mi se dogodilo.. zato se i nisam javljala ovo vrijeme!
Nadam se da si dobro, da će uskoro biti jedan veliki + i da ćeš nas sve obradovati tom vijesti čim prije!!

Puno te pozdravljam i pišemo si!!

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2148
24.6.2010 9:30:12   
Lara83
draga Larrisa,
mislila sam  na tebe i pitala se je li sve ok user posted image  
nadam se da su sva negativna desavanja iza tebe i da si sad bolje. cuvaj se!
mi se ''trudimo'' i nadamo skorom +, ali bice kad treba da bude...bas jutros sam naisla na jedan predivan citat:
It takes time for a flower to bloom, for the sun to rise, for a heart to heal, for a life to change. Be patient.
i ja tebe puno pozdravljam i bit cemo u kontaktu user posted image

Neposredna veza do poruke: 2149
24.6.2010 9:39:32   
anitaMO
mama alma i ja čekam isto ,samo što sam ja imala .29.05.nisam baš planirala.e sad čekam hoču li dobiti do 29.ko će iščekati.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *