|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
12.7.2009 11:23:25   
Lilipop
nur al ayna svaka cast curo, cestitke od srca!!! Zelim ti najlepsihuser posted image u zivotu! Sta kazes od simptoma samo osjetljivih grudi. Znaci svi su bili u pravo sto su rekli da kad se ne opterecujes simptomima onda je to-to! Bravo!user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu mamica)
Neposredna veza do poruke: 776
12.7.2009 11:25:16   
neki
Cestitke i od mene draga,zelim ti sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 777
12.7.2009 14:56:34   
Latinka
Cestitke i od mene!!!user posted image
Zelim ti sretnih i ugodnih narednih 9 mjeseci i da s lakocom doneses svoju user posted image na svijet!
Sve najbolje user posted image

(odgovor članu nur al ayna)
Neposredna veza do poruke: 778
12.7.2009 18:51:18   
mina minka
trbam dobit al je nema a sinoc mi se pojavio smeđi iscjedak.nisam jos radila test,samo mislim i tome.mucno mi je grudi bole.

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 779
12.7.2009 18:53:31   
dojbinica
IZVORNA PORUKA: mina minka

trbam dobit al je nema a sinoc mi se pojavio smeđi iscjedak.nisam jos radila test,samo mislim i tome.mucno mi je grudi bole.

ma ako ne bude sada biće sledeći mjesec, novi ciklus nova nada!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 780
12.7.2009 21:47:49   
Lilipop
Ja trebam dobiti za tri dana i pre desetak minuta pojavio se tupi bil na dnu stomaka bas kao kad trebam da dobijem..dodusa samo jedan minut ali ja sam se puno razocarala jer prosli mesec sam imala histero i bila na GO i toliko nade sam ulozila u ovaj ciklus sta da vam kazem..i sad sam se toliko razocarala da ne mozgu prestat plakatiuser posted image ..ako i sad dobijem ne znam sta vise da ucinim, sve sam pretrage uradila i dve operacije i kao sve u redu a nece niko da me stavi na MPO jos..izvinite ako dosadjam ali stvarno moram nekako da se ispusem. Drzite fige bar jos tri dana da user posted image ne dodje pa u cetvrtak piskim na testic.
A inace simtomi user posted image - 0 bodova (osim dva broja vece grudi bas kao i PMS)

3 x IUI -0

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 781
12.7.2009 21:53:31   
nella
Lilipop cuvam fige da user posted image  ne dodje ovaj put, i da na testicu vidis svojuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 782
12.7.2009 22:33:04   
nur al ayna
Lilipop, evo i ja navijam da bude user posted image
Kad ti je bila ovulacija?
Meni je test bio pozitivan 27. dan ciklusa i to popodne, ali mi je to bio i 13. dan od ovulacije. Ako ti je prošlo više od 12 dana od ovulacije, testiraj se.
Puno sreće i strpljenja ti želim

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 783
13.7.2009 7:17:07   
lepotica32
dobro jutro moje dame koliko sam se nadala da sam trudna ali nisam menzic mi je kasnio 12 dana i sinoc sam dobila plakala sam kao beba bas mi je zao sto nisam uspela ali idemo dalje pozdrav svima vamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 784
13.7.2009 8:49:52   
Lilipop

IZVORNA PORUKA: nur al ayna

Lilipop, evo i ja navijam da bude user posted image
Kad ti je bila ovulacija?
Meni je test bio pozitivan 27. dan ciklusa i to popodne, ali mi je to bio i 13. dan od ovulacije. Ako ti je prošlo više od 12 dana od ovulacije, testiraj se.
Puno sreće i strpljenja ti želim

Danas mi je 25DC, a ovulaciju sam imala 13-14 dana (po sluzi i bol u ljevom jajniku kasno uvece tako da nisam sigurna koji tacno dan) tako da mi je negde 11DPO. Strpit cu se jos dva dana..simptoma osim grudi i dalje nemam nikakvih. A koji si ti test koristila? Cestitke jos jednom i hvala na ljepim zeljamauser posted image

3 x IUI -0

Neposredna veza do poruke: 785
13.7.2009 9:10:32   
ivana st

Nur al ayna čestitam user posted image user posted image user posted image ! I neka to bude prekrasnih 9 mjeseci!
Lilipop navijam da i kod tebe bude user posted image !

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 786
13.7.2009 14:11:08   
lamama
Lilipop joj nemoj biti tužnauser posted image user posted image user posted image , moramo se nadati, je ti od srca želim da ti je ovaj mjesec user posted image , i ja sam tužna uradila par operacija, sve pretrage, sve uredu a user posted image nemauser posted image user posted image user posted image , ni moj doktor još mi ništa ne predlaže radikalnije, neki oblik mpo, ne znam šta ću, poslala papire u Maribor prije tri mjeseca da mi zakažu razgovor, dobila pismo da su primili nalaze i još ništa nema za razgovor, baš samuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam ovaj mjesec na klomifenuuser posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 787
13.7.2009 14:16:19   
mamin sin
IZVORNA PORUKA: nur al ayna

i svako malo gledam u testić da se uvjerim da je plus tu user posted image

Čestitam!user posted image

He he i ja sam ovako, sve gledala i bojala se da ne nestane, da budem po hiljadu puta sigurna da je to to...user posted image

Neposredna veza do poruke: 788
14.7.2009 9:27:42   
Starka
IZVORNA PORUKA: lamama

Lilipop joj nemoj biti tužnauser posted image user posted image user posted image , moramo se nadati, je ti od srca želim da ti je ovaj mjesec user posted image , i ja sam tužna uradila par operacija, sve pretrage, sve uredu a user posted image nemauser posted image user posted image user posted image , ni moj doktor još mi ništa ne predlaže radikalnije, neki oblik mpo, ne znam šta ću, poslala papire u Maribor prije tri mjeseca da mi zakažu razgovor, dobila pismo da su primili nalaze i još ništa nema za razgovor, baš samuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lamama user posted image user posted image user posted image , samo da te zagrlim draga moja trudilice.

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 789
14.7.2009 10:25:54   
mina minka
ja sam dobila i tuzna samuser posted image user posted image

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 790
14.7.2009 10:28:41   
dojbinica

nemoj biti tužna, znaš kako kažu ovdje, novi ciklus nova nada, i uspjećeš da napokon ugledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 791
14.7.2009 10:46:56   
mina minka
ma znas kako je kad tek dođe sav ti se svijt srusi i mislim da necu ni uspjeti i ne znam sta da preduzemaal bice valjda ako Bog da

Neposredna veza do poruke: 792
14.7.2009 11:23:40   
Latinka
Meni nije dosla 9-tog, nego je kasnila i dosla sinoc jako kasno, a bas sam htjela danas poslije posla otici i kupiti test. Nikad do sad nije kasnila. Nisam plakala, jer ne mogu vise ni to, nego se osjecam tako prazno i tupo i stalno mislim: zasto se meni desava, gdje sam pogrijesila, sta sam kome zlo ucinila pa mi se ovako vraca?
Pusticu sebe da se osjecam ovako dan, dva i idemo dalje u borbu za bebicu, ako Bog da

Neposredna veza do poruke: 793
14.7.2009 11:26:16   
Starka
IZVORNA PORUKA: Latinka

Meni nije dosla 9-tog, nego je kasnila i dosla sinoc jako kasno, a bas sam htjela danas poslije posla otici i kupiti test. Nikad do sad nije kasnila. Nisam plakala, jer ne mogu vise ni to, nego se osjecam tako prazno i tupo i stalno mislim: zasto se meni desava, gdje sam pogrijesila, sta sam kome zlo ucinila pa mi se ovako vraca?
Pusticu sebe da se osjecam ovako dan, dva i idemo dalje u borbu za bebicu, ako Bog da

Latinka user posted image user posted image user posted image , isplači se draga, bude čovjeku lakše.

IV AIH, beta 0

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 794
14.7.2009 11:27:04   
dojbinica

ma biće bolje vjeruj mi, nemoj gubiti nadu, bebica će da dođe kada najmanje budeš očekivala

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 795
14.7.2009 11:28:50   
Starka

Mina minka , naravno da si tužna imaš pravo biti , isplači se ne potiskuj to u sebi. Evo ti jedan zagrljaj od mene user posted image

IV AIH, beta 0

Neposredna veza do poruke: 796
14.7.2009 11:36:30   
Latinka
Starka i Dojbinice, hvala vam puno. Doci ce bebe, aBd, i moja a i vase. Samo dok malo prodje ovaj crnjak, bicu ja bolje. Ljubim vas 

Neposredna veza do poruke: 797
14.7.2009 11:36:44   
ivana st
Mina minka,latinka i sve moje drage trudilice šaljem vam jednu veliku pusu user posted image , samo hrabro naprijed i user posted image će sigurno doći!

< Poruku je uredio ivana st -- 14.7.2009 11:37:47 >

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 798
14.7.2009 11:45:23   
dojbinica

Starka i Dojbinice, hvala vam puno. Doci ce bebe, aBd, i moja a i vase. Samo dok malo prodje ovaj crnjak, bicu ja bolje. Ljubim vas 

ma hoćeš vjeruj mi, samo lagano i malo posveti pažnje sebi i mužu,i to je to, otiite malo negdje preko vikenda da se opustite

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 799
14.7.2009 15:24:30   
Lilipop

IZVORNA PORUKA: lamama

Lamama, lutkice moja user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *