|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
15.7.2009 0:55:30   
lamama
Starka, lilipop samo da i ja vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage ženice glavu gore moramo se boriti dalje za svoje user posted image user posted image sve vas pozdravljam

Ja sutra odoh kod doktora da izmjerimo folikuliće, nadam se da ih ima na lijevom jajniku!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 801
15.7.2009 5:31:54   
dojbinica
IZVORNA PORUKA: lamama

Starka, lilipop samo da i ja vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage ženice glavu gore moramo se boriti dalje za svoje user posted image user posted image sve vas pozdravljam

Ja sutra odoh kod doktora da izmjerimo folikuliće, nadam se da ih ima na lijevom jajniku!!!

ako Boga da BIĆE!

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 802
16.7.2009 11:32:59   
mina minka
lama sta je bilo kod dr.nadam se da je sve ok drzim ti fige

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 803
16.7.2009 12:52:10   
zazaaa
Drage moje da vam se javim.ja sam pravo zabrinuta naime trebala sam dobiti 3.7 ali još nisamuser posted image  radila sam test 10 dan i negativanuser posted image .prije otprilike 20 dana sam osjetila neko probadanje na tren  na desnom jajniku  i to je prestalo ,a onda mi je počela neka sluz ,pa i to nestalo e sad neki gusti bjeli icjedak user posted image user posted image   mene ništa neboli ,malo grudi na dodir. Samo još da napomenem da mi zna nekad zakasniti ali ne ovoliko..

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 804
16.7.2009 13:15:18   
proljeće
draga moja zazza sad sam razmišljala o tebi ,znači još ništa,a šta misliš da jo jedan uradiš test,kako ja skonta danas ti je 14 dan od izostanka.

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 805
16.7.2009 19:22:54   
palčica
Prvo lijep pozdrav svima.... Drage moje, meni kasni 3 dana, ali sam malo zbunjena i malo me strah...user posted image  prije 3 mj moj ginić mi je dao Duphaston tablete da pijem kako bi regulirala moje user posted image  jer mi nikad nisu bile redovite... E,sad 2 mjes sam ih pila i sve je bilo ok,redovito sam ih dobivala a sada ova treći mjes sam ih isto tako pila ali mi kasni 3 dana, grudi me bole, i imam više naznaka da ću ih dobiti ali opet mnogi simptomi user posted image  su slični... ne znam bi li radila test jer kasni samo 3 dana. Možda je prerano? A opet ako jesam user posted image , strah me zbog tih silnih  tableta koje sam popila..... Molim vas,bilo kakav savjet. Strah me malo... Hvala vam...user posted image

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 806
16.7.2009 20:07:59   
plava72
Palčice žene rade testove 10-15 dana poslije ovulacije ili na dan kada trebaju dobiti,možeš uzeti Clear blue on pokazuje trudnoću nakon jednog dana kašnjenja malo je skuplji 15 KM ali je pouzdan a možeš i ovaj jeftiniji pokazat će ti slabiju crtu,mi žene mnogo žurimo a ginekolozi savjetuju da se sačeka 7 dana.Pošto si sigurno jako uzbuđena kupi test i znat ćeš na čemu si.
C.b možeš koristiti u bilo koje doba dana a ovi ostali sa prvim jutarnjim urinom.
Eto ja se napisah pa je red da ugledaš user posted image  user posted image ,sretno

< Poruku je uredio plava72 -- 16.7.2009 20:10:07 >

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu palčica)
Neposredna veza do poruke: 807
16.7.2009 21:09:29   
palčica
Hvala na odgovoru i na lijepim željama, c.b. sam već koristila i uvijek njega koristim, nadam se i ja jednojuser posted image !!! Ako je ne dobijem sutra, napravit ću test pa vam javim rezultat... user posted image user posted image  

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 808
16.7.2009 22:29:03   
Latinka
Palčice, sretno! Drzim fi fige za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palčica)
Neposredna veza do poruke: 809
16.7.2009 22:57:42   
Lilipop

IZVORNA PORUKA: Latinka

Palčice, sretno! Drzim fi fige za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potpisujem!!

3 x IUI -0

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 810
16.7.2009 23:14:41   
zazaaa
Ma neznam draga ja mislim da bih pokazao i 10 dan da šta ima mada sam uzimala obični test,ali mislim da nema veze.stomak mi je tako napuhanuser posted image user posted image  a ništa ni user posted image a niuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 811
16.7.2009 23:27:23   
palčica
Ako ne ovaj, bit će valjda sljedeći mj!!!!user posted image  Hvala vam svima na podršciuser posted image  predivne steuser posted image user posted image user posted image   samo, jel koja od vas uzimala ovaj duphaston? Jer me strah, ako sam user posted image , mogu li te tablete ujecat na bebu, mislim u negativnom smislu? Jer ako izazivaju krvarenje mogu li i spontani??? totalno sam zbunjenauser posted image

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 812
16.7.2009 23:47:35   
zazaaa
Ja nisam koristila ali mislim da ti neće smetat nebrini......sretno u ičekivanjuuser posted image

(odgovor članu palčica)
Neposredna veza do poruke: 813
17.7.2009 0:01:25   
malena27 RR
duphaston je pretpostavljam dabroston? ako je tako, on je cuvar trudnoce i ne brini, obicno se daje i trudnicama za ocuvanje ploda u slucaju krvarenja. 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 814
17.7.2009 20:39:47   
mina minka
zaza nadam se dani nista drugo vecuser posted image user posted image otiđi kod dr i rijesi se brige, sretnouser posted image

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 815
17.7.2009 22:52:56   
zazaaa
mina minka  otišla bih ali nesmjem vjeruj mi a kod godinjaka trebam tek u avgustu neznam živa šta da radim da je trudnoća vajda bi test pokazao 10 dan sam radila.15 dana mi kasni užasno se osjećam.bojim se da me nisu ciste napale ili možda nešto drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 816
18.7.2009 20:29:46   
zazaaa
Da vam javim da mi je došla user posted image  ovaj mjesec se nemoram ni truditi jer sad neće biti ni ovolacije user posted image

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 817
18.7.2009 20:30:52   
Anoniman
zazaaa nedaj se drzim fige da abd sledeci mjesec budeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zazaaa)
  Neposredna veza do poruke: 818
18.7.2009 20:34:24   
zazaaa
E draga moja felix sad neću imati ni ovolacije stim da mi je ova kasnila 15 dana user posted image user posted image user posted image  neda mi se

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 819
18.7.2009 20:37:07   
Anoniman
ma nedaj se nemoj se samo predavati tako lako mora jednom abd upalitiuser posted image
hvala ti
da ja sa svojim misom se borim dojim stalno posto je mali al i ti ces abd upoznat sve cari,od trudnoce do poroda pa do rodjenja bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 18.7.2009 20:38:29 >

(odgovor članu zazaaa)
  Neposredna veza do poruke: 820
18.7.2009 20:37:08   
zazaaa
vidim da si ti dobila svoje zlato nek ti je živ i zdrav,da je meni to dočekatuser posted image

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 821
18.7.2009 20:42:21   
nanika
Zazaaa nemoj se predavati nego glavu gore i naprijed............doci ceuser posted image  aBd brzo.
Puno srece i sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 822
20.7.2009 0:27:55   
Latinka
zazaa, zao mi je. Znam kako je, ali doci ce i nase user posted image user posted image user posted image , aBd

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 823
20.7.2009 10:28:49   
mina minka
zaza zao mi je zboguser posted image bice drugi put.trebamo se nadat.sta je s palcicom

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 824
21.7.2009 9:29:20   
palčica
Bok drage moje, ma nešto mi nije valjalo sa netom, nisam se mogla konektirat. Hvala vam na odgovorima i što se brinete za mene.user posted image  Dobila sam user posted image  preksinoć, tako da ništa od mene ovaj mj... ali idemo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Svima koje se trude želim svu sreću ovog svijeta i puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdrav i velika pusa!!!!

Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *