|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
25.7.2009 19:19:08   
srića
Evo i 6 dan kako nema user posted image ...ma neka bježi od mene!!! Sad sam malo u nedounici jer san nakon 3 dana kašnjenja radila test i bio je negativan,a ja nemam ni naznaka da ću dobiti user posted image . Grudi i bradavice su mi se povećale i osjetljive su mi bradavice a grudi me uopće ne bole,ali se vide vene po njima! Ponekad me malo zaboli trbuh kao da ću dobiti ali to brzo prođe. Danas sam popodne mjerila temp. imam 37.1...nadam se iskreno da neću dobiti user posted image  i onda drugi tjedan idem kod doktora da mu kažem da sam trudna,a on mi samo to treba potvrditi!!! user posted image  Daj Bože... Pusa drage!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu palčica)
Neposredna veza do poruke: 826
25.7.2009 19:26:08   
ena0002
Srica sretno user posted image

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 827
25.7.2009 19:33:37   
srića
Hvala ti draga!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 828
25.7.2009 20:03:20   
Anoniman
srica da ti se zelja abd ispuni i punooo sreceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srića)
  Neposredna veza do poruke: 829
26.7.2009 23:53:24   
srića
Molila bi za odgovor ako ko zna! Jel neka od vas bila trudna i kad se brisala u wc poslije mokrenja da joj je  na wc papiru bilo žuti trag? Sva san zbunjena! Danas san se vozila u autu i zamalo da onako sjedećki nisam pala u nesvjest! I imam povećanu temp već par dana,evo večeras je 37.2. J bi tako htjela da sam trudna!!!! Volim vas sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 830
27.7.2009 7:12:35   
malena27 RR
srica ponovi test i sretno user posted image user posted image user posted image za tebe i jednu maju user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 831
27.7.2009 10:02:23   
bebana27
srica od srca ti zelim da nam budes trudna........
ja sam imala sve te simptome i uradila sam test nakon 8 dana i bio je pozitivan
a moja je prijateljica bila trudna radila test on negativan ostisla dr kaze joj ti si trudna vec par sedmica mozda si se prehladila pa ti test ne pokazuje trudnocu
uzivaj draga moja i vidjet ces aBd da si nam trudna

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 832
27.7.2009 11:24:27   
ivana st
Srića navijam za user posted image user posted image , javi kad napraviš test!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 833
27.7.2009 12:23:27   
Dragička
Srića user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 834
27.7.2009 14:35:55   
Latinka
IZVORNA PORUKA: Dragička

Srića user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem, srica, i javi nam sta je bilo. Nadamo se s tobom + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 835
27.7.2009 14:39:21   
srića
Što god bude,javit ću vam,u to budite sigurne! Ovih dana javljam jer ću ići kod ginekologa! Tako sam sretna što imam tu vas da me uvik saslušate!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 836
27.7.2009 16:32:41   
dojbinica
Nisam trudna!

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 837
   RE: dali sam trudna ?
27.7.2009 22:24:16   
bjaca

IZVORNA PORUKA: Suncica*

Drage moje, ja sam tacno znala da sam trudna i svaki dan sam radila test koji je pokazivao negativno. Menstruacija mi nije ni kasnila, jednostavno sam znala da je trudnoca u pitanju. Znaci 15 dana sam radila test dva puta dnevno. Dan pre ocekivanog dana(dobro se secam duvala je kosava uzasna), ja nateram muza da ide da mi kupi jos jedan s tim da sam morala da se zakunem ako i taj pokaze negativno da cu prestati da ih maltretiram. I donese on meni test, bilo je 20.00 sati navece i ja sedim kraj WC solje, moj muz pored mene i cekamo. Pojavile su se dve crtice, tek tek vidljive, ali meni nista vise nije ni trebalo. Sutradan odem kod ginekologa koji je potvrdio trudnocu.
E sada zakljucak: ja sam 15 dana bila trudna, a test mi je pokazivao negativno. Zasto, ne znam. U svakom slucaju bila sam presrecna. Zato ti sacekaj jos malo, pa ponovo uradi test ili otidji u privatnu laboratoriju da ti urade nalaz krvi koji je najsigurniji pokazatelj..
Srecno!!!

moj ciklus poceo 17.06. rana menstruacina bi trebala doci nakon 30 dana 16.07. u medzuvremenu sam 10.07.imala neki smedji iscjedak 2 dana do 16 sam imala jake bolove u ledjima i nogama uzas zivi al sve kontam da nije zbog posla16. vjestica nije dosla kako inace zna mjenjati period kad dolazi mislila sam da ce opet doci od 35 dana pa do 40 raspolozenje mi je skroz promjenljivo nekad bi plakala od bjesa i muke a nekad sam kao malo dijete proslu sedmicu sam imala jak apetit pomela bih ispred sebe sve cini mi se,a ove nemam volje za hranom to mi je inace jedan od simptoma i kad trebam dobiti 21.07.sam radila test i negativan ni sama vise ne znam sta da radim i mislim zadnja 2 dana su mi i dojke osjetljive danas 27.07 41 dan ciklusa vjestice nema sto me raduje tu i tamo me zigne po dnu stomaka pa mislim da ce brzo al nema je ja se iskreno nadam da je user posted image da obradujem i sebe i muza a i sve oko nas

(odgovor članu Suncica*)
Neposredna veza do poruke: 838
28.7.2009 1:13:42   
Latinka
IZVORNA PORUKA: dojbinica

Nisam trudna!

Dojbinica, zao mi je, vjeruj. Bas danas sam gledala Vedicin spisak, vidim tebi treba danas doci pa sam i pomislila: "Neka joj ne dodje". Ali, hrabro, mila moja. Idemo dalje. To je nesto o cemu mi ne odlucujemo i jednostavno je tako. user posted image

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 839
31.7.2009 20:14:41   
mina minka
cao cure sta ima.evo mene opet.nisam bila odavno.srica sta je sa tobom ima li sta? bjaca i meni se desavalo da dugo traje ciklua i bas sad ovaj mjesec mi se oko 15-tog dana pojavili blago krvarenje.i ja sam ko i ti zbunjena i ne znam sta da radim.izdrzacemo

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 840
1.8.2009 6:08:57   
ena0002
Bjaca, Mina minka da niste pile macinu travu user posted image  MOzda vam je to krvarenje u sredini ciklusa izazvala ona user posted image
Srica i Bjaca drzim vam fige za user posted image  user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 841
1.8.2009 10:44:22   
srića
Evo da vam javim što se meni dogodilo! Jučer ujutro radim test nakon 12 dana kašnjenja i   bio je negativan. Taman misila otić ginekologu da vidim u čemu je problem zašto nema user posted image  kad ja na wc i prokrvarila...došla user posted image ! Valjda je i ona bila na godišnjem! A što vam je ženska psiha: postojali svi simptomi trudnoće(naravno to je bio zakašnjeli pms) i također imala onaj poznati osjećaj da san trudna (al to je samo bilo u glavi,to sam se ja tako htjela osjećat). I tako cure moje,ništa ni od mene ovaj misec,nema user posted image ... al doći će i user posted image  aBd...jučer smo se mm i ja dogovorii da nema više razmišljanja oko bebe,nema testova...prepuštamo se dragom Bogu i sudbini...hvala vam cure moje na svakoj vašoj riječi podrške!

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 842
1.8.2009 10:49:12   
ena0002
Srica zao mi je user posted image , ma ugledacemo i mi user posted image , sigurna sam u to user posted image .

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 843
6.8.2009 18:14:02   
cica24
menga mi kasni 2 dana,dakle 32 dana od prvog dana zadnje M.,imam nekoliko simptoma,sto da uradim ,jer test nemogu kupiti prije 15.,kada dobijem placu,vjerujete li tarotu,tamo su mi rekli da jesam......,neznam kamo se okrenuti...

molim za jedno malo zlato....

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 844
6.8.2009 18:22:35   
Anoniman
srica, zao mi jeuser posted image
cica24, pa ne vjerujem u tarot ali zelim vjerovati da si trudna,sretnouser posted image

(odgovor članu cica24)
  Neposredna veza do poruke: 845
6.8.2009 18:28:57   
indy_26
jel rano 6 dana prije M da osjecam neke simptome bazalna mi je bila jutros 36.8 cjeli danm ko da imam temperaturu, grudi me bole samo mi se spava muka mi je al mi se ne povrace doduse slicno mi je u pms. Ali ovaj mjesec sam bas mutila u plodnim danima pa reko da nije to to. Ne smijem kupiti test radije cu sacekati jos 6 dana.

indy_26

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 846
6.8.2009 18:47:15   
white_musk
drage forumašice,

prilkjučuje vam se još jedna "čekalica":)

Tek smo se odlučili, ali bi mi bilo drago da s vama dijelim svoje iščekivanje :)

nadam se dobrom druženju :)

(odgovor članu indy_26)
Neposredna veza do poruke: 847
6.8.2009 18:50:31   
nanika
Whitw_musk dobro dosla na rr user posted image user posted image user posted image
Zelim ti da brzo ugledas svoj plusicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu white_musk)
Neposredna veza do poruke: 848
9.8.2009 12:04:03   
mina minka
ena nisam pila macinu travu nikako,ne znam od cega bi mi moglo biti to krvarenje.ostale cure dobro dosle na rr

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 849
9.8.2009 17:19:52   
djevojčica
drage moje...kasni mi skoro 15 dana...test negativan...simptoma nemam...osim blagog bola grudi...u vrijeme kada sam trebala dobiti menstruaciju imala sam klasican PMS i nista...sutra idem ljekaru...jeste li imale slično iskustvo???user posted image

dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *