|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
9.7.2009 22:32:23   
Lara83
ok, hvala puno na informacijama, pokusat cu to ujutru zavrsiti samo da okoncam ovu agoniju.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 751
9.7.2009 22:33:20   
rose
a rade i neki test na trudnocu...15 Km ali ne znam jel iz krvi

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 752
9.7.2009 22:39:35   
mamin sin
IZVORNA PORUKA: nur al ayna

I, moram primjetiti, ovaj put nemam nikakvih simptoma ( a svaki mjesec sam imala po kolekciju lažnjaka), osim osjetljivih grudi, što mi je uobičajeno za pms

hehe, kao da sam ja pisala ali fakat...Uvijek sam prije "umisljala" simptome, da to tako nazovem, ali jedino taj mjesec kada sam ostala trudna grudi su me bolile kao i inace pred menstruaciju i to mi je bio jedini simptom trudnoce. Nisam imala niti mucnine, nije mi se spavalo, nisam bila umorna, nisam imala bolove, ama bas niti jedan drugi simptom. Samo je mozda razlika sto su me grudi bolile pa i 10 - ak dana ranije a inace je to bilo 3-4 dana. user posted image
Strpi se pa ponovi...

(odgovor članu nur al ayna)
Neposredna veza do poruke: 753
9.7.2009 22:42:55   
Lara83
sad sam usput na forumu nasla da se moze raditi i u privatnoj ambulanti u uniticu (gdje i radim) i kosta isto 60 km, tako da cu sutra odmah to zavrsiti.

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 754
9.7.2009 22:47:27   
slono
IZVORNA PORUKA: mamin sin

IZVORNA PORUKA: nur al ayna

I, moram primjetiti, ovaj put nemam nikakvih simptoma ( a svaki mjesec sam imala po kolekciju lažnjaka), osim osjetljivih grudi, što mi je uobičajeno za pms

hehe, kao da sam ja pisala ali fakat...Uvijek sam prije "umisljala" simptome, da to tako nazovem, ali jedino taj mjesec kada sam ostala trudna grudi su me bolile kao i inace pred menstruaciju i to mi je bio jedini simptom trudnoce. Nisam imala niti mucnine, nije mi se spavalo, nisam bila umorna, nisam imala bolove, ama bas niti jedan drugi simptom. Samo je mozda razlika sto su me grudi bolile pa i 10 - ak dana ranije a inace je to bilo 3-4 dana. user posted image
Strpi se pa ponovi...

Apsolutno isto i kod mene u drugoj trudnoci. Grudi su mi bile najbolji pokazatelj da sam trudna. Inace me nisu nikad boljele pred ciklus, ali tada nisam mogla spavati na boku od bola.

Svim trudilicama zelim sto prije zdravu trudnocu i bebaca u rukama!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio slono -- 9.7.2009 22:48:01 >

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 755
10.7.2009 6:26:54   
lepotica32
dobro jutro moje dame evo opet vam se javjam jako sam zabrinuta sada jutros sam proverila test za trudnoci i opet je negativan a kasni mi menzic 10 dana jako sam zabrinuta neznam sta se decava samnom proverila sve testove i negativne su nalazi krvi takodje negativan idem kod doktora u cetvrtak pozdrav svima vama

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 756
10.7.2009 9:24:45   
dunjaaa
Pozdrav svima,

Sa vama sam vec danima,citam sve zivo vezano za simptome trudnoce i nasla sam sebe u svakom od njih.M kasni vec cetvrti dan,juce popodne sam radila test i negativan je.Da uradim ponovo ili je to to?Inace,super ste!Obozavam vas!
user posted image

(odgovor članu lepotica32)
Neposredna veza do poruke: 757
10.7.2009 9:35:01   
Anoniman
Pozz
Ponovi ili idi na pregled kod ginekologa, tako ćeš najsigurnija biti...

(odgovor članu dunjaaa)
  Neposredna veza do poruke: 758
10.7.2009 9:44:47   
dunjaaa
Hvala na brzom odgovoru.Jako bih voljela da sam trudna,ali vec nekoliko puta sam se razocarala,pa se sad ne nadam bas mnogo.Simptome sam do sada imala sve po sto puta,osim metalnog okusa u ustima i nekako mi usne gore,kao da ce nesto skociti na njima,a ne iskace nista.user posted image Sinoc sam ustala u wc i toliko mi se nesvjestilo da me je muz morao odvesti,a bilo mi je i muka.Meni se to vec desilo jednom ili dva puta,pa corak,ali sve se opet nesto nadam...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 759
10.7.2009 9:57:02   
Anoniman
Bit će ako Bog da, držim ti fige, i da te uskoro vidimo sa stomačićemuser posted image . Meni su se simptomi javili odmah, 7 dana mi je kasnila menstruacija i tih dana osjećala sam umor, bilo toplo,sunce, pa ja kontala spava mi se od toga. Kad sam išla pored polica sa deterdžentima u supermarketu, muka mi bilo i povraćalo mi se... i u merkatoru baš se sjećam toliko mi je loše bilo da me je obezbjeđenje uvelo tamo u svoje prostorije dali mi vode i kažu pa možda si trudna...a ja - ma nisam kakvi, kažu oni ma uradi ti test...izgleda imaju iskustvauser posted image . Kad me sad vide sa bebom, uvijek mi se smiju 

(odgovor članu dunjaaa)
  Neposredna veza do poruke: 760
10.7.2009 10:29:30   
mina minka
lepotice otiđi kod dr i vidi sta je.mozda je i trudnoca a test nije pokazao.sretno

(odgovor članu lepotica32)
Neposredna veza do poruke: 761
10.7.2009 10:30:12   
dunjaaa
Hvala puno!Javicu se kad budem znala nesto vise.Pojedoh se ziva.Ljubim vas sve i zelim vam puuuuuno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 762
10.7.2009 10:31:40   
mina minka
dunja sretno i javi nam se s dobrim vijestima

(odgovor članu dunjaaa)
Neposredna veza do poruke: 763
10.7.2009 10:47:51   
dunjaaa
Hvala mina minka,stvarno ste divne.

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 764
11.7.2009 15:47:51   
dunjaaa
E,pa drage moje kod mene opet nista.Vjestica je stigla jutros,cim sam otvorila oci.Nisam mnogo tuzna,bice bolje drugi put,tjesim se.Definitivno odustajem od pracenja simptoma,to je veeeelika greska,uvjerila sam se bar pet puta do sada.Sacekacu koji dan da ova nesretnica prodje,pa onda opet u akciju,nista mi drugo ne preostajeuser posted image .Cure moje "netrudnice",osmjeh na lice i idemo dalje.Pozz za sve

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 765
11.7.2009 19:18:26   
delfin
da vam se pridružim sa simptomimauser posted image  i kod mene je bilo simprom araznih nekad oni sa mučnuinom pa do metalnog okusa. E ovaj mi je beio malo drugačiji, puno sam jela, svi sirevi mi gorače, grudi bole. bol podno stomaka kad se sagnem. Čak me je i zub zabolio ( anisam ništa smjela popiti) kad sinoć nešto me "zažiga" stomak, kad jutros user posted image . Ali grudi još uvjek bole, apetit isti (povećan), sir mi i dalje goračiuser posted image  A zub je pomalo prestao da boli.
Je li vam se ikad dešavalo kao da vas nešto "presječe" po dno stomaka prije nego dobijete? Iako je došla ja se ipak malkice potajno nadam da je šta ostalo.user posted image

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu dunjaaa)
Neposredna veza do poruke: 766
11.7.2009 21:46:36   
dojbinica
kada sam se trudila, kod mene je bilomali milion tih simptoma, sada sam odustala da se tim opterećujem, i nigdje nijednog simptoma

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 767
11.7.2009 23:00:21   
nur al ayna
Pošto sam ovdje postavila svoju sumnju, ovdje je i otklanjam :) Dakle, testovi s tankim crticama nisu lagali. Upravo uradih Clearlue i evo PLUSA ko kuća!
Hvala svima na podršci i savjetima da se testiram ponovo.
Pisaću kasnije, moram da dođem sebi :)

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 768
11.7.2009 23:00:55   
nikita
CESTITKE OD SRCA

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 769
11.7.2009 23:01:30   
malena27 RR
nur al ayna  cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 770
11.7.2009 23:02:03   
ena0002
Iskrene cestitke na user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 771
11.7.2009 23:09:07   
Dragička
Čestitammmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 772
11.7.2009 23:10:07   
nur al ayna
Hvala vam draga moje!
Sva sam pogubljena, sad se smijem, sad plačem i svako malo gledam u testić da se uvjerim da je plus tu user posted image
Kad ne gledam ja, muž baca pogled, i on je sav izgubljen od sreće

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 773
11.7.2009 23:12:51   
Doraa
user posted image Čestitke i od mene nadam se istoj sreći

Ja sam bogata žena hB

Neposredna veza do poruke: 774
11.7.2009 23:16:23   
mamica
nur al ayna primi najiskrenije cestitke i od mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim ti ugodno putovanje kroz trudnocu narednih 9 mjeseci i da na svijet lahko doneses prelijepu zdravu malu bebicu...

Sve sto je na zemlji prolazno je...
Ostaje samo Gospodar tvoj velicanstveni, plemeniti!

Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *