vila_7 -> RE: dali sam trudna ? (16.5.2014 9:22:21)
|
IZVORNA PORUKA: Zara79 Pozdrav zene, napravila sam glupost, pa mi treba neki komentar, savjet, ne znam ni sama... Suprug i ja smo razgovarali o drugoj trudnoci jer imam 35 godina (imamo jedno dijete) i slozili se da sacekamo jos malo ne bi li se situacija kod mene na poslu malo popravila. No, posljednji plodni dan po menstrualnom kalendaru nismo prekinuli na vrijeme i dogodilo se izlijevanje sjemena unutra. Ja sam naredni dan googlala i nadjem da kontracepcijske pilule unutar 12 sati uzimanjem 5+5 komada imaju isti ucinak kao i pilula za dan poslije. I ja tako uradim s Yaz tabletama. Trebala sam dobiti [sm=hudicek1.gif] 9.05., a evo kasni već nekoliko dana. Nemam nikakvih specijalnih simptoma, osim sto me donji dio stomaka boli tako da imam osjecaj da cu dobiti svaki trenutak. Doktoru ne mogu otici jer firma vec mjesecima ne placa doprinose, pa je to i bio jedan od razloga sto smo htjeli sacekati jos malo. Ipak, ako i jesam trudna, zan li neka od vas moze li ono moje glupo uzimanje tableta ostetiti plod? Izvinjavam se na dugom postu, ali nekako mi je lakse podijeliti s nepoznatim osobama svoju glupost nego s poznatim [sm=smiley36.gif] Obicno kazu da na pocetku trudnoca ide na principu sve ili nista - pa ako su tablete nesto naskodile - otici ce, ako nisu, ostat ces trudna. Ne sekiraj se , ubuduce malo vise pazi, ako ne planirate bebu i nije sad najbolje vrijeme-zastitite se .
|
|
|
|