RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

lovepower -> RE: Da li sam trudna ? (13.3.2014 18:52:19)

Hvala Lella, nismo se dugo trudili, jedan propali pokusaj heheh i sad je upalilo :D

kod tebe isto kao i kod mene [sm=smiley36.gif] hvala Bogu dragom

oblak1 -> RE: Da li sam trudna ? (18.3.2014 21:45:13)

Eii dandi84 radila test u pon i negativno ali vjestice jos nema..
jos su svi simptomi ali se je jos dodalo nekakva mucnina
uvecer i temperatura 37.2..jel sam prerano..ali bojim se
raditi test ponovo da se ne razocaram..:(

dandi84 -> RE: Da li sam trudna ? (18.3.2014 22:16:18)

IZVORNA PORUKA: oblak1

Eii dandi84 radila test u pon i negativno ali vjestice jos nema..
jos su svi simptomi ali se je jos dodalo nekakva mucnina
uvecer i temperatura 37.2..jel sam prerano..ali bojim se
raditi test ponovo da se ne razocaram..:(

Uradi jos jedan sa prvim jutarnjim urinom I znaces na cemu si. Ako bude [sm=modricrtici.gif] onda je to to[sm=smiley1.gif]Srecnoooooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

samy_lo -> RE: Da li sam trudna ? (21.3.2014 17:45:57)

Cao,..molim vas da mi kazete gdje se ima u Sarajevu vaditi spermograf,ili spermogram kako se vec zove..koliko kosta..kako ide procedura,i da li odmah nalazi budu gotovi..hvala

littleprincessa -> RE: Da li sam trudna ? (31.3.2014 21:46:12)

cao svima..nova sam ovdje..ali vec duze vrijeme pratim sve..Imam jedno pitanje >>> Imala sam problema sa hormonima malo (tacnije sa prolaktinom) koje sam uspijela rijesiti i vratiti u normalu..vec vise od godinu dana mi je sve uredno po tom pitanju i imam redovne m (ali ne svakih 28 dana vec zavisi od 32-38) .. ali su redovne svaki mjesec..i unaprijed danima imam simptome M, bol u grudima , nadutost, raspolozenje itd.. a sada.. zadnja M mi je bila 22 februarai odmah posle sam bila kod ginekologa koji me je pregledao i rekao da mi je sve super,i pregled i ultrazvuk i nalaz krvi.. i od tada nista,nisam dobila .. :( nemam nikakvih simptoma da cu dobiti a ni da sam trudna.. :( radila sam sva testa kucna prije 5 i 3 dana ..ioba su bila negativna :(
da li je moguce da su pogrijesila ..:(

Bambina. -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 10:12:56)

Draga, ako si sklona neredovnim ciklusima onda je vjerovatno to. Hormoni su cudo.. I meni su isto psoljednja dva mejseca malo pomahnitali. Ako sumnjas na trudocu mislim da se nsita ne vidi odmh na ultrazvuku, cak ni zadebljanje ...Moj ti je savjet da opet odes doktoru jer ce ti on najbolje pomoci...
IZVORNA PORUKA: littleprincessa

cao svima..nova sam ovdje..ali vec duze vrijeme pratim sve..Imam jedno pitanje >>> Imala sam problema sa hormonima malo (tacnije sa prolaktinom) koje sam uspijela rijesiti i vratiti u normalu..vec vise od godinu dana mi je sve uredno po tom pitanju i imam redovne m (ali ne svakih 28 dana vec zavisi od 32-38) .. ali su redovne svaki mjesec..i unaprijed danima imam simptome M, bol u grudima , nadutost, raspolozenje itd.. a sada.. zadnja M mi je bila 22 februarai odmah posle sam bila kod ginekologa koji me je pregledao i rekao da mi je sve super,i pregled i ultrazvuk i nalaz krvi.. i od tada nista,nisam dobila .. :( nemam nikakvih simptoma da cu dobiti a ni da sam trudna.. :( radila sam sva testa kucna prije 5 i 3 dana ..ioba su bila negativna :(
da li je moguce da su pogrijesila ..:(

Tixx -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 10:21:24)

cure pisala sam i na temi test za trudnocu, jutros sam radila svoj prvi test i nisam sigurna da li umisjlam, treba mi pomoc stavila sam slikicu u album

enaaa -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 10:50:04)

IZVORNA PORUKA: Tixx

cure pisala sam i na temi test za trudnocu, jutros sam radila svoj prvi test i nisam sigurna da li umisjlam, treba mi pomoc stavila sam slikicu u album

Čestitam, trudna si[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Za svaki slučaj ponovi test za dva dana, al ovo je sigurno po meni pozitivan test[sm=smiley1.gif] Ovo je izgleda onaj mini test... ako budeš drugi radila, uzmi onaj ultra, jest malo skuplji, al on će ti sigurno tamniju liniju pokazati[sm=smiley1.gif]
Još jednom čestitam[sm=smiley1.gif]

Bambina. -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 10:53:38)

Cestitam tixx[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], laku trudnocu ti zelim! :*

elmaL -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 11:01:09)

Tixx dobro su ti rekle zene..ovo je pozitivan test..a za 2-3 dana ga ponovi da provjeris..

Cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

9months -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 11:04:13)

Hoću i ja ovakav test [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley9.gif]
Čestitam ti draga Tixx...trudna si [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lellaa -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 11:07:15)

Cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tixx -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 11:46:36)

hvala vam zenske puno,i ja se nadam da je pozitivan i da [sm=hudicek1.gif] nece dolaziti a uradit cu za par dana test ponovo pa vam javim, svim trudilicama zelim da ugedamo [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif] velikeeee kao kuca

suadas -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 13:59:25)

veliki pozz...ja mislim da sam trudna radila test i pojavila se blijeda linija,ali me brine sto sam u petak i subotu imala krvarenje smedje boje ni nalik M,nije me nista boljelo osim glave [sm=zmeden.gif] e sad jesam ili da li sam trudna ,uraditi cu sutra ABD test jos jednom pa cemo vidjeti jel toto...

M kao Mama -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 14:00:12)

IZVORNA PORUKA: suadas

veliki pozz...ja mislim da sam trudna radila test i pojavila se blijeda linija,ali me brine sto sam u petak i subotu imala krvarenje smedje boje ni nalik M,nije me nista boljelo osim glave [sm=zmeden.gif] e sad jesam ili da li sam trudna ,uraditi cu sutra ABD test jos jednom pa cemo vidjeti jel toto...

pa uradi betu to ti je sigurnije od testa

suadas -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 14:05:22)

a gdje mogu betu uraditi...

Andy_Bec23 -> RE: Da li sam trudna ? (1.4.2014 20:00:58)

Tixx draga cestitam :-)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bambina. -> RE: Da li sam trudna ? (4.4.2014 21:39:01)

Pozz svima,Je li se nekome desilo da je umejsto menstruacije prva dana bilo samo par crveno-rozih kapi na dnevnom ulosku a treci smedje? To je nastupilo 29-ti dan ciklusa, u mom slucaju standarno. Sta je sad to? Sumnjam da je immplantacijsko krvarenje....hormoni? Uglavnom zabrinulo me... Je li neko imao slicnih iskustava?

swedica -> RE: Da li sam trudna ? (4.4.2014 22:03:33)

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Pozz svima,Je li se nekome desilo da je umejsto menstruacije prva dana bilo samo par crveno-rozih kapi na dnevnom ulosku a treci smedje? To je nastupilo 29-ti dan ciklusa, u mom slucaju standarno. Sta je sad to? Sumnjam da je immplantacijsko krvarenje....hormoni? Uglavnom zabrinulo me... Je li neko imao slicnih iskustava?

jeste meni ja sam imala 27 decembra menstruaciju i 19 januara nesto mi kroz sluz bilo roskasto ma jedva vidljivo ja kontala poranila mi,i nista onda 26 neki vrag me nanese uradi test kad pozitivan ehh taj isti dan navece prokrvarim roze blijeda krv sad sam usla u 15 sedmicu trudnoce eto ako ti malo ovo znaci zelim ti od sraca [sm=rozacrtici.gif]

Bambina. -> RE: Da li sam trudna ? (4.4.2014 22:07:48)

Suuupeeer, jako mi je drago zbog tebe. Da ti aBd trudnoca prodje lagano, uzivaj dragaaa![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ne znam odkud ovo ikako, zasto? Pa jos i nakon njega smedje? A nema nista da izvines kad obavljam malu nuzdu....ccc

Bambina. -> RE: Da li sam trudna ? (9.4.2014 15:49:07)

Na testu za trudnocu je [sm=rozacrtici.gif]. prije sedam dana sam imala dva dana roskasto-crveno na dnevnom ulosku a preostalih 6 smedje. Na ulutrazvuku ne vide nista. :( Mozda je rano da vide bilo sta? Prosli mjesec sam imala menstruaciju od 11-og do 15-og a od 5-11-og bio smjedji isjedak. Rekli su mi da sutra izvadim krv da, viim ima li hcg-a. Moram li biti na taste? Koliko se dugo ceka taj nalaz. Bas sam nestrpljiva. Ili je trudnoca jos uvijek mala da bi se vidjela ili je ne daj Boze vanmatericna... Mozda je i tetst pogrijesio, mada, eto znam da je rijetkost da progrijesi u slucaju pozitivnog rezultata...

TiruTiru -> RE: Da li sam trudna ? (9.4.2014 17:49:04)

o da vide bilo sta? Prosli mjesec sam imala menstruaciju od 11-og do 15-og a od 5-11-og bio smjedji isjedak. Rekli su mi da sutra izvadim krv da, viim ima li hcg-a. Moram li biti na taste? Koliko se dugo ceka taj nalaz. Bas sam nestrpljiva. Ili je trudnoca jos uvijek mala da bi se vidjela ili je ne daj Boze vanmatericna... Mozda je i tetst pogrijesio, mada, eto znam da je rijetkost da progrijesi u slucaju pozitivnog rezultata...

Friska, sam, novopecena trudica od danas zvanicno... do 6sedmice na ultrazvuku ne vide nista, beta ce pokazati, ja sam je privatno radila, bilo kad u toku dana se uradi

Bambina. -> RE: Da li sam trudna ? (9.4.2014 18:16:56)

Cestitam draga, da ti aBd bude skolska trudnoca.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hvala ti, nadam se da ce to biti odmah sutra gotovo...
IZVORNA PORUKA: TiruTiru

o da vide bilo sta? Prosli mjesec sam imala menstruaciju od 11-og do 15-og a od 5-11-og bio smjedji isjedak. Rekli su mi da sutra izvadim krv da, viim ima li hcg-a. Moram li biti na taste? Koliko se dugo ceka taj nalaz. Bas sam nestrpljiva. Ili je trudnoca jos uvijek mala da bi se vidjela ili je ne daj Boze vanmatericna... Mozda je i tetst pogrijesio, mada, eto znam da je rijetkost da progrijesi u slucaju pozitivnog rezultata...

Friska, sam, novopecena trudica od danas zvanicno... do 6sedmice na ultrazvuku ne vide nista, beta ce pokazati, ja sam je privatno radila, bilo kad u toku dana se uradi

Andy_Bec23 -> RE: Da li sam trudna ? (9.4.2014 19:19:59)

Tiru tiru meni je moj doktor na uzv sa 5+6 vidio bebu i srce da kuca

Bambina. -> RE: Da li sam trudna ? (9.4.2014 19:56:54)

Prosli put kad sam bila trudna u 6-oj tek se mogao vidjeti plod a u sedmoj otkucaj srca... A ako je prava menstruacija bila od 11 do 16 a sad je deveti koja sam ja onda sedmica? Ako racunam od dana zaceca tj 17-og onda 3+4 ili ja to nesto pogresno racunam?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>