RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Andy_Bec23 -> RE: Da li sam trudna ? (18.2.2014 18:31:26)

Juhuuuuuuuuuu cestitke draga da je ugodna i laka trudnoca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lovepower -> RE: Da li sam trudna ? (19.2.2014 14:04:41)

eto ja ipak radila test i to dva o evo dve crtice na oba testa i to jake bit ce opet bebac jupi

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitam od srca ugodnu i laku trudnocu i zivu i zdravu bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

amrica91 -> RE: Da li sam trudna ? (19.2.2014 19:47:04)

pozz drage mojee..u braku sam vec 6 mjeseci i od tad pokusajemo non stop da imamo bebicu..prosli mjesec osjecala sam mucnine bolove u grudima umor nagla promjena raspolozenja nisam mogla piti ni kafu ni pusiti gadilo mi all dobila sam al mi je kratko trajalo i to 21 kad mi je uvjek i trebala doci..i ovaj mjesec osjecamm se isto tako neznam vise sta da radim radila sam danas test i nikako ga ne razumijem jer ja vidim ovdje vise linija sto me zbunjuje i ono sto je najgore danas mi se pojavila ona vjestica all skroz malo ijako je trebala doc opet 21..neznam sta da radim pomoziteeee[sm=smiley6.gif]

hapymum -> RE: Da li sam trudna ? (19.2.2014 19:51:00)

Jesi li razmisljala da odes ginekologu,da se pregledas da nemas neku upalu a i cisto radi sebe da vidis jel sve ok,uradis papa test malo se pregledas
IZVORNA PORUKA: amrica91

pozz drage mojee..u braku sam vec 6 mjeseci i od tad pokusajemo non stop da imamo bebicu..prosli mjesec osjecala sam mucnine bolove u grudima umor nagla promjena raspolozenja nisam mogla piti ni kafu ni pusiti gadilo mi all dobila sam al mi je kratko trajalo i to 21 kad mi je uvjek i trebala doci..i ovaj mjesec osjecamm se isto tako neznam vise sta da radim radila sam danas test i nikako ga ne razumijem jer ja vidim ovdje vise linija sto me zbunjuje i ono sto je najgore danas mi se pojavila ona vjestica all skroz malo ijako je trebala doc opet 21..neznam sta da radim pomoziteeee[sm=smiley6.gif]

samy_lo -> RE: Da li sam trudna ? (24.2.2014 13:40:36)

Pozdrav svima,
Ja sam nova,moje ime je Samira,trudim se vec 7 mjeseci..ali moje menustracije su neredovite..kasne po 20 dana..i boli me konstantno po dnu stomaka vec par mjeseca,u petak idem ginekolgu i trazicu da uradim sve moguce nalaze :(

maza85 -> RE: Da li sam trudna ? (24.2.2014 13:56:19)

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Pozdrav svima,
Ja sam nova,moje ime je Samira,trudim se vec 7 mjeseci..ali moje menustracije su neredovite..kasne po 20 dana..i boli me konstantno po dnu stomaka vec par mjeseca,u petak idem ginekolgu i trazicu da uradim sve moguce nalaze :(

pozz draga i tebi,idi ginekologu pa nam javi sta ti je rekao,nadam se da nije nista strasno,mozda samo lijeni jajnici dobices neku terapiju i bice aBd [sm=duda.gif]

samy_lo -> RE: Da li sam trudna ? (24.2.2014 15:08:07)

Nadam se i ja tome,samo da ne bude vecih problema,glavnom vidjet cu u petak sta kaze doktorica :) [sm=smiley27.gif]

marseljeza -> RE: Da li sam trudna ? (24.2.2014 18:23:25)

Pozdrav trudilicama :) Nekako vas je lijepo citati, ocito muke jedni drugih razumijemo :) Pa da vas pitam i ja za misljenje. Trudimo se evo treci mjesec, ciklus je bio popracen ovulacijom, tj folikulometrijom je vidjena ovulacija 13-og, al nismo imali taj dan odnose vec noc prije i onda opet 14-og :) Zalomilo se, 13-i nas morao zaobici, piih :D Vec 2-3 dana ja imam stalne glavobolje, grudi mi pucaju i prvi put mi se tako zamantalo da sam sjela, ali bukvalno na prvo mjesto gdje sam stigla, inace bi se pruzila koliko sam duga. Ciklus mi je inace 28-29 dana i znam da ovo sve moze biti pms al se ja osjecam ko da lebdim :)

9months -> RE: Da li sam trudna ? (25.2.2014 10:47:35)

Draga mareljeza, dobro došla.
Koji ti je sad dan ciklusa? Moguće je da si ostala trudna, jer spermići mogu preživjeti po nekoliko dana.
Možda da uradiš testić pa da zaigramo jedno kolce [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

lovepower -> RE: Da li sam trudna ? (25.2.2014 20:59:15)

slazem se sa 9months ,moguce je da si ostala trudna,kad sam ja zatrudnila nisam uopste imala odnose na dan ovulacije vec dan ili dva prije i isto tako poslije,jos sam ja ovulacija izracunala na internetu po trajanju ciklusa,samo se opusti i reci nam kad bi mogla raditi testic koji je danas dan ciklusa?navijam za debele [sm=rozacrtici.gif]

Alma_27 -> RE: Da li sam trudna ? (25.2.2014 22:21:24)

IZVORNA PORUKA: marseljeza

Pozdrav trudilicama :) Nekako vas je lijepo citati, ocito muke jedni drugih razumijemo :) Pa da vas pitam i ja za misljenje. Trudimo se evo treci mjesec, ciklus je bio popracen ovulacijom, tj folikulometrijom je vidjena ovulacija 13-og, al nismo imali taj dan odnose vec noc prije i onda opet 14-og :) Zalomilo se, 13-i nas morao zaobici, piih :D Vec 2-3 dana ja imam stalne glavobolje, grudi mi pucaju i prvi put mi se tako zamantalo da sam sjela, ali bukvalno na prvo mjesto gdje sam stigla, inace bi se pruzila koliko sam duga. Ciklus mi je inace 28-29 dana i znam da ovo sve moze biti pms al se ja osjecam ko da lebdim :)

14 februara? to je bilo prije 10 dana i test ce ti vjerovatno pokazati negativno cak i da jesi trudna. da se ne razocaras dzaba. bolje malo pricekaj [sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: Da li sam trudna ? (25.2.2014 22:35:33)

ja kontala besana na temi[sm=smiley36.gif]

marseljeza -> RE: Da li sam trudna ? (26.2.2014 10:29:03)

Danas je 25 dan ciklusa :) Ne nadam se previše, inače nekako živim parolom pesimista sa sretnim završetkom, prije ili poslije bude ono što želimo :) Ma sve bi ja ovo shvatila ko jak pms, al što se meni vrti to je čudo jedno. da nisam nedavno nalaze vadila mislila bi da mi je željezo otišlo nisko, al sve je bilo ok. malo i stresu pripisujem sve, muž mi je otišao preko noći na svoj "inžinjerski teren", zaboga tek smo 2 mjeseca u braku, a prije toga 8 godina imali vezu na daljinu [sm=bravo.gif] kuliram, sve je ok, sve je to privremeno i za bolje sutra, al poželim da ga zadavim iako sam ja ta bila koja je rekla da mora ići a on već odustao. elem, skrenih sa teme, morala sam se malo istresti ;) raditi test još neću, rano je. sačekam par dan i vidiću šta će se desiti, al navijam da sve vi koje želite pa i ja sa vama uskoro ugledamo [sm=rozacrtici.gif] i da ispod srca počne jedno čedo rasti <3

Anabellaa -> RE: dali sam trudna ? (26.2.2014 12:08:52)

Zdravo[sm=bravo.gif] ja sam nova....u braku sam vec 3 mjeseca i radim na tome da dobijem bebu ( i prije braka sam radila na tome)....vec 3 dana mi kasni kako vi kazete vjestica[sm=bravo.gif] inace mi je uvijek redovna, juce sam radila test al mi je pokazalo negativno e sad da li je moguce da mi je test pokazao negativno jer mi je prerano ili....imala sam simptome kao da cu da dobije i samo sam cekala da procuri al nista, danas nemam vise ni te simptome....moze koji savjet.....velika ste podrska [sm=bravo.gif]

samy_lo -> RE: dali sam trudna ? (26.2.2014 15:06:14)

Cao Anabella,pa sacekaj jos koji dan,mozda pokaze [sm=rozacrtici.gif] , a mozda i ne,mozda mislis previse o tome pa sebi umisljamo sve,ja bi ipak voljela da ugledas [sm=rozacrtici.gif],nadam se da cemo svi u ovoj godini aBd ugledati [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif],s tim da sam ja vise za [sm=rozacrtici.gif]..pozz za sve [sm=love.gif]

Anabellaa -> RE: dali sam trudna ? (26.2.2014 23:06:41)

dosla mi je vjestica[sm=smiley19.gif]....al nema veze novi nmjesec nova nafaka....opet u akciju [sm=smiley36.gif]....puno hvalla pozzzz za vasssssssssss [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

marseljeza -> RE: Da li sam trudna ? (26.2.2014 23:34:45)

Naravno, biće to dobro, samo glavu gore :) To kažem svima pa i sebi :) Idući mjesec radujemo se aBd ;) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

samy_lo -> RE: dali sam trudna ? (28.2.2014 16:30:17)

cao svima..
Vec sam pisala da se trudin 7 mjeseci i nista,i da imam neredovne menustracije..isla sam ginekologu i dala mi je za pocetak da vadim hormonalni status..i nista me nije pregledala..niti radila ultra zvuk,kao drugi ginekolog..cudna neka :)

lovepower -> RE: dali sam trudna ? (28.2.2014 19:59:39)

mislim da po hormonima moze sve skontati ja ti se ne razumijem javit ce ti se sigurno neka zenica koja zna vise ali znam da 7. mjeseci nije dug period mada se oduzi kad svaki mjesec cekas i pratis simptome bice ubrzo jedan pozitivan test samo ti misli pozitivno [sm=bravo.gif]

samy_lo -> RE: dali sam trudna ? (28.2.2014 21:55:31)

Ma da..aBd..nego da li je iko bio nedavno na dipu..da li se mora naruciti za tu hormonalnu analizu..i ako da,da mi da broj ako neko ima...hvala

Amela86 -> RE: dali sam trudna ? (28.2.2014 22:45:00)

Pozdrav drage zenice.... mi se vec 5 god trudimo i nista ...mogu reci da se vise ni ne trudimo , samo se oboje potajno nadamo ... Ovaj mjesec mi je bio nekako drugaciji, nije kao obicna menga, jedan dio mene uzvikuje negdje u dubini mozda smo uspjeli , a drugi opet da se ne nadam uzalud.. Radi se o tome da sam dobila 22.2. 27-i dan ciklusa , na vrijeme, i inace imam jake bolove ali tog jutra su bili skoro pa nepodnosljivi . Tekla je tamna krv,ne bih mogla definisati boju , kao prljava, nesto izmedju smedje i crne ( izvinite ako sam pretjerala sa opisom ) . Za prvi dan menge , bilo je preobilno. Trajala je do treceg dana i vise ni kapi .

Sta mislite , sta bi to moglo biti . I jos nesto , prosli mjesec smo uspjeli jedva 3 puta [sm=smiley35.gif] , jer mi je sluznica vagine upaljena i crvena , iziritirana vise od mjesec dana , ne znam vise sta da radim.

Izvinjavam se na dugom postu i ako sam bila malo prosta , ne zamjerite .[sm=zz_help.gif]

enaaa -> RE: dali sam trudna ? (1.3.2014 1:32:17)

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Ma da..aBd..nego da li je iko bio nedavno na dipu..da li se mora naruciti za tu hormonalnu analizu..i ako da,da mi da broj ako neko ima...hvala

Mislim da se ne moraš naručivati, samo moraš gore biti od 8-9h

AAvalon -> RE: dali sam trudna ? (1.3.2014 7:18:51)

IZVORNA PORUKA: Amela86

Pozdrav drage zenice.... mi se vec 5 god trudimo i nista ...mogu reci da se vise ni ne trudimo , samo se oboje potajno nadamo ... Ovaj mjesec mi je bio nekako drugaciji, nije kao obicna menga, jedan dio mene uzvikuje negdje u dubini mozda smo uspjeli , a drugi opet da se ne nadam uzalud.. Radi se o tome da sam dobila 22.2. 27-i dan ciklusa , na vrijeme, i inace imam jake bolove ali tog jutra su bili skoro pa nepodnosljivi . Tekla je tamna krv,ne bih mogla definisati boju , kao prljava, nesto izmedju smedje i crne ( izvinite ako sam pretjerala sa opisom ) . Za prvi dan menge , bilo je preobilno. Trajala je do treceg dana i vise ni kapi .

Sta mislite , sta bi to moglo biti . I jos nesto , prosli mjesec smo uspjeli jedva 3 puta [sm=smiley35.gif] , jer mi je sluznica vagine upaljena i crvena , iziritirana vise od mjesec dana , ne znam vise sta da radim.

Izvinjavam se na dugom postu i ako sam bila malo prosta , ne zamjerite .[sm=zz_help.gif]

Najpametnije bi ti bilo da odes ginekologu, sto radi te upale, sto radi cudne menstruacije koja isto moze biti posljedica upale, sto radi lijecenja neplodnosti. Sretno [sm=smiley1.gif]

marijana mala -> RE: dali sam trudna ? (2.3.2014 6:48:56)

e drage moje imala bi pitanje dal mi koja moze rec il me proslijedit tamo di se dopisuju trudnice i pricaju o svemu posto sam i ja trudnica pa tu vise ne pripadam hvala

dandi84 -> RE: dali sam trudna ? (2.3.2014 22:11:19)

IZVORNA PORUKA: marijana mala

e drage moje imala bi pitanje dal mi koja moze rec il me proslijedit tamo di se dopisuju trudnice i pricaju o svemu posto sam i ja trudnica pa tu vise ne pripadam hvala

http://www.ringeraja.ba/forum/razgovori-u-ocekivanju-bebeb-mart/m_2110743/mpage_3/tm.htm#2112101

Ovdje trudnice pišu i druže se i provode vrijeme očekujući svoje mrvice pa nam se pridruži i ti....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>