AAvalon -> RE: dali sam trudna ? (1.3.2014 7:18:51)
|
IZVORNA PORUKA: Amela86 Pozdrav drage zenice.... mi se vec 5 god trudimo i nista ...mogu reci da se vise ni ne trudimo , samo se oboje potajno nadamo ... Ovaj mjesec mi je bio nekako drugaciji, nije kao obicna menga, jedan dio mene uzvikuje negdje u dubini mozda smo uspjeli , a drugi opet da se ne nadam uzalud.. Radi se o tome da sam dobila 22.2. 27-i dan ciklusa , na vrijeme, i inace imam jake bolove ali tog jutra su bili skoro pa nepodnosljivi . Tekla je tamna krv,ne bih mogla definisati boju , kao prljava, nesto izmedju smedje i crne ( izvinite ako sam pretjerala sa opisom ) . Za prvi dan menge , bilo je preobilno. Trajala je do treceg dana i vise ni kapi . Sta mislite , sta bi to moglo biti . I jos nesto , prosli mjesec smo uspjeli jedva 3 puta [sm=smiley35.gif] , jer mi je sluznica vagine upaljena i crvena , iziritirana vise od mjesec dana , ne znam vise sta da radim. Izvinjavam se na dugom postu i ako sam bila malo prosta , ne zamjerite .[sm=zz_help.gif] Najpametnije bi ti bilo da odes ginekologu, sto radi te upale, sto radi cudne menstruacije koja isto moze biti posljedica upale, sto radi lijecenja neplodnosti. Sretno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|