RE: dali sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Bambi09 -> RE: dali sam trudna ? (16.5.2014 11:28:58)

IZVORNA PORUKA: mina23

Jos uvjek mi nema [sm=hudicek1.gif] :)
Sutra radim test [sm=bravo.gif]

Hajde hajde generacijo pridruzuj se na temi u iscekivanju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lovepower -> RE: dali sam trudna ? (16.5.2014 19:11:46)

Jos uvjek mi nema [sm=hudicek1.gif] :)
Sutra radim test [sm=bravo.gif]

joj mila koliko sam puta pomislila na tebe,ne znam sjecas li me se ali dopisivale smo se ovdje kad sam ja saznala da sam trudna a ti mislila da si trudna to je bio kraj januara,toliko zelim da ti test bude pozitivan i da mi se pridruzis na temi u iscekivanju,jedva cekam sutra da nam se javis sa lijepim vijestima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mina23 -> RE: dali sam trudna ? (16.5.2014 22:04:12)

Lowepover kako da te se nesjecam mila, jesi dobro?
Evo ja mislila da je [sm=hudicek1.gif] dosla kad samo blagi skroz blagi smedji iscjedak [sm=zmeden.gif]
nadam se da je to to :) u ponedeljak idem da vadim betu ;) a mozda sutra kupim testic ako do tad [sm=hudicek1.gif]
nedodje :)

mina23 -> RE: dali sam trudna ? (17.5.2014 6:49:45)

Jutros mi stigla [sm=hudicek1.gif] , tuzna tuzna [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

dandi84 -> RE: dali sam trudna ? (17.5.2014 13:50:03)

Jutros mi stigla [sm=hudicek1.gif] , tuzna tuzna [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ne brini bice...Ne sikiraj se samo.

lovepower -> RE: dali sam trudna ? (18.5.2014 14:04:04)

ne sikraj se mila moja,bit ce kad je sudjeno kao i sve u zivotu,molim se dragom Bogu za tebe i cekam te da skupa iscekujemo,obrisi suze i kreni u novu borbu[sm=smiley1.gif]

marseljeza -> RE: dali sam trudna ? (19.5.2014 14:19:29)

Kako vi gurate period od ovulacije do nepoželjne menstruacije? Ja nikako. Prije 14 dana mi je ovulacijska trakica pokazala 2 crtice, družila se sa mužem dva dana prije i dan poslije i (ne)čekam menstruaciju danas/sutra. Bol u jajnicima skače sa desnog na lijevi i grudi mi bole sa strane, da se tako izrazim :) Rekla bi klasični PMS. A čini mi se planinu bi pomakla samo da nije, nego da je znak za nešto drugo, nešto mnogo ljepše :)

mina23 -> RE: dali sam trudna ? (20.5.2014 2:05:55)

marseljeza isto mi je i samoj, svaki mjesec razocarenje [sm=smiley19.gif]i to me
baci u bed sve do nastupajuce ovulacije i opet ispocetka [sm=smiley13.gif]

vanchi88 -> RE: dali sam trudna ? (20.5.2014 2:38:57)

tako je i meni bilo......
ja sam uvijek znala da ce doci, i isplacem se narednih 5 dana koliko god traje meca...i tako jovo na novo oko ovulacije, trakice, ciljane odnose i opet je li nije li ... vjecita borba....

marseljeza -> RE: dali sam trudna ? (20.5.2014 12:21:18)

Ja danas trebam da dobijem, taj slavni 28 dan ciklusa. Jutros ko krenula bi, ko nebi, nešto me pati hoće-neće. Ama više :) Više mi je to frustrirajuće nego čini mi se čekanje svih ovih 14 dana šta će da bude. A da bude belaj, ovo je prvi put da smo ciljali odnose, tačnije potrefilo se tako. Muž na terenu i desilo se da je tu "tih dana". Pet mjeseci smo u braku, neka dva mjeseca se potajno nadam. Znam da je to sitnica, nadala sam se i ta ostala tri, ali vukla sam neki cistitis pa smo i izbegavali odnose poprilično dok mi to skroz ne prođe.
Kao kruna priče ovaj mjesec muči taj neki iscjedak zadnjih 10 dana, žut ko sunce, nisam ga nikad imala. Biće da sam nešto fasovala, pff..
Znam da sve borimo slične bitke, a nekako se nadam i Boga molim da će sve to doći na svoje kad dođe vrijeme. Čekaju nas male ruke, mali prsti i najslađi dječiji osmijesi :)

malena13 -> RE: dali sam trudna ? (20.5.2014 19:08:49)

marseljeza i kod mene sve isto kao i kod tebe,heheh samo ja neocekujem 29 :) hajde nadat je se da ti nece stici,da narednih 9 mjeseci nedodje :)))

marseljeza -> RE: dali sam trudna ? (20.5.2014 23:04:00)

eh, moja je došla ali malena zato navijam da tvoja ne dođe! [sm=bravo.gif] obrisala suze i idemo dalje, nek smo zdravo. ako bude idući mjesec, hvala je Bogu :) :*

doktoricad -> RE: dali sam trudna ? (21.5.2014 8:47:51)

ja nisam vise mogla izdrzati i uradila test sinoc, negativan..i danas dobijem[sm=smiley19.gif]
valjda od silnog razmisljanja o svemu, umislila sam sebi sve simptome, sta ti je psiha...ali, boze moj, nije upalilo od prve, idemo dalje. vama svima sretno!!

malamu92 -> RE: dali sam trudna ? (23.5.2014 12:20:44)

Curke molim vas za pomoc zaista mi treba vase misljenje....ako sam imala nezasticene odnose 8 dana prije menstruacije ali nije decko svrsio u mene a menstruaciju sam poslije tih 8 dana dobila na vrijeme kolika je mogucnost da sam trudna...pitam vas ovo jer me brinu te lazne menstruacije..trajala je 4 dana.da li sam ostala trudna ?Kazu zacece nastaje dvije sedmice poslije odnosa...to me jako brine...da li je moguce da sam ovu menstruaciju dobila i da je trajala i da sam opet trudna...molim vas odgovorite..lijep pozdrav

9months -> RE: Da li sam trudna ? (23.5.2014 15:10:56)

Draga malamu92, nije moguće da si trudna.
[sm=smiley1.gif]

dandi84 -> RE: Da li sam trudna ? (23.5.2014 15:40:51)

IZVORNA PORUKA: malamu92

Curke molim vas za pomoc zaista mi treba vase misljenje....ako sam imala nezasticene odnose 8 dana prije menstruacije ali nije decko svrsio u mene a menstruaciju sam poslije tih 8 dana dobila na vrijeme kolika je mogucnost da sam trudna...pitam vas ovo jer me brinu te lazne menstruacije..trajala je 4 dana.da li sam ostala trudna ?Kazu zacece nastaje dvije sedmice poslije odnosa...to me jako brine...da li je moguce da sam ovu menstruaciju dobila i da je trajala i da sam opet trudna...molim vas odgovorite..lijep pozdrav

Mozda test da uradis. Od nagadjanja nema nista [sm=smiley1.gif]

marseljeza -> RE: Da li sam trudna ? (24.5.2014 9:23:21)

malamu92, mislim da nemaš razloga da brineš :)

iscekivajuca -> RE: Da li sam trudna ? (25.5.2014 4:59:02)

Pozz drustvo. Ovako da vam ispricam svoj problem.ves skoro godinu dana ja I moj dragi radimo na bebi. Kod ginekologa sam bila 6.5. Kada sam I dobila. Dala mi je da pijem tablete klomid I bisolvon za regulaciju ovulacije. Kad sam popila terapiju otisla sam opet kod nje I pregledala me je vaginalno sa ultrazvukom, rekla mi je da je sve super da dodjem opet za par dana. Taj treci put mi je rekla da je ovulacija brzo da se ne sekiram I nije rekla da opet dodjem. Taj dan me jajnik jako bolio mislim da je to ovulacija cinila svoje. Sada nakon 4 dana od ovulacije osjetim bol u materici. Kao kad trebam da dobijem...bol prestaje kad lezim I odmaram. Sta mislite sta bi moglo biti u pitanju...da li je moguce da je implantacija embriona? Pa me zbog tog spajanja I ugnjezdivanja boli. Izvinite na duuugom postu

anna_91 -> RE: Da li sam trudna ? (29.5.2014 19:07:03)

Dobar dan zene...
Ja sam u jednoj nedoumici pa molim za misljenje....
Pijem yaz pilule vec godinu dana jer mi ciklusi nisu redovni.
Zadnja 2 mjeseca nisam pila.
16.05 dobijem [sm=hudicek1.gif] ,kupim tablete tek u ponedeljak 19.05 i popijem prvu.
20 i 21.05 imala sam odnose bez zastite...

U uputstvu sam tek kasnije procitala (ove su bile turske pa nisam njihovo uputstvo ni mogla procitati) da kontraceptivne tablete djeluju odmah samo ako ih popijes prvog dana ciklusa...

Postoji li sansa da sam trudna?Da li da nastavim piti tablete ili da stanem?
Ne bih imala nista protiv [sm=rozacrtici.gif] samo me brine sta sa tabletama...Ne mogu trenutno ginekologu,u inostranstvu sam...

Hvala vam unapred na misljenju [sm=rozica.gif]

Amela83 -> RE: Da li sam trudna ? (29.5.2014 21:45:03)

Nema [sm=hudicek1.gif] ni juče, ni danas... Sutra ujutru radim test. ABd da bude [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]. Sretno i ostalim trudilicama [sm=smiley1.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Da li sam trudna ? (29.5.2014 22:18:13)

IZVORNA PORUKA: Amela83

Nema [sm=hudicek1.gif] ni juče, ni danas... Sutra ujutru radim test. ABd da bude [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]. Sretno i ostalim trudilicama [sm=smiley1.gif]

Sa srecom i da bude onako kako zelis. [sm=bravo.gif]

Amela83 -> RE: Da li sam trudna ? (30.5.2014 8:14:05)

[sm=rozacrtici.gif]
[sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif]
Hvala Mjeseceva Pratilja! I ja tebi, a i svim trudilicama zelim sto prije [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif]!
MENI TESTIĆ POKAZAO DVIJE CRTE (jest da je jedna blijeda ali se vidiii)!!!

pupica21 -> RE: Da li sam trudna ? (31.5.2014 15:58:38)

pozz curke moje nova sam na forumu ,,radimo kao i sve na bebi ,,trebala bi dobit sutra medutim nemam nikakve siptome kao inace bolovi u stomaku i ostalo ..imali smo odnos za plodne dane ..vec 2 dana sam imala grceve al blage podnu stomaka i danas ih nema ,,,bradavice su porasle vene su dvije tako postale izrazene oko njih ,,dal je moguce da sam trudna kad mogu uradit test hvala vam puno sretno svima da uskoro postanemo mame :*

pupica21 -> RE: dali sam trudna ? (31.5.2014 16:04:27)

[sm=rozacrtici.gif]
Hvala Mjeseceva Pratilja! I ja tebi, a i svim trudilicama zelim sto prije [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif]!

mila koliko ti je kasniilo pa si uradila test ..bas mi je drago zbog tebe

9months -> RE: Da li sam trudna ? (31.5.2014 18:20:34)

[sm=rozacrtici.gif]

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Čestitam i puno sreće ti želim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>