malena27 RR -> RE: Da li sam trudna ? (25.12.2013 12:04:47)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Veliki poz svima vama Imam jedan problem pa da vas pitam za savjet ili mozda ima neko i slicno iskustvo. Imam 21godinu,jednu bebu,i pcos!Neredovne menstruacije,ustvari,dobijem ih samo kada pijem pilule,a ako prestanem da pijem onda i ne dobijam. Zadnji put sam imala 27 novembra,i ovaj mjesec nisam mogla piti zbog testova nekih sto sam radila. Naravno nisam ni dobila,a zadnji put sam bila kod doktora pocetkom decembra. Vec par dana imam osjecaj kao da me beba lupa unutra (znam kako zvuci) i to stalno,i plus u predjelu pupka mi je stomak malo iskocio :S Malo sam se nahladila (zacepljen nos i temperatura) ali ne znam da li to ima kakve veze? Uglavnom,sta vi mislite,da li postoji ikakva mogucnost da se na UZ nije vidjelo? Hvala vam unaprijed IZVORNA PORUKA: Pingvina Draga anonimna, naravno da je moguce da se na UZV nije vidio plod ukoliko je zadnja M bila 27.11. a ti si na UZV bila pocetkom 12 mjeseca. A sto se tice lupanja-mislim da je ipak prerano da to osjetis. Ako si trudna, onda se radi o plodu starom 15-ak dana i nemoguce je da mu osjetis pokrete. S druge strane, ako sumnjas na trudnocu-najjednostavnije je da uzmes testic, uradis ga i znaces na cemu si. Ja ti od srca zelim ono sto zelis sama sebi-pa sto god to bilo. Pozdrav!! IZVORNA PORUKA: Anoniman Pingvina hvala ti na odgovoru Pogrijesila sam u prvom postu,kod gin. sam bila pocetkom novembra. Radio je vaginalni UZ,i znam kako nelogicki sve ovo zvuci,ali eto. Htjela sam da vidim da mozda nema neko slicno iskustvo... Sa prvom bebom pocela sam pokrete osjecati u 5tom mj.a sad ovo mi je jako slicno. Ili sam se previse opteretila? IZVORNA PORUKA: Pingvina Anonimna, najjednostavnije je (kao sto vec rekoh) da uzmes test za utvrdjivanje trudnoce i vec ujutro provjeris da li si trudna ili ne. Ja bih tako uradila..ne isplati se razbijati glavu. Sretno!!! IZVORNA PORUKA: Anoniman Pingvina mila hvala ti,radila sam test,negativan je! Hmm Zbunilo me sve,ali nadam se da ce biti ok ps [sm=duda.gif] moja malena trazi od ovog smajlica cuculu :D
|
|
|
|