swedica -> RE: Da li sam trudna ? (27.7.2013 23:53:22)
|
ovako drage moje prvo bih da vas sve pozdravim,posto nisam bila dugo na forumu iz opravdanih razloga,tj bila sam u bih,inace sam u braku 2 godine i od prvog dana radimo na bebi ali nista,i odem ja kod doktora onako eto da se pregledam cisto da vidim je li sve ok,KLINIKA BALIC U TUZLI.i ovako prvi pregled je bio onako ne bolan,tako da mi je doktor konstatovao da imam polipe i da imam upalu grlica maternice,dobijem antibiotike za upalu grlica,ali polipi ce kao otic s menstruacijom to tako doktor kaze,ok ispijem terapiju i kroz nekoliko dana ponovo kod balica na pregled tj pregled 3d i nalaz hormona,ovako polipi su kao nestali s menstruacijom,uradim 3d i hormone ,i rezultati su sledeci,nalazi hrmona su poprilicno dobri ali nalaz stitne je povecan za 2,5 i uradim propuhivanje jajnika posto mi je doktr rekao da je lijevi jajovod slabo prohodan a desni nikako,ali isto tako je rekao da ako za 6 mjeseci ne dodje do trudnoce moram da radim nalaz laparaskopij.OVAKO JA SAM SE SADA VRATILA U SWEDSKU DOLE NISAM IMALA VREMENA DA ODEM KOD ENDOKRINOLOGA ZA STITNU,TO CU DA URADIM OVDJE I MOLILA BIH SVE MAJKE DJEVOJKE KOJE SU SE SUSRELE SA OVAKVIM PROBLEMOM DA MI PISU,I JOS SAM ZABORAVILA REC DA JE MM RADIO NALAZ SPERMOGRAF I KAO NIJE BIO BAS DOBAR ALI DRUGI PUTA SE ZNATNO POPRAVIO,JA SAM SADA KUPILA I MACINU TRAVU I TO PIJEM PA VIDIT CE MO ALI OPET VAS MOLIM DA SE JAVITE AKO NESTO ZNATE I IMATE ISKUSTVA S OVAKVIM PROBLEMOM HVALA UNAPRIJED
|
|
|
|