almassa -> RE: Da li sam trudna ? (24.6.2013 10:10:41)
|
IZVORNA PORUKA: minchis IZVORNA PORUKA: almassa Zdravo drage moje... Treba mi donekle vase misljenje,sta vi kazete na moj problem. Inace sto se tice moje menustracije od moje prve menustracije nije nikako redovna nekad preskoci mjesec dana nekada je redovna nekada preskoci 2 mjeseca,u braku sam 2 godine i skoro smo poceli da budemo aktivni po pitanju novi clan.Al sto se tice menustracije isla sam doktorima i u Bosni u Austriji svi kazu da je to normalno kod mladjih zena jer hormoni lude [sm=zmeden.gif] Prosla 2 mjeseca nisam imala menustraciju dobila sam 10.06,2013, 2 puta je dosada ejukulirao u mene i pitam se kolike su sanse da ostanem u 2 stanju[sm=smajl.gif] Ja imam astmu,a mm je zdrav ko dren,sta vi mislite kolike su sanse da ostanem u 2 stanju??? Da li je to dovoljno da bih se zatrudnilo,ili se mora biti jos vise aktivan??? Zahvaljujem na vasim odgovorima i pomoci.... [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Prvo da te pozdravim... hmm, pa ako se ono hoce, dovoljno je i jednom,ali to ti sve zavisi od plodnih dana...mada tesko je ih je pratiti kad su ti ciklusi neredovni, za to imaju sad razne metode kao sto su pracenje temperature, ovulacijske trakice, pracenje sluzi....sve to mozes naci ovdje na forumu, a i uvijek ce ti jedna od zenica rado pomoci [sm=smiley1.gif] vecina znanstvenika savjetuje tokom plodnih dana imati odnose svaki ili svaki drugi dan bar, mada kao sto rekoh na pocetku, ono ako se hoce, dovoljno je ponekad i jednom, samo sto nismo svi isti pa kod nekog traJe duze, kod nekog krace... zelim ti da sto prije ugledas [sm=rozacrtici.gif] i lijepo druzenje ovdje s nama... [sm=smiley20.gif] [sm=smiley1.gif] Hvala,na infoo jesam malo vise sada se informisala za pracenje tih plodnih dana,mi smo jedno vrijeme bili aktivni i odustali,vidili nesh nece da upali a ni nismo imali pojma to o plodnim danima [sm=smiley36.gif] Sada kada imam malo vise prikupljenih informacija,ja mislim da su mi sada plodni jer ima ona sluz,nadam se daje to too... Samo me pomalo brine to za menustraciju,nikako mi to nesto neizgleda normalno,a doktori kazu da je normalno hmmm [sm=smiley24.gif] Zelim nam svima da ubrzo vidimo[sm=rozacrtici.gif] Velikiii pozdrav za sve, [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|