bamblbi -> RE: Da li sam trudna? (6.6.2013 20:36:24)
|
evo da javim da sam danas oisla i prebacila se kod drugog dokora i on mi je rekao da imam policisticne jajnike user posted image kaze da mogu biti sretna sto imam ovog jednog user posted image kod kuce..a god.dana idem kod svog i rekao da su mi jajnici u redu,uzas,bas sam user posted image danas malo krvi,valjila sam betu i 0,6 je nalaz user posted image on ne vvidi trudnocu na ultrazvuku a nije nam jasnu od kud mucnine i povracanje user posted image tako da od slj.mj.krecemo u akciju user posted image E pa draga moja da ti malo podignem moral[sm=smiley1.gif] Ja isto imam policistična oba jajnika i uspjela sam ostati trudna Sve završilo super. Sin sada ima 5 godina. Druga trudnoća je bila vanmaterična i morali su izvaditi lijevi jajovod i tada mi je doktor rekao da mi lijevi janik više nema funkcije i pitao me imam li djece ta su sada šanse minimalne. Šta mogu pomirila se s tim. Eto mene sada trudna 8 sedmica, čudu nikada kraja, a što bi moja doktorica sada rekla:"Nikad ne reci nikad" kad se najmanje nadaš desi se i naravno mi presretni. Zato ne odustaj i želim ti uskoro da nam se pridružiš na trudnicama 16.03.2008 Mamina sreća 14.05.2013 [sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|