grozđe -> RE: Da li sam trudna ? (27.11.2012 13:43:33)
|
IZVORNA PORUKA: becutan Drage mamice :) i buduce mamice :) ne znam da li je iko od vas imao slicno iskustvo, radi se o tome da inace imam uredan i tacan ciklus, u dan, svaki mjesec... sada mi kasni vec 9 dana, a ja i partner smo imali seksulane odnose kroz citav mjesec bez zastite :), jer zelimo bebu. Sinoc sam uradila test, i pokazao mi je -, ali imam sve simptome trudnoce, od bolova u stomaku, umora, osipa na licu, po grudima i slicno, dakle sve sto ukazuje da je moguca trudnoca. Razocarali smo se kada je test pokazao negativno... [sm=smiley19.gif]. Ima li vas slicnih, sta da mislim? Cao becutan... meni ovi svi simptomi govore da si ti trudna jer je meni bilo vrlo slicno ( uvijek na 28 dana i to vecinom ujutro, bila sam umorna, osip ili bubuljice na licu )...test mi je pokazo +.... vjerujem da su testovi tacni ( ako su ispravni i vazda pogledam rok trajanja )... mozda od jake zelje pojavilo se sve to...bas sam vidjela ovdje na forumu da zene od prevelike zelje i dobiju neke simptome a neke i umisle.... mozes pokusati opet sa testom i opusti se, bice beba.... sve najbolje ti zelim i sto prije da ugledas svoj + i rodis svoju veliku srecu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|