hibiskus -> RE: Da li sam trudna ? (3.12.2012 15:23:56)
|
Lejla,iskrene čestitke i od mene, kao i svim ostalim [sm=nosecka.gif]. Mene zanima može li mi neko odgovoriti na moje stanje. Naime,zadnja M je bila 24.11.,prva dva dana je išla normalno,ali sa dosta sluzi rastegljive,sljedeća 2-3 dana se pokazivao na ulošku čokoladan iscjedak,u obliku tačaka,ali bez krvi. Nikada ranije mi se to nije desilo.U zadnja dva dana imam žut iscjedak, bez posebnog mirisa,bez svraba,koji mi se također nikada prije nije javljao. Nemam nikakve bolove sada,osim taj prvi dan M. Prošli mjesec sam počela sa terapijom macinom travom i vrkutom,a godinu dana radimo na [sm=duda.gif] i jako je želimo. Prvi dan zadnje M,kada nisam znala da ću dobiti M, imala sam odnose sa MM. Moja mama kaže da je tako začela moga brata. Nisam nikome rekla za ovo, pa ni MM,neću da ga opterećujem. Ovih dana trebam se naručiti kod ginekologa,ali nikada ga nema u ordinaciji,kao da mi neke više sile ne daju da idem na pregled. Da li je iko imao sličnu situaciju? Znate li da li je u pitanju trudnoća? Izvinite na dužem postu. Molim vas za brz odgovor. Pozdrav svim ženicama i sretno!
|
|
|
|