RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Lellaa -> RE: Da li sam trudna ? (11.12.2012 17:15:34)

putujuca pridruzujem se cestitkama sve najbolje ti zelim[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

BarbieMa -> RE: Da li sam trudna ? (11.12.2012 18:50:24)

Cure, molim vas, pomozite..
Luda sam višee...
Ovako.. Jeli moguće da mi se ciklusi skrate s 33 dana na 23 dana? Prema tome bih 21. 12. trebala dobiti m...
Inače imam neredovite cikluse, ali mislim da sam osjetila O, koja je stigla vrlo rano...
Imala sam užasne bolove, poput menstrualnih s probadanjem koje je trajalo od prilike sat vremena...
Meni O nastupa 14 dana prije nadolazeće menstruacije (to znam od prije, kad su mi ciklusi trajali 33 dana i bili redovni).
Davno, kad sam pila "Dabroston" (još nije bilo "Duphaston- a"), ciklusi su mi se uredovitili i opet dolazili redovno, samo nakon uzimanje jedne ture (7 dana, 2x 1 na dan)..
E sad, dal' je to zbog "Duphastona" ili to nije bila O, ja neznam, pa bih vas zamolila za mišljenje..
O ovome sam pisala i na "RODI", ali me zanima i vaše mišljenje..
Hvala [sm=smiley1.gif]

Lellaa -> RE: Da li sam trudna ? (12.12.2012 12:15:09)

Barbi Ma draga moja naravno da je moguce da se ciklus poremeti zato ima vise razloga. iskreno da ti kazem i ne razumijem sta si ti tacno htjela da pitas [sm=smiley1.gif] ja licno nisam uzimala nista od toga, pa mije zao ne mogu ti nista pomoci, mada vjerujem da ce zenice odgovoriti, lijep pozdrav[sm=smiley1.gif]

BarbieMa -> RE: Da li sam trudna ? (12.12.2012 16:32:28)

Hvala ti draga [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] ..
Mene je zanimalo dal' se ciklusi mogu skratiti zbog "Duphaston- a" u mjesecu u kojem nije uziman.
Ako se mogu, onda znači da mi je ovulacija već prošla...
Neke su cure rekle da "Duphaston" nema utjecaj na ciklus u kojem nije uziman, ali neznam...

bebac bucko -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 9:12:47)

Veliki pozdrav svima, iskreno se nadam da ce mi neko moci pomoci da nadem odgovore na neka pitanja koja me muce. naime vec sam pisala i na ovoj temi i na drugim. u braku sam vec 5 godina i stvarno se trudimo i radimo na [sm=duda.gif], ali nazalost jos nista. zadnju men sam imala 25.10. inace su mi ciklusi redovni svakih 30 dana. vec mi je jednom izostala mens i nije bila u pitanju trudnoca tako da i nisam sumnjala na trudnocu. medutim u zadnjih desetak dana sam primjetila da se iz dojke pojavi providna kap, kao kap vode. takoder imam grceve u dnu trbuha, nesto kao probadanje koje traje po sat vremena i prode. navecer mi se javlja mucnina, ali nemam nagon na povracanje. pa prije nego uzmem test i ponovo se razocaram po kozna koji put, interesuje me vase misljenje, da li moze biti u pitanju trudnoca ili nesto drugo. da li je neko imao slicnih iskustava. unaprijed hvala na odgovoru.

Mrvica_83 -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 10:03:22)

Bebac Bucko Veliki pozdrav i za tebe !! Prije svega ti zelim da sto prije ugledas svoj [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] Pet godina je prilicno dug period .. Da li ste ti i muz vec radili neke pretrage ili ??Menstruacija ti prilicno dugo kasni tako da bi test definitivno trebao pokazati [sm=rozacrtici.gif] ako je trudnoca u pitanju jer bi znacilo da si trudna vec nekih 8-9 nedjelja ?? Sto se simptoma tice ja sam imala kontrakcije u mjesecu kad sam zatrudnila i to u periodu kada sam ocekivala dolazak mjesecnice - pa sam mislila da su simptomi pms-a a zapravo sam bila [sm=nosecka.gif] . Sto se tice tekucine iz grudi -kolostruma uobicajena je pojava kod [sm=nosecka.gif] ali tamo nekad iza 20 tjedna trudnoce [sm=zmeden.gif] A dotada bi simptomi trebali biti napetost i bolnost grudi na dodir .. Ja sam muku mucila sa time .. U svakom slucaju zelim ti da bude [sm=rozacrtici.gif] ?? [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Sto se mene tice ja bih definitivno uradila test [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 11:51:38)

IZVORNA PORUKA: bebac bucko

Veliki pozdrav svima, iskreno se nadam da ce mi neko moci pomoci da nadem odgovore na neka pitanja koja me muce. naime vec sam pisala i na ovoj temi i na drugim. u braku sam vec 5 godina i stvarno se trudimo i radimo na [sm=duda.gif], ali nazalost jos nista. zadnju men sam imala 25.10. inace su mi ciklusi redovni svakih 30 dana. vec mi je jednom izostala mens i nije bila u pitanju trudnoca tako da i nisam sumnjala na trudnocu. medutim u zadnjih desetak dana sam primjetila da se iz dojke pojavi providna kap, kao kap vode. takoder imam grceve u dnu trbuha, nesto kao probadanje koje traje po sat vremena i prode. navecer mi se javlja mucnina, ali nemam nagon na povracanje. pa prije nego uzmem test i ponovo se razocaram po kozna koji put, interesuje me vase misljenje, da li moze biti u pitanju trudnoca ili nesto drugo. da li je neko imao slicnih iskustava. unaprijed hvala na odgovoru.

ako prije nisi imala povisen prolaktin i sl problema VRLO MOGUCE JE DA SI TRUDNA i meni se u trudnoci javljala ta kap, al mozda od nekog 5.mj trudnoce

za grceve isto, uobicajeni su u trudnoci, jedino ako nemas problema s prolaktinom koji bi mogao malo da pobrka sve i ciklus i da grceve bez menstruacije

bebac bucko -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 13:20:14)

obavili smo pretrage, kazu da je sve ok i da nema prepreke, vec da je u pitanju stres ili kako kazu sve je to u vasoj glavi. i ja sam citala da je moguce da se pojavi ta kap sredinom trudnoce, zato me to i zbunilo. i da stalno sam na wc-u, budim se po cijelu noc jer moram pipkiti. :) mislim da cu morati po test, ali brzo. uglavnom hvala vam na odgovorima curke, divne ste. [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Lellaa -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 17:39:30)

bebac bucko ja mislim da si ti sigurno [sm=nosecka.gif] uradi testic i javi nam da se radujemo [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] pozdrav za sve [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mrvica_83 -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 18:02:01)

Bebac bucko [sm=smiley1.gif] Drago mi je da je sa zdravstvene strane sve u redu [sm=bravo.gif] Preporučila bih ti test odmah a onda ako bude [sm=rozacrtici.gif] ( [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]) da zakazes pregled kod doktora .. Meni je doktorica odmah ukljucila terapiju za kontrakcije ( Utrogestan ) kako ne bi nastetile bebici .. A sto se tice odlaska na wc i ja sam bila ista - 3 x u noci sam obavezno ustajala [sm=smiley1.gif] A u toku dana - ne zna se broja .. Želim ti sve najbolje i javi nam se sa lijepim vijestima aBd .. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Bebica11 -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 18:45:11)

bebac bucko ODMAH po testic i javi rezultate, pogotovo zbog tog mokrenja[sm=bravo.gif]

little_bird -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 21:02:59)

Cure, molim vas za iskreno mišljenje... zadnju menstruaciju sam imala 15.10., inače su mi ciklusi dosta neuredni (nekad 23, nekad po 42 dana)... radila sam 2 testa na trudnoću, jedan je bio oko 28.11., a drugi jučer (12.12.) i oba su bila negativna i radila sam ih u jutro s prvom mokraćom... jel moguće da su testovi pogrešni i da sam trudna? :/ Nemam nikakvih simptoma trudnoće jedino mi je pojačan iscjedak...te me zna tupo boljeti u području desnog jajnika. Hvala na odgovoru!

Mrvica_83 -> RE: Da li sam trudna ? (13.12.2012 21:23:46)

Little_bird mila , dobro nam došla [sm=bravo.gif] Imas posebnu temu za svoje pitanje http://www.ringeraja.ba/forum/m_454523/mpage_21/tm.htm#1483333
Tebi dosta dugo kasni pa bih ti ja savjetovala da hitno zakazes pregled kod doktora jer svako kašnjenje ili izostanak menstruacije ne mora biti nužno trudnoća [sm=zmeden.gif] Pa da ipak budes sigurna da je sve ok i da izostanak mjesecnice nije posljedica neceg drugog [sm=smiley1.gif] Puno srece ti zelim !!

Lejla Ka -> RE: Da li sam trudna ? (14.12.2012 10:02:01)

Potpisujem Mrvicu_83, svakoko otiđi ljekaru.

bebac bucko -> RE: Da li sam trudna ? (16.12.2012 12:45:12)

evo mene opet, ali bez lijepih vijesti, nazalost. uradila sam test. druga je bila vidljiva i bas sam se ponadala, kad ono... nenormalni bolovi u trbuhu, kao da je nesto eksplodiralo u meni. temperatura 39, i osjecaj kao da me neko istukao metalnom sipkom. naravno povracala sam cijelu noc i [sm=hudicek1.gif], ne sjecam se da je ikada u zivotu boljelo ovako, bas sam se nasekirala. u utorak sam se narucila kod dr. jer nije obicna [sm=hudicek1.gif]. puno krvarim, ali jako svijetlo. nije kao inace. uglavnom da vas ne davim nista izgleda nista od moje [sm=duda.gif].[sm=smiley19.gif]
hvala svima na podrsci, ne znam sta bih bez vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mrvica_83 -> RE: Da li sam trudna ? (16.12.2012 12:59:29)

Bebac Bucko žao mi je [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Bice plusic aBd - za sve nas cekalice .. Pridruzi nam se na drugim temama gdje dijelimo svoje brige i radosti .. Obavezno javni sta je bilo kod doktora - ta temperatura mi je [sm=zmeden.gif]
Puno zagrljaja utjehe za tebe [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bebac bucko -> RE: Da li sam trudna ? (16.12.2012 13:07:04)

ma ni meni nije jasno, prvo ugledam [sm=rozacrtici.gif], a onda kras. cijeli mi se svijet srusio na glavu.
hvala [sm=smiley31.gif]

grozđe -> RE: Da li sam trudna ? (16.12.2012 14:37:43)

bebac bucko jako mi je zao [sm=smiley6.gif]... nije ti lako pored svih tih bolova i velike temperature...
pripazi na sebe, vidi kako ce ti biti dalje stanje...ne znam gdje zivis, da li ti je blizu ambulanta, imas li hitnu da odes i danas ako bude bas tako puno te bolilo i visoka temperatura...
javi nam se obavezno...sve najbolje...

Mrvica_83 -> RE: Da li sam trudna ? (16.12.2012 20:05:23)

Potpisujem grožđe .. Ako temperatura i dalje bude visoka a bolovi nesnosni ipak bih , na tvom mjestu , otisla do najblize hitne pomoci ili sl... Ne bih cekala Utorak sa tim simptomima ..U svakom slučaju javni kako si ?? Drzim ti fige da sve bude ok [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

mina23 -> RE: Da li sam trudna ? (17.12.2012 21:39:17)

Ćao svima,
Htjela sam vas pitati, meni sad kasni menga vec 3. dan a inace su mi redovne i nikad ne kasne, nisam se sjetila kupiti test jer mislim da cu dobiti svaki momenat ali nista se ne desava [sm=zmeden.gif]
Iako smo se muz i ja "prirodno" cuvali dali je moguce da sam sad trudna?

Mrvica_83 -> RE: Da li sam trudna ? (17.12.2012 22:17:02)

Mina 23 pozdrav za tebe [sm=smiley1.gif] Hmmm .. Tzv."Prirodno cuvanje" odnosno prekid odnosa nije pouzdana metoda zastite od trudnoce [sm=smiley13.gif] jer se , teoretski , i u maloj kolicini ejakulata koji izadje tokom odnosa a prije vrhunca moze naci dovoljno spermatozoida koji mogu oploditi jajnu celiju .. Ne znam da li ti trudnoca sada odgovara ili ne ali , teoretski , moguce je da si [sm=nosecka.gif].. Bilo bi dobro da napravis kucni test na trudnocu mada postoji 100 drugih stvari koje su mogle uzrokovati da ti [sm=hudicek1.gif] zakasni - dakle trudnoca nije jedina opcija .. U svakom slucaju zelim ti mnogo srece i sve najbolje za tebe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mina23 -> RE: Da li sam trudna ? (17.12.2012 22:26:03)

Mrvica_83 hvala na odgovoru, pa ne znam dali mi sad trudnoca odgovara ali ako sam onda ok radovat cu se iako sam prije skoro godinu dana imala spontani [sm=smiley19.gif]
sutra cu kupiti test ako se ne pojavi do sutra [sm=smiley13.gif]

Mrvica_83 -> RE: Da li sam trudna ? (17.12.2012 22:33:27)

Mila nema na cemu [sm=smiley1.gif] Svakako se javi kada sutra uradis test [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mina23 -> RE: Da li sam trudna ? (17.12.2012 22:35:35)

Vazi [sm=smiley31.gif]

mina23 -> RE: Da li sam trudna ? (17.12.2012 22:36:39)

Vazi [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>