RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

jakosretna -> RE: Da li sam trudna ? (19.3.2012 13:41:12)

uhh dragane to je bas zeznuto,ta djevojka ako hoce da ima odnos sa vise muskaraca zasto nije koristila neku zastitu,hajde ti sad sjedi na mravinjac pa znja koji je te mrav ujeo,naravno da neznas a i ona ako ima ih vise naravno da nemoze znati od koga je tacno trudna.

Volim Te! -> RE: Da li sam trudna ? (19.3.2012 15:29:25)

Ti kazes da je radila test i da nije trudna[sm=zmeden.gif] a najbitnije ti da saznas do kad se moze raditi abortus [sm=zmeden.gif] za curu sve "pohvale"

Jovanamala -> RE: Da li sam trudna ? (21.3.2012 9:04:38)

Ne znam da li me sjecate...:) ali zelim da vam javim da smo u 7 nedelji trudnoce...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] Posle vam pisem o siptomima ...kissss

jelenav -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 11:53:46)

cao svima...

Jako sam znatizeljna na vase odgovore koje cu vam postaviti... zato budite mi fine i pisite ;)

eh,pocinjem!!! imam 24 godine,uskoro cu stupiti u bracne vode :),ali desio se mali prekrsaj ...
predzadnji put sam dobila M 06. veljace 2012 (redovna mi je svakih 27-28 dana) imali smo odnos 18 i 19 veljace (tocno na dan ovulacije) nismo se zastitili i nije izvadio na vrijeme ..hmmmm....
sljedeci mjesec mi je kasnila 4 dana M i trajala mi je 3 dana (inace imam po 5-6 dana M ) U TOM MJESECU DOK JOS NISAM DOBILA,CUDNO SAM SE OSJECALA,JELA SAM PREVISE,IMALA SAM MUCNINE,2 PUTA SAM POVRATILA,MALO MI JE SE MANTALO I JEDVA SAM STOJALA NA NOGAMA,A DA NE GOVORIM O ISCJEDKU KOJI MI JE SE DUPLO POVECAO... MISLILA SAM KAD SAM DOBILA DA SAM SE SAMO VARALA SA SVIM TIM SIMPT.
nakon prestaka zadnje M poslije toga ( 10 dana) sam samo jednom malo prokrvarila kad sam isla na WC i vise nikako ( bilo je jedno 2-3 kapi krvi).. to mi je postalo sumnjivo...od tad idem svakih 2 sata nekad i svakih sat vremena mokriti i svaki dan moram najmanje 2 dn. uloska promjeniti zbog iscjedka ( koji je bijele boje). ovaj mjesec trebala sam dobiti 2.travnja,znaci kasni mi opet 3 dana,a jos nisam dobila i nemam nikakve simpt da cu dobiti...ne boli me stomak kao sto to inace bude kad trebam dobiti. sad me zanima vase misljenje...sta vi mislite ??? unaprijed hvala :** pozzdrav svimaaaaa :D

chuci -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 11:58:52)

jesi li radila test da provjeriš jesi li trudna?

jelenav -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 12:02:27)

jesam,radila sam ga prosli mjesec  4 puta,na tri testa se pojavila samo jedna crtica a na cetvrtom  se vidjela jedva druga crtica... ovaj mjesec nisam ni jedan uradila !!

chuci -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 12:11:26)

pa uradi test ponovo
ako bude negativan idi ginekologu da provjeriš šta je s ciklusom jer se onda očito nešto poremetilo

Pingvina -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 12:58:52)

IZVORNA PORUKA: jelenav

jesam,radila sam ga prosli mjesec  4 puta,na tri testa se pojavila samo jedna crtica a na cetvrtom  se vidjela jedva druga crtica... ovaj mjesec nisam ni jedan uradila !!

Ako se i jedva vidjela druga crtica-to znaci da si [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Ponovi svakako test..ili idi na pregled.Do sad se vec ima sta vidjeti i na UZV.Sretno!!

mala_sa -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 13:24:10)

Uradi ponovo test, ili izvadi Betu, ili furaj doktoru (dosad se sigurno ima sta vidjeti).

ikaa -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 14:15:22)

pozzz jelena, ne želim te plašiti ali bi bilo dobro da odeš gin, tako je i meni bilo prije par mjeseci, sve redovito tu i tamo dva -tri dana kasni, uradila dva testa jedan pokaže samo jednu crticu, kad nakon dva dana drugi pokaže [sm=modricrtici.gif].... pričekam ja još malo.... došla [sm=hudicek1.gif], trajala samo 3 dana.... sve mi to čudno i na kraju otišla gin, kad ono ništa.... on mi je rekao da je bilo samo lažna uzbuna, jer kod nekih ženica se može deseti da ni neznaju da su trudne, pa se malo ne paze i na kraju završe sa [sm=hudicek1.gif].... stoga draga ipak odi gin, pa da vidiš što je.... sretno..... [sm=sloncek.gif]

MalaBarbie -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 18:44:47)

Pozdrav CURE! :)

Trebala bih vaše mišljenje. Ako se koja od Vas našla u sličnoj situaciji, molim Vas da mi opiše šta je tad bilo s Vama.
Naime imala sam više spolnih odnosa bez zaštite sa svojim dečkom. Tijekom prošle m ( zadnji dan m ) je ejakulirao u mene. M mi kasni već 6 dana. Uradila sam test 2.4 ( a m mi je trebala stići 31.3), koji je bio negativan ( Clearblue ). Ciklusi mi traju 33 dana. Samo me zanima što bi Vi napravile u mojoj situaciji. I kolike su vejrojatnosti da sam [sm=nosecka.gif] s tim da su mi u zadnje vrijeme plodni dani zbrčkani i stalno imam iscjedke, koji vrlo često mijenjaju boju.

Hvala [sm=jezicek.gif]

Hurma -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 18:56:33)

nisi...

MalaBarbie -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 19:22:10)

I ja imam neki feeling da bi mi m mogla navratiti.

Hurma -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 19:28:04)

meni su testovi pokazivali trudnocu i prije nego je trebala doci menga, tako da ako se uhvatilo, to je vise od 20 dana, clerblue je trebao pokazati trudnocu, ali ako zelis da si sigurna sad ponovi, bez obzira koja je mokraca, jutarnja ili popodnevna... ako se druga i ne nazire (a i dalje mislim da nece)... i nakon dosta minuta, cekaj menzis...

MalaBarbie -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 21:21:35)

Pričekat ću još par dana i ukoliko ne dođe. Radim test.

lana86 -> RE: Da li sam trudna ? (5.4.2012 23:19:35)

Meni je kasnila 20 dana, sa svim naznakama trudnoce, otisla ginekologu beta pozitiva a test negativan...na kraju kad sam prestala misliti i opustila se ---dobila m!

MalaBarbie -> RE: Da li sam trudna ? (6.4.2012 14:29:19)

Ja sam opuštena.Ne zamaram se sa time. Vidjet ću što će biti. Pazim se za svaki slučaj da ne bi beba bila na putu. Ja ipak mislim da će mi m stići. Nemam nekih simptoma pms-a, ali imam taj feeling. Sad je već ovo 7. dan kak mi kasni. Prije sam imala žućkaste iscjedke, koje obično imam prije nego moram dobiti m. Imala sam i neku blagu jako jako svijetlu sukrvicu za vrijeme kad sam trebala imati m. U poslijednje vrijeme jedem puno. ( Ponekad i prije me znala loviti užasna glad ). Nemam neke baš specifične simptome trudnoće. ( Osim što ponekad češće moram na Wc. Doduše ja mislim da trudnim ženama nije samo ponekad češće sila mokriti nego uvijek. )

lana86 -> RE: Da li sam trudna ? (6.4.2012 17:29:17)

Meni je ginekologica vidjela nesto u maternici i rekla ne zna tocno sta je, prerano je da kaze mozda jesam mozda nisam trudna. i to mi je bilo uzas, nisam znala na cemu sam i isto kao i ti morala paziti sta i kako. Kad citam tvoj post meni je to sve bilo, glad nekontrolirana, samo sto sam jela ma ni pola sata nije proslo ja sam opet bila gladna. Meni je to bilo cudno za mokrenje jer inace nisam tako cesto isla,a tada sam svakih sat vremena i manje bila na wc-u [sm=smiley36.gif]. Kad sam dobila, bila je jako oskudna, 2 dana i tad sam jos uvijek mislila da sam trudna, i eto neki dan nista maternica prazna. I opet ona kaze po svim simptomima bi trebala biti trudna , a nisam bila :/ Zato aBd ikad budem trudna , ne znam dal cu to prepoznati jer sam zbunjena sad [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

MalaBarbie -> RE: Da li sam trudna ? (6.4.2012 18:28:05)

Draga, sad bar vidim da se to ne događa samo meni. Nadajmo se da će sve proći u najboljem redu. [sm=smiley1.gif]
I ja sam isto zbunjena. Neznam šta da mislim. M mi kasni već 7 dana, a test mi je bio negativan. ( Mjerila sam 2 dan od zakašnjenja. Ciklusi mi traju 33 dana, s tim da mi se ovulacija zbrčkala i uopće ne znam kad mi je. )

lana86 -> RE: Da li sam trudna ? (6.4.2012 23:25:38)

Ma aBd hoce, nije lako biti zensko [sm=smiley1.gif]

Meni se isto sve pobrkalo od ove godine, tako da uopce se ne mogu pouzdati u plodne, neplodne dane...Nakon sto mi je kasnila 9 dana test je bio negativan, nakon 16 opet. Postoji mogucnost i ako jesi trudna da nemas dovoljno hormona koji bi pokazao ranu trudnocu, a moguce je i bas to da si kasno ovulirala. Ali sve je to mozda, mozda... Ako zelis [sm=duda.gif] , drzim ti fige a ako jos uvijek ne e onda se nadam da nije nista strasno ;) Uglavnom javi sta ce biti !!

misabacp -> RE: Da li sam trudna ? (7.4.2012 0:16:38)

Caoo,,,
Nova sam na forumu,,imam jedno pitanje sto se tice zatrudnjivanja...
Mensus mi je uvijek bio redovan,al ovaj mjesec mi kasni 9dana,idal je moguce da sam trudna mam svaki dan bolove u stomaku i muka mi po danu i pred spavanje,a uradila sam laboratorijski nalaz i nije mi pokazao da sam trudna,,,sta vi mislite dal treba i da jos nesto uradim pa da provjerim jesam li

misabacp -> RE: Da li sam trudna ? (7.4.2012 0:28:25)

Heyy nova sam ovdje na forumu,,
Imala sam uvijek normalan mensus,al mi je ovaj mjesec kasni 9dana,a imam mucninu po danu i nekad pred spavanje,i boli me stomak svaki dan,dal je moguce da sam mozda trudna,,a pored toga radila sam laboratorijski nalaz i nije mi pokazalo da sam trudna,,sta da radim,,,trebam li da uzmem test za trudnocu ill,,,unaprijed Hvala

jelenav -> RE: Da li sam trudna ? (7.4.2012 1:30:45)

hvala vam,bas ste ljubazne,ja jos nisam dobila.. ovo je vec 6 dan da mi kasni... radila sam prekjucer kucni test ali ne sa jutarnjom mok. vec nekad poslije podne bi je neg. ali sutra( danas) 7.04. cu ponoviti u jutarnjim satima.... sad trenutno osjecam neki cudan pritisak u d. djelu trbuha,ali ne onaj kao kad trebam dobiti... javim vam sutra za test,ako bude neg opet i nastavi mi kasniti morat cu otici ginekologu. llaku noc

MalaBarbie -> RE: Da li sam trudna ? (7.4.2012 14:42:12)

Hvala ti puno. Ako jesam [sm=nosecka.gif] dobro, a ako nisam onda sam u brizi šta mi je. Javit ću kad saznam što mi je. Još 1x hvala![sm=smiley1.gif]

misabacp-> Odi kod ginekologa. [sm=smiley1.gif] I ja sam u sličnoj situaciji. Pričekat ću još neko vrijeme i poduzet ću nešt. Testić ili dok.

cissalc -> RE: Da li sam trudna ? (8.4.2012 22:22:06)

drage moje...evo citam sve ove izjave..evo ovako pokusavamo vec duze vrijeme postati roditelji..al nam nikako ne uspijeva.naime uvijek sam imala redovne cikluse sve dok nisam pocela imati odnose...sada nekad kasne nekad ranije dolaze..danas je 36 dan od zadnje.prije tri-cetiri dana pojavilo se smedjkasto,i unaprijed deset_ak dana isto sve pomalo cak i neprimijetno...sad imam cudan osjecaj u donjem dijelu stomaka.idem piskit svako pola sata,meso mi smrdi,a gladna sam svako malo...da li je moguce da sam trudna ili sam ove simptome umislila od prevelike zelje....molim vas recite mi sta mislite...lijep pozdrav

Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>