RE: dali sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

klemzi -> RE: dali sam trudna ? (8.4.2012 22:49:07)

Draga Cissalc, možda jesi, nadam se da jesi...ali sve nedoumice može riješiti jedan testić...uradi ga i obavezno nam javi šta je bilo. Sretnooo!!!

lana86 -> RE: dali sam trudna ? (8.4.2012 22:54:36)

Bas tako, nikad se ne zna, ali opet mozes napraviti test a jos je rano da ti pokaze..pricekaj jos malo...A ovo za umisljene simptome, ne znam kak vama ali ja u to ne vjerujem. Ne mogu ja sebi umisliti da mi smrdi meso,ako do sad nije nikad, ili da previse jedem ako do sada nikad nisam toliko jela i sl. Ja sam sad po sebi shvatila da uopce ne shvacam svoje tijelo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ni njegove simptome, jer kad sam bila u nesto 99% sigurna nije bilo tako ! Sve u svemu ako zelis bebaca, sretno i drzim fige za plusicem ;)

cissalc -> RE: dali sam trudna ? (8.4.2012 23:17:47)

hvala na odgovorima drage moje...mislim da je jos rano da radim test jer svaki put se razocaran kad je neg.a obicno i menstruacije dodje ubrzo...nadam se pozitivnom i molim boga za to...nestrpljiva saaam,al ipak cekam...

cissalc -> RE: dali sam trudna ? (8.4.2012 23:28:17)

draga lana, od same zelje za bebacem i silnih citanja o simptomima nekako mi se u glavo motaju svi ti simptomi i ne znam vise ni sama da li su od moguce trudnoce ili samo slucajnost....u svakom slucaju sacekam par dana ako nema[sm=hudicek1.gif],onda radim testic..i ko zna mozda abd i radosne vijestiiu svakom slucaju javim

jelenav -> RE: dali sam trudna ? (10.4.2012 12:26:44)

drage moje...

evo opet vam se javljam,jos mi kasni (10 dan danas) !!!!! radila sam jutros test,sa prvoom mokracom, i pokazalo mi je da je negativan,otisla sam u krevet,zaspala.....sad sam se evo probudila ,pogledala slucajno ponovo na test kad [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]...ali prva crtica mi je bas izostrena a druga mi je mutna ,nije ko prva...sad sam u dvojbi... nisam jutros cekala 5-10 min. kako pise u upustvu....aaaaaaa..... sta vi kazete????? pusa

Emmy -> RE: dali sam trudna ? (10.4.2012 12:36:23)

Trudna si[sm=nosecka.gif], cestitam[sm=smiley1.gif]. Ah, da, zaboravih dodati, ja sam imala identinu situaciju u prvoj trudnoi, tek naknadno se pojavila druga, blijeda crtica i to je bilo to[sm=duda.gif]

misabacp -> RE: dali sam trudna ? (10.4.2012 12:36:39)

Eii drage,,,

Evo opet da se javim,,,danas mi je 11dan od kako nisam dobila,a ponekad mi samo muka,i imam male bolove u stomaku al ne svaki dan,,,prije tjedan dana sam radila laborat.nalaz i nista nije pokazalo,,,,nezz sta sad da uradim dal da kupim test za trudnocu pa da vidim illl,,,,

Sta vi mislite

jelenav -> RE: dali sam trudna ? (10.4.2012 12:41:54)

moj savjet je test,pa onda dalje sa pretragama ako bude[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]... sretnooo !

Molim te ne pisi velikim slovima

LP

chuci -> RE: dali sam trudna ? (10.4.2012 12:44:55)

jelenaV ne mora značiti ni da si trudna. na nekim od tih testova piše da se može pojaviti druga crtica naknadno i da ona ništa ne znači.
mislim da ti je najbolje otići dr i otkloniti sve sumnje. prije toga odeš uraditi u nekoj laboratoriji test na betu (to nije skupo i brzo bude gotovo).

misabacp -> RE: dali sam trudna ? (10.4.2012 12:45:50)

Draga hvala puno,,,kad uradim test javim,,,,nadam se da ce biti pozitivan
Tijekom odnosa nisam koristila zastitu,,,imala sam odnos noc prije nego sto cu dobiti,,al nisam dobila od tad evo nikako,,,nadam se da sam [sm=nosecka.gif]

jelenav -> RE: Da li sam trudna ? (10.4.2012 12:49:19)

moze,javi nam ....nadam se da je pozitivan... pusaaaa 

malena27 RR -> RE: Da li sam trudna ? (10.4.2012 13:00:18)

Zamolicu vas da ne mijenjate naziv teme.

Lp, RR Tim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

MalaBarbie -> RE: dali sam trudna ? (11.4.2012 15:45:39)

Pošto sam pisala o tome. Red je na meni da Vam ovo napišem. [sm=smiley1.gif]
Uradila sam test i taj je -. Stignem imati [sm=duda.gif]. Beba je uvijek dobrodošla.
Svim ostalim curama želim sreću [sm=smiley1.gif] .

cissalc -> RE: dali sam trudna ? (11.4.2012 17:54:54)

ej cao drage zene...meni kasni 10 dana.juce radila test negativan...nema ni znaka o menstruacije, jer obicno imam neke pred menst.simptome...ne znam sta je u pitanju..pozdrav...

ella_ina -> RE: dali sam trudna ? (11.4.2012 18:39:28)

ne znam ni da li trebam da postavim pitanje, ali eto nesto me kopka :) moja situacija je slijedeca: prosli ciklus sam bila na klomifenu koji mi je napravio cistu vel cca 5 cm na desnom jajniku, koja nije otisla sa proslom mens. nakon sto sam uredno i na vrijeme dobila, 8 dan odem na folikulomtriju, ona je i dalje tu....na lijevom jajniku nekoliko sitnih i kaze dr ne trebamo raditi dalje folikulometriju jer je cista tu....kontrola pred men. odem ja na kontrolu 26-ti dan ciklusa ciste na desnom jajniku nema :) ali na lijevom ima perzistentni folikul ( taj izraz prvi put tad cujem) vel 16x16 mm. hm...sretna zbog jedne ciste, e eto zadesi me druga....elem, danas 28-ti dan vjestice nema...a inace je uvijek na 27-28. postoji li ikakva sansa da se pored tog perzistentnog folikula razvio i pravi i da meni sad zato kasni :)
da li je iko imao situaciju sa tim "perzistentnim folikulom"
pozzz :)

lana86 -> RE: dali sam trudna ? (11.4.2012 22:43:28)

Mala Barbie ----Zao mi je,ali ti zelim puno srece ubuduce. Za sada imas vremena kao i ja za proucavanje i pripremanje :))

MalaBarbie -> RE: Da li sam trudna? (11.4.2012 23:34:08)

Ovoga puta nismo planirali bebu, ali da se desila, lijepo bi bilo [sm=smiley1.gif]
Stignemo se još pripremati, planirati i u svakom slučaju dobiti bebu.
Sretno u daljnjem životu [sm=smiley1.gif]. Svakako ću se javiti ako me još bude što zanimalo oko trudnoće ili sl.

Lejla Ka -> RE: dali sam trudna ? (12.4.2012 12:33:58)

IZVORNA PORUKA: ella_ina

ne znam ni da li trebam da postavim pitanje, ali eto nesto me kopka :) moja situacija je slijedeca: prosli ciklus sam bila na klomifenu koji mi je napravio cistu vel cca 5 cm na desnom jajniku, koja nije otisla sa proslom mens. nakon sto sam uredno i na vrijeme dobila, 8 dan odem na folikulomtriju, ona je i dalje tu....na lijevom jajniku nekoliko sitnih i kaze dr ne trebamo raditi dalje folikulometriju jer je cista tu....kontrola pred men. odem ja na kontrolu 26-ti dan ciklusa ciste na desnom jajniku nema :) ali na lijevom ima perzistentni folikul ( taj izraz prvi put tad cujem) vel 16x16 mm. hm...sretna zbog jedne ciste, e eto zadesi me druga....elem, danas 28-ti dan vjestice nema...a inace je uvijek na 27-28. postoji li ikakva sansa da se pored tog perzistentnog folikula razvio i pravi i da meni sad zato kasni :)
da li je iko imao situaciju sa tim "perzistentnim folikulom"
pozzz :)

http://www.ordinacija.hr/halo-doktore/pitanja/perzistentni-folikul-zuto-tijelo-i-ovulacija/

misabacp -> RE: Da li sam trudna ? (13.4.2012 7:42:46)

eiii evo da vam se javim,,,mensus mi kasni 15dana,,i ujutro sam uradila test i pokazao i je [sm=rozacrtici.gif] ,,,,jako sa sretna,,al treba jos kod ginekologa otici,,nezzz dal se moze odah vidjeti na ultrazvuk ill,,,

Cenzura83 -> RE: Da li sam trudna ? (13.4.2012 18:51:25)

Drage cure, pošto sam test uradila malo prije ne znam šta da mislim, da drugu crticu nazirem negdje, nije baš vidljiva, mm je također vidi, ali kontam da je to vidljiva trakica ispod, kako se nakvasilo. Bojim se nadat, mislim da je to ipak samo moja velika želja.

nanika -> RE: Da li sam trudna ? (13.4.2012 18:52:48)

IZVORNA PORUKA: misabacp

eiii evo da vam se javim,,,mensus mi kasni 15dana,,i ujutro sam uradila test i pokazao i je [sm=rozacrtici.gif] ,,,,jako sa sretna,,al treba jos kod ginekologa otici,,nezzz dal se moze odah vidjeti na ultrazvuk ill,,,

Moze se vidjeti jedna mala tackica[sm=smiley1.gif]

nanika -> RE: Da li sam trudna ? (13.4.2012 18:53:54)

IZVORNA PORUKA: Cenzura83

Drage cure, pošto sam test uradila malo prije ne znam šta da mislim, da drugu crticu nazirem negdje, nije baš vidljiva, mm je također vidi, ali kontam da je to vidljiva trakica ispod, kako se nakvasilo. Bojim se nadat, mislim da je to ipak samo moja velika želja.

Ne znam sta bih ti rekla, a koliko ti kasni menstruacija

Cenzura83 -> RE: Da li sam trudna ? (13.4.2012 18:59:31)

Prošli mjesec sam dobila 12 i sad sam trebala 12. Al ovaj mjesec sve mi je bilo malo čudnije, npr. poslije ovulacije jedno 2 dana sam imala smeđkasti iscjedak, ne pravo neko kad se obrišem i onda je stalo.Sad me grudi isad bole, ne puno ali bole. Ma neće to bit znam, al u dubini duše se čovjek nada da je iapk pogriješio.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za sebe hehe

nutellica -> RE: Da li sam trudna ? (13.4.2012 19:14:29)

IZVORNA PORUKA: Cenzura83

Meni je upravo tako test izgledao na dan ocekivane, znam da sam haman krenula da ga bacimu kantu kad ono jedva vidljiva crtica, ja sam odmah otisla da provjerim beta hcg, one tete su me tako blijedo gledale kao "hallo zeno pa ni ne kasni ti " ali moja beta je bila 178, sretno draga moja cenzura, ja vkerujem da je to to[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vanchi88 -> RE: Da li sam trudna ? (13.4.2012 19:15:48)

cenzura ja se nadam da je to to iskrenoo od srca... meni se cini da si ti ono bila jedno vrijeme na klomifenu ili tako nestooo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>