RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Pingvina -> RE: Da li sam trudna ? (12.2.2012 10:04:43)

Cestitam sunce..Neka bude sa srecom!!!![sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vila_7 -> RE: Da li sam trudna ? (12.2.2012 10:14:31)

ma sunce nase cestitam ti! Ma i bolje je neplanirano ne sekrias se hoce li ,nece! [sm=smiley2.gif]

sunce27 -> RE: Da li sam trudna ? (12.2.2012 10:17:47)

Hvala vam drage moje, sve mi je ovo jos sok [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

anela89 -> RE: Da li sam trudna ? (12.2.2012 11:38:19)

IZVORNA PORUKA: sunce27

Hvala vam drage moje, sve mi je ovo jos sok [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Cestitam sve naj, da sve prodje u najboljem redu :) <3

Dalia_88 -> RE: Da li sam trudna ? (12.2.2012 14:30:15)

Drage moje kasni mi 3 dana ( inace ne kasni nikad) ali me strah da se radujem [sm=zmeden.gif] sutra kupujem test nadam se [sm=rozacrtici.gif] bole me grudi i povremeno stomak kao grcevi pa eto vidjecemo [sm=bravo.gif]
Drzite mi fige [sm=smiley36.gif]

anela89 -> RE: Da li sam trudna ? (13.2.2012 10:43:13)

Meni je prosla bila 14. a posto januar ima 31 znaci danas trebam dobiti a ne sutra..... :) al ev nema je [sm=hudicek1.gif] al imam osjecaj da ce doci [sm=hudicek1.gif]... Bole me krsta pomalo i tako... da ne vjerujem da i ovaj mjesec ima [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=duda.gif]

anela89 -> RE: Da li sam trudna ? (14.2.2012 15:33:59)

Jos uvijek cekam [sm=hudicek1.gif]...Nadam se da nece doci ... Danas joj je zadnji rok ahah...
I bila sam kod ginekologa,cekamo da vidimo da li ce doci [sm=hudicek1.gif], pa ukljucujemo klomifen..

anela89 -> RE: Da li sam trudna ? (15.2.2012 11:11:09)

Uh i ja se nadam da nece.... :) jer je ni danas nema [sm=hudicek1.gif]...Pa eto cekam ...

anela89 -> RE: Da li sam trudna ? (15.2.2012 11:35:03)

Ipak je dosla [sm=hudicek1.gif], al hajd krecemo s novom nadom sljedeci mjesec... uz klomifen valjda pomogne.. [sm=smiley19.gif]

Katarina3 -> RE: dali sam trudna ? (2.3.2012 14:33:13)

Zdravo drage moje nova sam na forumu zeljala bi da znam vase simptome trudnoce? ja uskoro trebam dobiti [sm=hudicek1.gif] ali nemam ni simptome trudnoce niti pms-a,ja i muz radimo na [sm=nosecka.gif] vec vise od 6 meseci malo se ponekad i razocaram molim vas da mi objasnite da li se simptomi javljaju pre ili poslije menge ? izvinite na vecem sadrzaju :)[

bananica -> RE: dali sam trudna ? (2.3.2012 14:36:35)

dobro nam dosla[sm=smiley1.gif]

ja nisam imala nikakvih simptoma tako da ti ne mogu pomoci, sigurno ce se javiti cure sa informacijama

dryim fige ya trudnocu

jakosretna -> RE: dali sam trudna ? (2.3.2012 16:00:06)

katarina3 ja sam saznala da sam trudna i tek nekada posle sam pocela da imam simptome malo gadlivost i povracanje.Menzes moze da nedodje a da budes trudna a da jos nema simptoma.

Katarina3 -> RE: dali sam trudna ? (3.3.2012 8:46:37)

Hvala cure na odgovorima utesile ste me, pa videcemo sta ce da bude,nije svaka zena ista kao sto kazu,ali stvarno jedva cekam da dozivim taj osecaj kada na testu ugledam te dve crtice da osetim tu radost...nadam se da ce se uskoro dogoditi ;)

Katarina3 -> RE: Da li sam trudna ? (3.3.2012 17:45:42)

ako koja ima neko iskustvo neka mi se javi molim vas

Visnja RR -> RE: Da li sam trudna ? (3.3.2012 20:00:58)

Katarina dobro nam dosla [sm=bravo.gif]

Katarina3 -> RE: Da li sam trudna ? (3.3.2012 20:02:26)

Visnja kakvo si ti imala iskustvo sa simptomima,i hvala ti na dobrodoslici :)

felix -> RE: Da li sam trudna ? (5.3.2012 9:04:39)

zene moje jako sam zabrinuta jako, trebala sam danas dobiti a nema ništa [sm=smiley13.gif]imala sam prošli mjes. petog tacno . Inace imam redovne ko sat nikad mi ni dana nije kasnila sem dan kad sam ostala trudna.
Ja sam radila test prije na 5 dana jer sam sumnjala strah me i bio je negativan jako se bojim, jer ja imam redovne menge vidicu ako danas nista ne bude, sutra cu opet ponavljat test o boze jesm me strah , ja nemam nikaki siptoma sem da me grudi uzasno biole, neki dan kad sam se tusirala ja se nasamponirala kad je mene stalno za bradavice ujedat gel, odma sam morala saprat a bradavice nadosle bole me uzas stomak me ne boli, nista inace boli uvjek prije na 5 dana nego trebam dobiti AAAAAAAAAAAAA sve mi ovo cudno OOOjjjj

animagical -> RE: Da li sam trudna ? (5.3.2012 9:08:39)

hajde bona, sta se sekiras, nek je sa srecom[sm=smiley36.gif]

felix -> RE: Da li sam trudna ? (5.3.2012 9:12:59)

samo se ti smiji ja naz mm reko hej cojce ja nisam danas dobila haj kaze februar je imao 29 dana pa reko sta ak je sta to ima veze tjesi se [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Katarina3 -> RE: Da li sam trudna ? (5.3.2012 9:18:03)

Drzimo ti fige da budes t[sm=nosecka.gif] i da ugledas [sm=rozacrtici.gif] :)

felix -> RE: Da li sam trudna ? (5.3.2012 18:05:52)

radila, sam skoro test negativan je [sm=smiley1.gif] mada još nisam dobila [sm=jezicek.gif] al hajd ne bacala pare i testove više sacekacu , pa cu ici kod ginica ak ne dodje za 5. dana .
a nadam se da hoce .....

reallove -> RE: Da li sam trudna ? (5.3.2012 18:09:26)

hej pa ne hvalis se[sm=smiley36.gif]..hajde bit ce uredu sve,ne brini toliko,javi sta bude,sretno...

Katarina3 -> RE: Da li sam trudna ? (6.3.2012 15:29:38)

hej ima li sta novoga da l isi dobila ili ne :))))[sm=smiley1.gif]

gerberka -> RE: Da li sam trudna ? (6.3.2012 15:34:58)

IZVORNA PORUKA: felix

samo se ti smiji ja naz mm reko hej cojce ja nisam danas dobila haj kaze februar je imao 29 dana pa reko sta ak je sta to ima veze tjesi se [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] nek ti je reko

ako ganjas plus navijam za plus [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

felix -> RE: Da li sam trudna ? (6.3.2012 15:38:37)

IZVORNA PORUKA: Katarina3

hej ima li sta novoga da l isi dobila ili ne :))))[sm=smiley1.gif]

nisam draga ni danas dobila [sm=smiley5.gif] [sm=smiley36.gif] pucam lagano po šavovima [sm=jezicek.gif] izludi me hahha ovo neZnanje .
Jutros me stomak, bolio reko ev ga procurice , dobicu kad šipak ništa ne bi[sm=smiley36.gif]ajd nema veze šta god da Bod da prifaticu ha ja .....samo da više mi muke skrati , da bude jedno od tog dvoga .
Sacekat cu još dva dana, pa cu opet test ponavljati ak ne dodje ....
Grebo samo ti mene zezaj [sm=smiley36.gif] pusa vam .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>