lana84 -> RE: Da li sam trudna ? (1.2.2012 9:05:53)
|
IZVORNA PORUKA: Mala djevojčica Pozdrav svima, ja sam novi član i želim na početku poželjeti puno sreće svima koji očekuju bebu i koji rade na tome. I ja imam veliku dilemu da li sam trudna ili ne, a voljela bih da zaista jesam. Za tri godine su me operisali tri puta jer sma imala policistične jajnike, nisam imala velike bolove, ali su me tri puta sjekli, kako moj sadašnji ginekolog kaže "bezveze". Odstranili mi desni jajnik bez mog znanja i nikada mi nisu ni naveli u otpusnici. Sada imam samo djelić tog desnog jajnika i policističan lijevi. Materica mi je uredu, hvala Bogu, a ova vještica je redovna. Svi nalazi su mi uredu, ne mogu biti bolji. Imala sam odnos 24.01.2012. i radili smo na bebi. Evo danas nakon sedam dana, meni su grudi natečene i bole me, bradavice jako čudne, imam užasan bol u leđima i ne mogu da spavam na stomaku, jer me boli. Vještica treba da dođe 10.02., a ne znam više, ubi me ovo čekanje. Tijelo me počelo da svrbi, stomak i grudi najviše, stalno jedem. Ne znam da li sam trudna, da li je neko bio u sličnoj situaciji? Možda je i prerano nakon sedam dana, ali ovo čekanje me ubija, a znam da ne bi smjela da se uzbuđujem ovoliko, ali zaista želim bebu. Puno vas pozdravljam i nadam se da će mi neko željeti dati odgovor. vjerovala ili ne ja sam imala prve simptome odmah nakon 7 dana (tipa bolnih grudi, blage mučnine), prvo sam pomislila da si umišljam jer se nisam nadala da će uspjeti tako brzo.... i eto, to su stvarno bili opravdani simptomi. nebih da ti dajem lažne nade, ali eto malo pozitive nije na odmet. veliki pozdrav!
|
|
|
|