lana84 -> RE: Da li sam trudna ? (30.1.2012 9:09:27)
|
IZVORNA PORUKA: dickerchen Pozdrav svima,prvo da svim trudnicama pozelim puno srece u trudnoci i roditeljstvu, a ostalima dvije crtice [sm=smiley1.gif] Do sada sam imala redovne cikluse sa jakim bolovima,medjutim pred kraj prosle godine nisam imala nikakve naznake za menstruaciju i dobila sam...trebala sam dobiti sad 26.01., imam sve naznake kao za dobiti ali i naznake trudnoce...za sada mi kasni samo 3 dana, pa ne zelim jos kupovati testove! Ovog puta mi je samo drugacije to sto su mi grudi jako,jako osjetljive a i skoro pa duplo vece [sm=smiley36.gif] ! Citajuci vase postove sve je moguce! Ali imam jedno pitanje, bolovi u donjem dijelu trbuha/grcevi mogu isto biti naznaka za oboje ili samo za menstruaciju? ovako, ako su ti ciklusi bili uvijek redovni, velika je mogućnost da si ovoga puta trudna. što se tiče grudi, kod mene je tako identično, to mi je bio prvi znak trudnoće koji sam imala. Znači, bradavice na dodir za poludit, a i povećale su se [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image], heheh. probadanje i grčevi isto ali kod mene su bili kratko jedan dan i više ne. za test ti savjetujem da pričekaš još par dana, bar nekih 7,8 dana kašnjenja pa da baš budeš sigurna. pozdrav i sretno :))
|
|
|
|