RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Lulu_08 -> RE: Da li sam trudna ? (26.12.2011 11:26:17)

family sve sto si navela mogu biti simptomi trudnoce, pa jedini izlaz je test kucni ili beta hCG nalaz. Sretno mila!

family -> RE: Da li sam trudna ? (26.12.2011 11:30:02)

Ma da, ali nešto ne vjerujem, nekako mi predobro da bi bilo istinito da nam je upalilo od prve.
Baš ne znam šta da radim, buni me što danas nemam tog iscjetka, a juče je bio obilniji, par puta sam pomislila da sam prokrvarila, a ono iscjedak... [sm=smiley13.gif]

Ady -> RE: Da li sam trudna ? (28.12.2011 1:59:22)

Cure,
ja sam do sad prije nego sam dobila mjesečnicu imala simptome trudnoće. Ovaj mjesec mjesečnica mi je trajala samo 3 dana. Dobre sam volje. Puno papam. Imam potrebe za tekućinom. Osjećam se ushićeno. Doljnji dio trbuha napuhnut i iscjedki su mi prozirno-sukrvičasti. Kaj je sad to? Ne osječam se trudno.

malena27 RR -> RE: Da li sam trudna ? (11.1.2012 0:12:57)

Prenos postova:

IZVORNA PORUKA: enića

Danas trebam dobiti, međutim- nista, grudi me bole kao nikad prije, iako mislim da je prerano, uradila sam test na trudnocu i nakon nekoliko minuta pojavila se druga crta,ali skroz blijeda, jesam li trudna?????

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Jesi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] moje čestitke [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
i ja sam svoju trudnoću potvrdila testom na dan kad sam trebala dobiti mjesečnicu

IZVORNA PORUKA: lilix

vjerovatno, na samom početku ta crtica bude bljeđa, pogotovo ako nisi uzela onaj rani jutarnji urin

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

enića za koji dan doktoru [sm=bravo.gif]
pa nam onda potvrdi trudnocu na temi

Trudna sam

Pa te trudnice ocekuju na temi

Trudnicka lista 2012

pa na
Raygovori u iscekivanju bebe

I mnogim drugim

Dobro dosla !!!

IZVORNA PORUKA: Alma_27

isto pitanje sam i ja postavila ovdje prosle godine i sjedila ispred ekrana cekajuci odgovore [sm=smiley36.gif]
moja blijeda crtica sad spava u kreveticu i ima dva i po mjeseca [sm=smiley1.gif]

Buba@ -> RE: Da li sam trudna ? (14.1.2012 12:34:00)

Pozdrav svima, inace trebam 17 -tog dobiti ali juce i danas sam imala nagon za povracanje na jedan odredjeni miris, nikad mi se to do sada nije dogodilo i inace nisam neka gadljiva osoba. Ostalo sto osjecam su klasicni i uvjek isti simptomi pms bol u grudima i povremeni i blagi bolovi u donjem dijelu stomaka. Mislim da mi je jos rano za test. Sta vi mislite?

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.1.2012 12:42:24)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Buba@ -> RE: Da li sam trudna ? (14.1.2012 13:39:41)

Ja sam i bila prestala raditi testove, ali me je nesto poljuljalo to sto mi se povracalo, a to mi se nikad nije desilo do sada. Svakako cekam 18. :)

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (15.1.2012 21:57:11)

8.01.sam trebala dobiti menstruaciju medjutim do danas je nema.Imam simptome koji se mogu tumaciti kao trudnoca, takodjer sam bila na ULZ ali jos nista se ne vidi( dr.kaze da je prerano). Maloprije dok sam bila u toaletu primijetila sam malo krvi na gacicama, ali sasvim malo.Sta mislite dali postoji mogucnost da sam trudna ali da ipak i dobijem sto je kasnila 8 dana.Ustvari odakle ta krv?Ima li neko slicno iskustvo? Pozz

Anoniman -> RE: Da li sam trudna ? (15.1.2012 22:24:18)

Admi085 jel ti  test pozitivan?

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (15.1.2012 22:28:47)

Pokazao je negativan...ujutru bi po preporuci dr.trebala vaditi urin pa cemo vidjeti.

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (15.1.2012 22:34:45)

Simptomi koje imam su:
-svako 20-30min.u toalet
-jako sam nervozna i placem bez razloga
-pojacan apetit ( uzasno ahha)
-grudi me bole da jedva spavam od bola ( a inace su same od sebe ogromne)
-osjetim neko blago probadanje u stomaku
-pojavila mi se neka bijela sluz, kao da sam se malo pomokrila da izvinete
-menstruacija mi vise od godinu dana nije nikada kasnila mozda do 2 dana max
-smetaju mi razni mirisi ( np.cigarete, neka hrana, sto prije nikada nije).......
E da oko 4 mjeseca radimo aktivno na bebi!

Buba@ -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 14:17:54)

Admi085 kuvam fige:)
Eh kad bi meni neko odgovorio na naslov teme dan pred neocekivanu, ali izgleda tu odgovora nema:)
Poceo me stomak boliti, stize popodne ili ujutro, ali jos postoji truncica nade:)

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 14:54:53)

Hvala Buba, ja nam objema drzim fige za [sm=rozacrtici.gif]

Ady -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 19:31:02)

Možda si imala implatacijsko krvarenje.
[sm=smiley1.gif]

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 19:48:46)

Moze biti...ali ne znam ni sama bi li to nazvala krvarenjem jer je sasvim malo kao tackica i nestane , pa opet nakon par sati primijetim ali isto tako malo.Vidjecu u cetvrtak 100% sta je jer imam zakazan pregled. Btw danas mi se pojavila i neka mucnina u zeludcu, kao da imam nagon na povracanje ali ne mogu, jednostavno kao neka uzasna nervoza da me uhvatila ali naprotiv bas sam smirena i cekam pozitivne vijesti aBd.

Lulu_08 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 21:20:29)

Admi ti rece da si trebala jutros raditi nalaze urin ako se ne varam? Jesi li radila?

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 21:25:34)

Da jesam ali pametni dr. uopce nije dao se uradi nalaz zbog moguce trudnoce nego zbog upale, a sestrice koje rade sa njim kazu da je dr.vjerovatno bio u zurbi pa nije znao sta pise ???????Tete u labaratoriji su me samo blijedo pogledale kada sam sa smijeskom upitala "imali trudnoce"????

Lulu_08 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 21:27:42)

Joj ccccccccccccccccccc mogu zamisliti tvog soka i muke kad nisu mogle ocitati to na nalazu ccc joj uzas bljak bljak, ja bih mjenjala dr obavezno, pa taj nije uzeo vrijeme ni da detaljno uputnicu napise!!!!

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 21:30:27)

Istog trenutka me je glava zaboljela i dosla mi je neka muka, sreca pa ga nije bilo u ordinaciji (inace sam mirna osoba ali ovo uh ) i da...kada sam mu dosla da vidim zasto mi kasni vjestica on mene pita a jeste li dosli zbog nalaza Papa testa????? Koji sam btw radila u septembru i bio je dobar!!!!!!!! Obavezno idem kod nekoga u SA ako bude trudnoca, moje oci ga vise nece vidjati.

marsupilami -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 22:06:23)

Admi085, ovo meni sve miriše na [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], je li spreman testić ? [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 22:08:20)

Ujutru idem da vadim betu pa cemo vidjeti...imam neki filing [sm=smiley36.gif]ali ne smijem se previse radovati da poslije ne bude tesko !

marsupilami -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 22:09:30)

javi nam lijepe vijesti [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 22:10:40)

Naravno!!!!!

Buba@ -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 22:16:18)

Ja posla da pisem da vadis betu sutra:)

Admi085 -> RE: Da li sam trudna ? (16.1.2012 22:25:58)

[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>