|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
27.11.2008 16:16:39   
Isidora
Pa po onome sto sam citala taj smedje-braonkasti iscedak se pojavi kad se plod vezuje za matericu pa je moguce da umesto user posted image budeuser posted image ,tako da mogu da budu bolna i ledja i stomak. Ali sacekaj dan ili nekoliko dana posle ako ne dobijes pa uradi test ili odi doktoru.

(odgovor članu dipa)
Neposredna veza do poruke: 301
27.11.2008 16:18:50   
maslačak82
Ovaj iscjedak se može pojaviti i kao rezultat anovulatornog ciklusa, dakle mogućnost da taj mjesec nije bilo ovulacije.

Još jedna trudilica

(odgovor članu Isidora)
Neposredna veza do poruke: 302
2.12.2008 9:46:46   
dipa
Sve je moguće .Ovaj mjesec osim bolova u leđima i malčice u stomaku ništa više mi se nije dešavalo.Grudi mi uopće nisu natekle kao što to biva.I na kraju sam dobila .sad malo pijem čajeve kupila sam neki čaj za svaku ženu pa čekam šta će da bude slijedeći mjesec

(odgovor članu maslačak82)
Neposredna veza do poruke: 303
5.12.2008 12:53:21   
marinela
JA jos nisam dobila,danas je 5,prosli mjesec dobila 2-goguser posted image

(odgovor članu dipa)
Neposredna veza do poruke: 304
5.12.2008 13:07:53   
Starka
Pa kad si trebala dobiti?? Da uradiš test?? Želim da ti je jedna mala user posted image

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 305
5.12.2008 16:02:18   
marinela
Prosli mjesec sam dobila 2.11.........ali imam inace tako neredovno ali sad je slucaj da nemam nikakave simptome da cu dobit,a inace me gruddi rasturaju...

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 306
5.12.2008 18:59:01   
Vedica
prijenos posta

IZVORNA PORUKA: mali pero
Drage moje...
Ja sam ovdje nova i imam jednu veliku nedoumicu!!
Naime, 28.11. sam imala spolni odnos , a menstruacije mi je trebala doći od 30.11. pa do možda 3.12. ali NIJE!!!!
Zanima me jel mogu već sad pomoću testa otkriti da sam trudna ili je još rano?
I jesam li trudna, tj. da li postoji šansa da sam trudna ako je odnos bio bez zaštite, ali je dragi svršio vani i pošto su to bili neplodni dani?

I koji test se preporuća?
Nisam upućena u testove jer ih nisam nikada radila...

Hvala na svakom odgovoru... Užasno sam zabrinuta...

Da, moram napomenuti da sam mama jednom malog dečka starog 6 mjeseci, pa možda mi se menstruacije nisu još posložile, pa zato kasni!

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 307
10.12.2008 7:16:09   
Vedica
prijenos posta

IZVORNA PORUKA: cepera
Nadam se da ce te mi bar malo biti od pomoci, situacija je slijedeca... zadnja menstruacija mi je bila od 15.11. do 21.11.2008 godine. Spavala sam s momkom 5.12.2008. kada je on tri puta svrsio u mene. Izracunala sam da su mi tad bili neplodni dani. Cula sam da se ti neplodni dani i ne mogu bas tacno kalendarski izracunati ako je menstruacija neredovna ( sto se meni desava ). Desava mi se da mi nekad kasni zbog stresa i sl.
Sad sam jako zabrinuta jer ne znam dal sam trudna ili ne... Nakon koliko vremena da uzmem test? Da li se nekome nesto slicno desilo?
Brine me ustvari to sto je 3 puta svrsio u mene, neki mi kazu pa sve i da su mi bili neplodni dani ako je 3 puta svrsio moguce je da ostanem trudna...

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 308
12.12.2008 17:18:10   
anuska08
Cure,pomoć! Ja sam pred dva dana točno na 28. dan kad sam trebala dobiti user posted image  imala malo krvavi iscjedak. Mislila sam da je to to! Inače tako mi bude na početku menstruacije i kasnije nakon par sati bude obilato. Ja nakon toga nisam imala nikakav iscjedak, baš ništa (već 48 sati). Inače kad imam menstruaciju  imam jake bolove, sada su se bolovi pojavili ali vrlo vrlo mali, gotovo nikakvi. Nikakvih drugih simptoma nema. Ne znam uopće što je! Test mi se ne da još uzimati (bojim se da je još rano). Kod ginekologa sam bila pred mjesec dana bilo je sve u redu!
Molim pomoć!!!!!

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 309
12.12.2008 17:25:37   
maslačak82
Test mi se ne da još uzimati (bojim se da je još rano).

Kako ti može biti rano ako si trebala već imati M a nje nema?

Ne znam kakvu pomoć tražiš user posted image user posted image user posted image

Još jedna trudilica

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 310
12.12.2008 17:33:12   
jagodicabobica
Ako ti kasniuser posted image vec mozes uraditi test. Neznam kako ti mi mozemo pomociuser posted image

Neposredna veza do poruke: 311
13.12.2008 8:17:39   
Isidora
Iscekivanje je mnogo sladje nego uraditi test jer se uvek plasimo da ne bude ono cega se nadamo.Uradi ono sto mislis da je najbolje!!!!

Neposredna veza do poruke: 312
13.12.2008 8:34:51   
mnn
napravi test....nije rano...ja sam poseban slučaj bila meni je plus pokazao tek nakon što sam pokupovala milijun testova....

samo ti napravi i vidjet češ da je beba na putuuser posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Isidora)
Neposredna veza do poruke: 313
13.12.2008 22:13:21   
anuska08
Napravila sam test. Negativan je! user posted image  još nisam dobila! Još uvijek me mrvicu jajnici i prsa  bole! Nekako već mislim da si umišljam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 314
15.12.2008 22:40:54   
maslačak82
Evo mene svrbe sike, i bolne su na dodir, a isto imam osjećaj da ću procuriti svaki tren i osjećam lagane grčeve i kao malu dozu struje na mjestu gdje bi se trebala nalaziti maternica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas mi 22DC

Nadam se, nadam...

Još jedna trudilica

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 315
15.12.2008 22:43:39   
mala curica
IZVORNA PORUKA: maslačak82

Evo mene svrbe sike, i bolne su na dodir, a isto imam osjećaj da ću procuriti svaki tren i osjećam lagane grčeve.

I u mene je isto tako
Meni kasni 3 dana

Neposredna veza do poruke: 316
15.12.2008 22:50:07   
camm
IZVORNA PORUKA: mala curica

Evo mene svrbe sike, i bolne su na dodir, a isto imam osjećaj da ću procuriti svaki tren i osjećam lagane grčeve.

I u mene je isto tako
Meni kasni 3 dana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fige velikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 317
15.12.2008 22:54:07   
Anoniman
I u mene je isto tako
Meni kasni 3 dana
user posted image user posted image user posted image user posted image malena moja,zelim ti da budeuser posted image !!!!!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 318
15.12.2008 22:56:31   
camm

IZVORNA PORUKA: felix

I u mene je isto tako
Meni kasni 3 dana
user posted image user posted image user posted image user posted image malena moja,zelim ti da budeuser posted image !!!!!!!!!!

malenim felix !

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 319
16.12.2008 1:39:56   
mala curica
Hvala vam na lijepim zeljama,
Camm user posted image user posted image
Felix znam da bi ti bila presretnauser posted image

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 320
16.12.2008 10:10:32   
riba78
mala curice oduser posted image ti želimuser posted image user posted image

obraduj nasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 321
16.12.2008 10:12:07   
mamyca
Mala curice i ja to od srca zelim jednuuser posted image user posted image user posted image user posted image .Nadam se pozitivnom rezultatuuser posted image .

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 322
16.12.2008 21:29:48   
anuska08
DRžim fige svima nama!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 323
16.12.2008 21:45:20   
Crvena
IZVORNA PORUKA: mala curica

I u mene je isto tako
Meni kasni 3 dana

Drzim vam fige,jedva cekam da nas obradujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

Neposredna veza do poruke: 324
   RE: Da li sam trudna ?
16.12.2008 21:46:50   
sanja27
lijep pozdrav!što mi se dešava,ima li tko da mi pomogne!zadnju menstruaciju sam imala15.11.,inače mi je ciklus od 28 dana,u subotu 13.12,sam imala odnos sa dragim i malo sam krvarla,nekoliko kapi,i to je stalo,,,danas 16.12 sam napravila test koji mi je pkazao da je pozitivan,crta koja pokazuje trudnoču je slabo vidljiva ali ipak je tu..da bih nakon sat vremena dobila jake grčeve i menstruaciju,što se dešava,da li sam trudna ili je neka zbrka u test?hvala

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Gde biste zivele - geografija?
VVVV

U kakvom podrucju biste navise zelele da zivite?

U ravnici (49%)

U brdovitom kraju (7%)

Na visoj planini (5%)

Na moru/jezeru (39%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *