|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
24.12.2008 22:20:03   
mala curica
Vece prskalice.
Prvo dobro nam dosla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  
Simptomi trodnoce su kao i PMS
MOguce je da si user posted image
Test mozes napraviti vec na dan ocekivane user posted image
ali sacekaj jos koji dan pa uradi test.
Maslacak je vise o tome informisana
pa se nadam da ce ti ona opsirnije objasniti i pomoci

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 351
24.12.2008 22:28:25   
prskalica
mala aco,poslala sam malo prije poruku i molim te da mi das svoje misljenje,znacilo bi mi.poruka je zadnja poslata.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 352
24.12.2008 22:32:12   
prskalica
hvala mala maco.ja sam nova i neupucena.kako mogu stupiti u kontakt sa maslackom?user posted image

Neposredna veza do poruke: 353
24.12.2008 22:34:00   
prskalica
ooops,pa ti si mala curica a ne mala maca.oprosti,molim te

Neposredna veza do poruke: 354
24.12.2008 22:36:50   
mala curica
Ne znam dali si citala prethodne postove
mozda ti i pomognu.
Jednoj nasoj clanici(felix)kasnila joj menga 2 dana i ona uzme test i uradi
pokazalo joj je user posted image
Tako da mislim da i ti mozes uraditi test za 1-2 dana

Neposredna veza do poruke: 355
24.12.2008 22:41:02   
prskalica
hvala ti.mislim,cudno mi je.nikad mi nije dana kasnilo.a ti?imas li bebu?cekas je?ili je za sad samo zelis?

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 356
24.12.2008 22:42:43   
mala curica
Da ne kvarimo temu hajde predzi u cekaonicu
da mahalamo user posted image

Neposredna veza do poruke: 357
24.12.2008 22:42:57   
Anoniman
prskalica ja mislim da siuser posted image ako,imas redovne menge eto,meni je kasnilo samo 2dana i ja uradim test kaduser posted image user posted image tako,da i mene je stomak bolio,kao da ce doci i grudi takodje uzas uradi test vidices da siuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Ja sam takodje imala redovne menge nikada mi nije kasnilo.Sretno i javi nam se!!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 358
24.12.2008 22:46:14   
mala curica
Evo nase trudnice o kojoj sam ti pricalauser posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 359
24.12.2008 22:54:54   
prskalica
cai felix.hvala vam na dobrodoslici.ja uvijek znam tacno u sat kad cu dobiti.medjutim trebala sam danas i nista.uvijek me stomak boli malo jace a sad imam po neki bol ali on  odmah prodje.inace slabo jedem ali zadnjih 10 dan jedem sve.kad god me pitas mogu jesti.sta vi mislite da li test mize pokazati ako ga uzmem sutra a trebala sam danas dobiti?grudi me jako bole vec nekoliko dana i narasle su.jako zelim tu bebicu.jako.kad sam bila mala nisam mogla uci u autoi zbog mucnine,sto je kasnije proslo ali zadnjih par dana muka mi je cim udjem otvaram prozor.sta mislite vi o tome i o testu?

Neposredna veza do poruke: 360
24.12.2008 22:58:13   
mala curica
Draga moja ti sutra trk u apoteku i kupi test
Ali ja mislim da si ti user posted image
Javi nam lijepe vijestiuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 361
24.12.2008 23:00:36   
Anoniman
iskreno,ja mislim da siuser posted image to je moje misljenje uzmi test meni je teta u apoteci rekla ako su redovne menge a kasni,dan dva moze ti odma pokazati trudnocu ako siuser posted image sretno i javi nam sutra sta je !!!user posted image user posted image user posted image i meni se gadilo cak sam povratila jednu noc prije vadjenja testa ,,i bilo mi cudno meni je iste sek.pokazalouser posted image user posted image zelim srecu i tebi da ti pokaze tvoj sretni plusic...........

Neposredna veza do poruke: 362
24.12.2008 23:05:17   
prskalica
javim vam sutra-prekosutra.hvala na podrsci.cujemo seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 363
24.12.2008 23:07:23   
mala curica
Sretno.............
Cekamo ..................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna veza do poruke: 364
25.12.2008 9:11:50   
zelja
Evo kao sto sam i rekla da vam se javim,user posted image ovo se ukazalouser posted image , to znaci najljepsi poklon na Bozicno jutro... to vam zelim svima od srca, ne mogu vjerovati da je sve tako ispalo... jos me malo bole jajnici ali valjda tako treba nemam pojma...
poslije prvog cemo doktoru, pozzzzzzzzzzzzzzzz

Neposredna veza do poruke: 365
25.12.2008 9:29:16   
lejlas30
Iskrene cestitke, nadam se da cemo ti se i mi ostale trudilice uskoro pridruziti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu zelja)
Neposredna veza do poruke: 366
25.12.2008 10:55:56   
Vedica
zelja
prije svega Cestit Bozic a onda velike cestitke na user posted image , sve najbolje draga, ugodnu user posted image ti zelim

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 367
25.12.2008 11:12:38   
proljeće
zelja
čestitam od srca i želim ti što lakšu i mirniju user posted image !

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 368
25.12.2008 11:17:14   
riba78
želja čestitam od user posted image

dobila si najljepši poklon.

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 369
25.12.2008 12:02:18   
ana08
Ja sam u totalnom haosu. Danas mi je 25. dan ciklusa i juče sam imala smeđkasti isjedak tako da sam mislila da dobijam i već bila na ivici sloma, ali poslije ništauser posted image . Zaspala sam sretna. Baš sam se ponadala jer sam čitala da se taj iscjedak javlja kao posljedica implatacije ploda, ali jutros sam opet imala sasvim malouser posted image . Danas je opet prestalo. Grudi me bole kao nikada do sada, od početka ovulacije...Šta mislite ima li nade? Je li neko od vas imao taj iscjedak povremeno, dva dana, pred user posted image ???

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 370
25.12.2008 14:40:49   
bebana27
meni ovaj mjesec kad mi kasnila 9 dana pojavio mi se je taj iscjedak i nesto kao rozo ali sam dobilauser posted image
ali me sad grudi bole imam osjecaj kao da mi kaca sat u njima
a stomak mi je neobicno poceo da raste
a radila test nema trudnoce ali se nadam da ce ako bog da biti u 2009 goduser posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu ana08)
Neposredna veza do poruke: 371
25.12.2008 15:04:48   
zelja
Hvala svima na cestitkamauser posted image , kako pratim ovaj forum cesto svi spominjete kao simptome trudnoce bolne grudi, e da vam kazem da to uopce nemora znacit., recimo mene uopce ne bole malo uvecane ali ne bole, eto...
Ako vas jos nesto interesuje pitajte, rado cu odgovorit,
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz od user posted image uh ja jos ne vjerujemuser posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 372
25.12.2008 15:42:27   
mamyca
Zelja cestitamuser posted image user posted image user posted image .

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu zelja)
Neposredna veza do poruke: 373
25.12.2008 15:47:53   
Nunichi
Bice moja bebana,samo pozitivno misli!  Znas da ja ovamo navijam za tebe! user posted image

Zelja cestitam na user posted image

user posted image

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 374
25.12.2008 15:57:17   
chuci
čestitam i ja user posted image ili user posted image želja, želim ti školsku trudnoću. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

prošlost
joni

kad bi ste mogli šta bi promjenili u svojoj prošlosti

mnogo toga (57%)

nešto malo (30%)

ništa (13%)

Broj svih glasova: 206

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *