|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
17.12.2008 16:39:09   
ana08
Felix, vidim da si online a treba mi brzi odgovor (ako ga imaš naravno) Ima li nadutost, bol u grudima, i probadanje u jajnicima odmaha nakon O, veze sa trudnoćom. Čisto da se malo ponadam...

(odgovor članu sanja27)
Neposredna veza do poruke: 326
17.12.2008 18:03:55   
Isidora
Mala pomoc,samo sto je ovulacuja prosla,pre dva dana,ako racunam po svim pravilima,a mene su grudi danas tako pocele da bole i otezale su kao pred ciklus.Do ciklusa imam jos desetak dana i nikada mi se nije desilo da mi grudi budu ovakve,ne ovoliko pre ciklusa.Da li moze da bude zbog proslih plodnih dana,da li je neka od vas imala takav osecaj ?user posted image

(odgovor članu ana08)
Neposredna veza do poruke: 327
17.12.2008 19:38:15   
ena0002
Mene obicno grudi bole i nabreknu mi 10 dana, a nekad cak i vise pred user posted image . Ali sve ti je to individualno, uglavnom, cula sam da bole i nabreknu i usljed trudnoce. Ja ti zelim da si user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Isidora)
Neposredna veza do poruke: 328
17.12.2008 21:41:09   
Anoniman
upravu je ena i mene su grudi uvijek bolile pred mengu samo ovaj put kad sam ostalauser posted image grudi,su me nenormalno bolile i zigale jedno juto kad sam ustala dihnut nisam mogla koliko su me zigale i nabreknule....

(odgovor članu ena0002)
  Neposredna veza do poruke: 329
17.12.2008 21:43:30   
liebevoll
Cure, evo i meni user posted image  kasni dva dana... Bole me grudi praaavooo...

"Ti si zelja iza koje druge zelje nema..."
24.8.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
17.12.2008 21:44:38   
mala curica
Navijam zauser posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Obraduj nas 

(odgovor članu liebevoll)
Neposredna veza do poruke: 331
17.12.2008 21:45:40   
Anoniman
Cure, evo i meni kasni dva dana... Bole me grudi praaavooo...
user posted image user posted image user posted image user posted image sretno draga jesil mislila radit test meni,je dva dana samo kasnilo sto nikada uzivotu nije i ja uradim test i onouser posted image user posted image i tebi,isto zelimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liebevoll)
  Neposredna veza do poruke: 332
17.12.2008 21:59:38   
dina_89
nadam se da je user posted image  drzim ti fige ,ja sam imala one bolove koje inace imam kad trebam dobiti i mislila sam ono  dobiti cu 100% cak i muzu bila rekla nema bebe i iznenadila se kad sam vidjela da nema menge, tako se ponovilo nekoliko puta i nije mi trebao test da skontam sta je u pitanju user posted image a grudi si mi pravo narasle sada je 16 sedmica i stvarno ne mogu stati ni u jedan grudnjak od prije user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 333
17.12.2008 23:01:45   
treselle
držim fige svima koje žele jednu malu user posted image

Mein Sonnenschein

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 334
18.12.2008 16:06:04   
Isidora
Ena kad bi samo bila u pravu!!!!!!!!No mislim da je jos rano da bi tako bolele gruda da sam trudna,videcemo za 9,10 dana.Pozzzz svim tudilicama!!!!!!!!!!!!!!!Felix koji su ti bili najraniji simptomi trudnoce?Kako je bilo sa hranom?

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 335
18.12.2008 16:13:53   
marinči
kod mene prvi simptom su bile izražene vene na rukama(inače se ne vide )i nadutost

(odgovor članu Isidora)
Neposredna veza do poruke: 336
18.12.2008 20:41:12   
Anoniman
isidora moji siptomi trudnoce su bili isti,kao pms.osim prebolni grudi i nije mi se gadilo na hranu mogla sam jesti...Kasnilo dva dana i uradim,test kad imam sta vidjetuser posted image nije mi,nikad kasnilo pa mi bilo malo cudno....Tek,mi se evo sad pojavljuju siptomi,povracanje ujutro obavazno,stalno spavanje,umor .....

(odgovor članu marinči)
  Neposredna veza do poruke: 337
   RE: dali sam trudna ?
19.12.2008 9:10:00   
KIKIRIBA
Pozdrav svim forumašicama.
isidora sretno, nadam se da će biti user posted image kad budes radila test, a felix tebi cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image i da ti trudnoca sto lakse prodje.

ja vam nisam bas cesta na forumu, racunaru kod kuce nesto fali, pa mogu se samo nekada javiti s posla kad uhvatim slobodnog vremena.
jucer sam pisala na drugoj temi o svom problemcicu i sumnji u trudnocu, pa evo da vam ponovim:
nesto mi se cudno desava, ocekujem tek 23./24.12.
grudi me vec nekoliko dana  uzasno bole, a zadnja dva dana jedem kao luda a inace mi je apetit slab. a sinoc sam cak pomislila da je uranila, jer se pojavilo krvarenje roskaste boje i jutros je malo bilo, sad nema nista,i ne bole me jajnici kao pred .
a  radili smo na bebici baš za vrijeme O, al strah me se i nadat jer sam se vec nekoliko puta razocarala.
ranije sam imala neku upalicu i bakt., sad je izgleda sve ok, gin.kaze da trebam jos jednom papa uradit prije trudnoce, al sta ako sam vec trudna???
evo sad sam doruckovala, pravo sam se najela a mogla bih jos .
sama se sebi cudim.
to je bilo jucer, sinoc i jutros opetmalo roskastog krvarenja, grudi me i dalje bolje, nekad mi teško i disati.jajnici nista, samo nekad na sekund ili dva osjetim da su malo teški.
pozdrav i obecavam da cu se od sada truditi biti cesce s vama.

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 338
19.12.2008 12:24:18   
maslačak82
kaze da trebam jos jednom papa uradit prije trudnoce, al sta ako sam vec trudna???

Pa i trudnice rade PAPA test, tako da nema problema, samo nek si ti trudna!
Ja isto čekam svoju 23.12. pa ajde da barem jednoj ne dođe ili ni jednoj!
Sretno!

Još jedna trudilica

(odgovor članu KIKIRIBA)
Neposredna veza do poruke: 339
19.12.2008 12:31:31   
KIKIRIBA
Nadat se da nam nece user posted image doci. znam ja da i trudnice rade papa test, al mene strah sta ako imam jos uvijek bakt.
al otom-potom sacekat cu jos koji dan pa onda razmisljati o bakerijama.

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 340
21.12.2008 1:06:44   
Vedica
prijenos posta

IZVORNA PORUKA: tacasd
E ovako ide moja prica, a vi mi kazite da li za dzabe sebe uznemiravam ili ne.
U novembru sa imala odnso sa deckom i naravno da smo tada pokusali da ja ostanem u drugom stanju, ali sam i krajem novembra dobila, i od tada pa do danas je proslo 27 dana i jos nisam dobila a koliko znam da treba da se dobije izmedju 28-35 dana, ali nikako nema neke simtome da treba da dobijem a ovog meseca nisam uopste imla odnose sa deckom i sam sam pocela da razmisljam da nisam mozda zakacila sto ne bi zelela za sada

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu KIKIRIBA)
Neposredna veza do poruke: 341
23.12.2008 17:44:12   
zelja
cao svima, nisam cesta ali ...kasni mi cetiri dana sva sam kao puska napeta. Boli me stomak tj jajnici i ledja pravo ali ta bol dodje pa prodje i sve tako, kad mislim da cu dobituser posted image , a ono nista...najvise mi je kasnilo pet dana pa ako sutra prezivim pricat ce seuser posted image , svima pozzzz i sretnouser posted image

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 342
23.12.2008 17:45:25   
mamyca
Zelja,moguce je da si trudna,iskreno se nadam da jesi,drzimo fige.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu zelja)
Neposredna veza do poruke: 343
23.12.2008 17:53:15   
mala curica
Zelja slazem se s maycom vjerovatno si trudna
Sutra trk u apoteku i kupi test
Nadamo se dobrim vjestima user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 344
23.12.2008 21:45:30   
anuska08
Želja, držim fige za user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 345
23.12.2008 21:52:24   
Isidora
Bog svima,
Zelja nadam se da jesi.....Ja sam vec pocela da se nerviram,i mene bole i jajnici na trenutak pa prestanu i ledja i grudi,nervozna sam ali ne jedem puno:Treba da dobijem za 3,4 dana i sve su mi drugarice rekle da kad su ostale trudne nista ih nije boljelo i nisu imale simptome pms,tako da se ne nadam puno ili cak ni malo.Pozzzz

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 346
24.12.2008 20:07:45   
zelja
cao, kupila sam test i sutra cemo vidjeti, inace i danas je ista situacija kao i predhodnih dana ali nistauser posted image , javim vam hvala na podrsciuser posted image pozzzzzzzzzzz

(odgovor članu Isidora)
Neposredna veza do poruke: 347
24.12.2008 20:34:19   
Crvena
Draga zelja , drzimo ti fige da jesiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu zelja)
Neposredna veza do poruke: 348
24.12.2008 22:09:02   
prskalica
zdravo svima.ja sam nova i molila bih za veliku pomoc i male savjete.moj zarucnik i ja nemamo redovne seksualne odnose jer on nije stalno tu.pokusavali smo prije 3 mjeseca i nije nam uspjelo.pokusavali smo prije 20 dana,odnosno 15 dana svaki dan i ja sam trebala danas dobiti a nisam.inace uvijek,ali uvijek imam svaki 28 dan redovno.imam jake bolove u grudima,natecene su mi i jedem kao blesava.probada me u predjelu jajnika pa me zanima kolika je mogucnost da sam trudna.i sta mislite kad vec mogu uzeti test?a inace plodni dan mi je bio 4-og i bas smo taj dan radili na tome.jako bih se veselila da jesam stoga molim vas odgovorite.

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 349
24.12.2008 22:16:34   
prskalica
mala curice odgovori molim te

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Radna atmosfera
lost

Kakva vam je atmosfera na poslu, sam posao i kolege?

Stresna (56%)

Opuštena (23%)

Posao je ok ali su kolege fuj (5%)

Nešto drugo... (16%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *