Emmy -> RE: Zivot u inostranstvu, vase misljenje (27.10.2013 21:12:28)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: Emmy IZVORNA PORUKA: leona81 sretno draga, ako budes trebala neke info javnem ti sve, znas da mi je best friend nedavno dosao iz Milana gdje je studirao 3 godine:) Draga leona ovo je telepatija, cijeli dan se mislim da ti pisem i pitam te upravo ovo. U petak, kad sam na mobitel pricala upravo o tome, zadesila se u BBI, i pogledam prema ulazu kad ti i tvoj BF veseli, nasmijani i nekako to sam vidjela kao neki znak, znam da je on bio tamo i vratio se, nadam se i ja za tri godine. Hvala ti jos jednom punooo, ja cu biti slobodna da ti se javim sljedece sedmice, kad budes mogla pricati, samo za par savjeta, koji su mi jako bitni za pocetak[sm=smiley31.gif] naravno, mozemo na kafu zajedno pa ce ti on reci sve iz licnog iskustva...a saljem ti na pp i moj mail da imas, kiss Drage moje vi mene rasplakaste, ovoliko podrske i pozitivnih vibracija na jednom mjestu odavno ne dozivjeh, hvala vam svima na tome, divne ste, a toliko mi je trebalo nesto ovakvo. Nadam se da cu vam nekako nekad moci uzvratiti[sm=smiley1.gif] Mir@h, hvala tebi i hatepsut, stvarno korisne informacije i savjeti, uh sta nas sve ceka, ali neka, sve pozitivne stvari. Leona[sm=smiley31.gif], cujemo se svakako.
|
|
|
|