|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
23.10.2011 9:56:12   
emma.L
user posted image user posted image user posted image , uvijek kad uđem ovdje neke fine vijesti čekaju.
Pozdrav svim mamama i bebama u pupi ili u krevetću user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 1451
23.10.2011 10:22:52   
Semica
Cestitke hrabrim,ponosnim mamicama i ovdje!!! bas mi je drago kada udjem na RR i vidim ovako lijepee vijesti user posted image Brz oporavak vam zelim i sve najljepse od srca!!!

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 1452
23.10.2011 10:33:38   
Selminja
Aaaa kako lijepe vijesti! Ja sam se rasplakala kad sam procitala da se porodila user posted image   Sensia je to zasigurno super odradila, ubrzo se porodila cim je otisla user posted image Čestitke mamice user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 1453
23.10.2011 10:35:45   
gerberka
čestitke mamice i ovdje i na temi za čestitanje user posted image kako divne vijesti, djeluje kao da je sve odradila sa lakocom, cekamo pricu kad se oporavi user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1454
23.10.2011 10:52:21   
Selminja
Zenice da vas pitam, hocete li vi javljati svojima, tj mami kad krenete na porod? Moja je neki dan bila kod mene, gleda mi stomak i poce plakat onako bezveze, reko sta ti je, pa eto kaze valja ti se porodit user posted image Tako da ja njoj nista necu govorit, mm sam rekla da kaze da sam kod drugarice na kafi ili nesto drugo da izmisli ako bude tad zvala. Mislim, ne moze mi pomoci, a samo ce se jadna sekirati. Eto, ne znam sta vi mislite o tome, hocete li govoriti svojim mamama kad krene?user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1455
23.10.2011 10:58:01   
Nina_Lana
Jutro drage moje,, Sensia mila cestitam i ovdjeuser posted image user posted image , bas sam se rasplakala od srece kad sam vidjela kako si s lahkocom otisla da rodis svoju princezu...

Selminja ako ti je mama panicar ili se bojis da se ne sikira bolje joj nemoj ni javljat...Moja mama je po tom pitanju smirena i kad sam otisla da rodim Lanu javila sam joj da idem, i nazvala je kad sam se porodila, dok me je svekrva maltretirala i mene i sestrice u bolnici zivkajuci svakih 5 minuta i time mi samo otezavala situaciju user posted image ...ne mislis na sebe od bolova vec samo da dijete rodis zivo i zdravo i da se sve to zavrsi, jos moras razmisljat da li se neko sikira...pih user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1456
23.10.2011 10:59:45   
Gift
dobar dan...
SEnsia mila cestitam ti od user posted image sve najbolje u tebi i bebici..

Selminja ja necu mami nista govoriti, eventualno da odoh na pregled i to jeto, ona je dijebeticar i necu da je sikiram...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1457
23.10.2011 11:03:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selminja

Zenice da vas pitam, hocete li vi javljati svojima, tj mami kad krenete na porod? Moja je neki dan bila kod mene, gleda mi stomak i poce plakat onako bezveze, reko sta ti je, pa eto kaze valja ti se porodit user posted image Tako da ja njoj nista necu govorit, mm sam rekla da kaze da sam kod drugarice na kafi ili nesto drugo da izmisli ako bude tad zvala. Mislim, ne moze mi pomoci, a samo ce se jadna sekirati. Eto, ne znam sta vi mislite o tome, hocete li govoriti svojim mamama kad krene?user posted image

Ja nisam javila svojoj mami kad sam trebala Hanu roditi.Svaka mama se sekira i zaista nema potrebe da zna za to,kad bude sve gotovo nazoves i to je to.user posted image Posebno ako ides navece,zasto zeni kvarit san,neka spava u miru.user posted image

Sensia mila cestitkeod user posted image i ovdje.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1458
23.10.2011 11:08:14   
Selminja
Ma ja, tako sam i mislila, jedva cekam trenutak kada cu je nazvati i reci "mama ja se porodila!"user posted image
Hannice pogotovo ti, dva zivota ces donijeti user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1459
23.10.2011 11:09:52   
pahuljica_25
Eee jesu li nam to na redu sad Gift i Selminja,pa onda ja i Vodolija....uhhh....ženice redovno se javljajte nemojte da se mi brinemouser posted image Kod mene je jutros mirna situacija nema nikakvih bolova pa kontam sa mm negdje prošetati...
Selminja ja neznam kako i kad  će krenuti porod,tako da ako bude kasno navece ili rano ijutro sigurno niko osim mm neće znati ali ako bude u neko normalno doba dana mislim da će mama znati jer ionako to svaki dan  očekujeuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1460
23.10.2011 11:10:27   
Hannica
Joj zenice kako je meni dosadilo biti trudna,jedva cekam da zavrsi sve ovo.Sutra cu nazvato doktora da zakazem ponovni pregled,malo me brine ovo oticanje nogu,cak ni u toku noci ne dodju sebi skroz.user posted image
Ja juce isla na svadbu prijateljima,dok sam pokusavala danavucem cizme pukla sam ih,na kraju sam otisla u ravnim,ni na sto nisam licila.user posted image Sinoc kad sam i te ravne skinula noga mi gore gdje nije bilo cizme deblja za jedan cm,u cizmama se vise nije mogla siriti.user posted image Jos uvijek nemam nikakvih bolova,ustvari imam sve me boli,jedva hodam,gegam se ko patkica,ne mogu da stojim duze od 5 minuta, ali nije to to.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1461
23.10.2011 11:21:41   
Gift
Hanice i ja sam ti ista takva...ja evo sad razmisljam da se krenem penjat stepenicama, ne bil sta krenulo...juce kad sam bila na ctg leda i stomak me razvaljuju a on ne pokazuje kontrakcije, znaci to su neki bezveze bolovi al ih ima i dosadni su...meni su i dlanovi natekli...strah me da mi u utorak ne ukljuci drip...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1462
23.10.2011 11:25:05   
animagical
sensia cestitam i ovdjeuser posted image user posted image  user posted image wow bas se brzo porodila, bas mi je dragouser posted image i svima vama koje jos cekate zelim isto tako brzo otvaranje i skolski poroduser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1463
23.10.2011 11:26:49   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift

Hanice i ja sam ti ista takva...ja evo sad razmisljam da se krenem penjat stepenicama, ne bil sta krenulo...juce kad sam bila na ctg leda i stomak me razvaljuju a on ne pokazuje kontrakcije, znaci to su neki bezveze bolovi al ih ima i dosadni su...meni su i dlanovi natekli...strah me da mi u utorak ne ukljuci drip...

sto ce ti ukljuciti drip?? jel ti visok pritisak? ja sam bila uzas zivi natecena ( sa broja 37 presla na 42user posted image ) i bili mi natekli i dlanovi i prsi i lice i vrat...ali mi pritisak bio nizak, sva sreca... a koliko ja znam, ako nema problema nema ni indukcije dok se pofino ne prenese

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1464
23.10.2011 11:29:28   
Hannica
Meni jos nisam bila na CTG-u,zadnji put sam bila na kontroli u privatnoj poliklinici pa valjda nemaju CTG,a vjerujem da cu sad u bolnicu,bas me zanim hoce li pokazati kod mene ikakve bolove.user posted image
Joj.....ne mogu vise.user posted image user posted image user posted image
Sinoc na svadbi 4 trudnice user posted image ,7.8. i dvije u  9.mjesecu.user posted image   Cini mi se da je ovo pravo plodna godina.user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1465
23.10.2011 11:33:09   
T r a t i n č i c a
Sensia draga,

sve najljepse od
user posted image tebi, tm, i maloj pisuljici. Da vam je ziva i zdrava punooo godina, i sve najbolje da docekate od nje user posted image user posted image user posted image

user posted image

" Ljubav voli slucajnosti, a sudbina razdvojenost "

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu pjel)
Neposredna veza do poruke: 1466
23.10.2011 11:35:51   
gerberka
ja gledala kako mi se pomjera stomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu T r a t i n č i c a)
Neposredna veza do poruke: 1467
23.10.2011 11:39:16   
T r a t i n č i c a
IZVORNA PORUKA: gerberka

ja gledala kako mi se pomjera stomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gerboouser posted image user posted image user posted image

" Ljubav voli slucajnosti, a sudbina razdvojenost "

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1468
23.10.2011 11:43:51   
gerberka
tratincice user posted image mashAllah, stvarno je osjecaj super..mm je gledao bez treptanja user posted image

Neposredna veza do poruke: 1469
23.10.2011 11:44:24   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Gift

sto ce ti ukljuciti drip?? jel ti visok pritisak? ja sam bila uzas zivi natecena ( sa broja 37 presla na 42user posted image ) i bili mi natekli i dlanovi i prsi i lice i vrat...ali mi pritisak bio nizak, sva sreca... a koliko ja znam, ako nema problema nema ni indukcije dok se pofino ne prenese

nije puno visok pritisak 130 inace 100, al rekla mi dr. da mi je posteljica bas zrela, tako da se bojim porodaja na silu...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1470
23.10.2011 11:45:11   
zanzibarka
sensia cestitke od srca, masallah kako ti lahko prodje izgleda i eto tebi tvoje bebice u zagrljaju user posted image  user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

Neposredna veza do poruke: 1471
23.10.2011 11:47:49   
gerberka
žene ko je amela d.da se prepozna user posted image neugodno mi odje pisati prezime..dodala me na fejs  user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1472
23.10.2011 12:17:11   
Uma86
hehe hvala ti puno... mah ja sam vas uglavnom citala ..znam da ces i ti ubrzo :P a ovoj mojoj mrvici se izgleda bas ne izlazi vaniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1473
23.10.2011 12:33:19   
Arina
Gerbo moja....pomjera se bebi pomjera...user posted image user posted image ....to je meni nesto najljapse za gledanjeuser posted image .....i nas se bebi prevrce....sve se laptop trzne kako ga kikne....ma sve rukometasi i ogometasiuser posted image ....masallah....nek su nam zivi i zdravi....

Sensiji i njenoj pisuljici svu srecu svijeta zelimuser posted image .....da joj princeza bude ziva i zdrava 100 godina user posted image

ostale bebmbelice...kako ste mi danas po ovom cmizdravom danu....jesu li bebice zivahne ili se i njima spava ....mi malo legimo ...malo raduckamo...ono pravo nedeljno....
Probacu vam staviti kica da vidite nase prve male radosne stvari....user posted image

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 1474
23.10.2011 12:38:02   
mala75
cure moje dobar dan,
sensia, najiskrenije čestitke i da vam je cura zdrava i živauser posted image user posted image user posted image

a ja sam vam evo dva dana nikakva, nos curi, kišem ali hB nema temperature, trenutno sam na limunu, čaju i mandarinama, sva sreća godi ovo kiselouser posted image user posted image

Gerbo, jel da nema ljepšeg osjećaja nego kad vidiš te pokrete, ja sam snimala aparatom da ostane zabilježenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *