Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:52:30
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich
i ja bih da moj bude samnom na porodu al mescini bio bi u centru paznje, garant bi mu pozlilo pa bi se svi skupili oko njega
mešćini, mi cemo same a njima javiti porukom
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:54:02
gerberka
drugarice moje, lahka vam noc..ako bude kome krenulo, mislim na terminuse nase drage i hrabre, i od mene sva sreca svijeta i sto lakse da donesete svoje bebe na ovaj svijet
ostale fino pajkite, milkite stome i sanjajte svoje piliće
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 23:37:09
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sensia
Zene meni puko vodenjak bol se pojacava etomeni mog zamotuljak ako Bog da
nek mi dragi Bog da snage
Sensiaaaaa,draga moja,sretno ti ! Nek ti sve prodje hairli i sto bezbolnije,pa da sto prije ugledas svoju princezu malenu ako Bog da! Zelim ti sve naj,naj od Javni mi se !
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.10.2011 0:57:25
drznica
Ja cekam sve hoce li neko nešto javiti...Silver mislim da si za kreveta...apaurin je djelovao davno Meni se ne spava, danas sam odmarala citav dan pa vise ne mogu hehehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.10.2011 7:28:26
enči80
IZVORNA PORUKA: Sensia
Zene meni puko vodenjak bol se pojacava etomeni mog zamotuljak ako Bog da
nek mi dragi Bog da snage
Amin!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.10.2011 8:28:05
enči80
IZVORNA PORUKA: pjel
moja seka a vasa forumasica SENSIA je rodila svoju curicu jutros u 4 i 15 mama i beba su dobro, a sve detalje ce vam pisati SENSIA
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.10.2011 8:32:20
Anica1
Sad se probudih i ugledah na mob predivnu porukicu da sam dobila jutros, nasa draga Sensia rodila svoju dragu pisuljicu
Draga Sensia od srca najiskrenije cestitke tebi i tm, da vam je princeza ziva i zdrava i da uzivate zajedno!! Jedva cekam da nam se ovdje javis sa svojom pricom.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.10.2011 9:27:09
pahuljica_25
Jutrooooooooo!
Kako sam sinoć poželila sreću Sensii čitavu noć sam je sanjala,jedva sam čekala da ustanem i da provjerim na forumu ima li novosti. Evo vidim da je hvala Bogu rodila slatku malu bebicu. Sensia čestitke od srca............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.10.2011 9:27:36
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Anica1
Sad se probudih i ugledah na mob predivnu porukicu da sam dobila jutros, nasa draga Sensia rodila svoju dragu pisuljicu
Draga Sensia od srca najiskrenije cestitke tebi i tm, da vam je princeza ziva i zdrava i da uzivate zajedno!! Jedva cekam da nam se ovdje javis sa svojom pricom.
Pjel, tetkice, cestita i tebi na maloj bebici
Cestitke za Sensiu i sve najbolje malenoj curici !!! Sad idem na temu za cestitanje da tamo sve fino srocim