Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 21:53:31
Vodolija83
Drznice,napokon da nam se javis Ma znam ja,al otkako odmaras nigdje te...Nemoj nas zaboraviti ! Sretan ulazak u 36. Stizes nas polako Joj,ne spominji i ja bih kestenja,a mm tek dolazi u pola 12,nema sanse da mi kupi.Ako budes jela,sjeti me se
Prema simptomima sudeci,Sensia ce prije,al nikad se ne zna...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 21:54:46
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: animagical
dobro, ali piše da se ne miješa sa mineralima idem vecerati
mislim da ne ide s Ca ali s Mg moze, ja pila...svi pili
ne znam vala..bune me mineralokortikoidi...ja cu ipak sacekat, jer pijem prenatal, puna sam ko brod ovih dodataka za sve i svašta
nisu to minerali vec vrsta lijekova legendo, ti ces od brige sebi belaj navuci...lezu tu na taj lijevi bok, ne motaj se po kuci i slobodno pij mg...a nije vala ni neophodan, ako te bas brine! ja sam ga pila najvise zbog jakih grceva u nogama nocu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 21:55:14
gerberka
zanzibarko, da te nije ginipral zatvorio..meni moj dr rece za ovu ulozivost da bi se trebala zatvoriti nakon giniprala ma lud, zbunjen, normalan
ovdje cemo mi jednu forumasicu zaduziti za terapije, porode i tako to
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 21:57:46
gerberka
dobro, ali piše da se ne miješa sa mineralima idem vecerati
mislim da ne ide s Ca ali s Mg moze, ja pila...svi pili
ne znam vala..bune me mineralokortikoidi...ja cu ipak sacekat, jer pijem prenatal, puna sam ko brod ovih dodataka za sve i svašta
nisu to minerali vec vrsta lijekova legendo, ti ces od brige sebi belaj navuci...lezu tu na taj lijevi bok, ne motaj se po kuci i slobodno pij mg...a nije vala ni neophodan, ako te bas brine! ja sam ga pila najvise zbog jakih grceva u nogama nocu
ebote, ovdje ne mozes napisati misljenje da ne ispadne da si izluđen..pa onako komentarisem..jel forum il nije ? a mila, sta sam u sebe gurnula lijekova pocev od tumora hipofize ti bi ostala PAF na moju hrabrost ..vjeruj mi animagical
< Poruku je uredio gerberka -- 22.10.2011 21:58:39 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:00:29
Sensia
zanzibarko nema nam druge nego cekati strpljivo svoje drage Vodolijo nista ne brini mogu ja tebe sacekati Mene ljudi bolucka ali nista sto ne mogu izdrzati, evo pucam mandarine
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:01:35
gerberka
sensia hajde maco, samo polako
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:04:16
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Sensia
zanzibarko nema nam druge nego cekati strpljivo svoje drage Vodolijo nista ne brini mogu ja tebe sacekati Mene ljudi bolucka ali nista sto ne mogu izdrzati, evo pucam mandarine
pa kad trebas na pregled? jesul te pregledali ginekoloski? i ja cekam mm s posla, sad ga zvala da donese mandarine, 2 kg dnevno pojedem najmanje :))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:04:51
gerberka
zanzibarko, nk si ti nama dosla do termina
meni je to dr spomenuo pa eto prenosim
jos malo i eto tebi tvoje pile drago u narucje, da se mirišete
lupa, lupa..najavljuje se jel buduci tata uzbuđen ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:06:19
gerberka
sandrich, pijes li ti apaurine?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:09:53
Vodolija83
Sensia,kako je krenulo,mi cemo u par dana,a mozda i zajedno,kao sto ti danas rece Evo,mene opet krsta bole ... A koliko ja mandarina mogu pojesti,to je haos...Koliko god se nadje ispred mene,nece docekati drugi dan na stolu sigurno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:14:51
zanzibarka
hehe, babuka misli prisustvovati na porodu i sad zivka svaku minutu boli li me sta? ma reko ne brini saznaces prvi :) hajd sta je babi uzbudjen ali citava njegova firma se digla u uzbunu, jucer kad sam ostala, iako je trebao biti druga smjena svi ga tjeraju u bonicu kao ostace oni citav dan radit samo da bude uz mene :) jutros sam sve razocarala kad sam se vratila. hahahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:20:02
gerberka
svaka cast kolegama tm i mm je rekao prisustvovati..do sada je u poslu, u sanitetu, na putu do bolnice porodio par žena...vidjet cemo kako ce biti kad budem ja na stolu...da ne bude.."polijte me vodooom!" ebiga, nisam mu ja svako
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:22:47
gerberka
gerbo nisam ja rekla da si izludjena vec da ti stres moze dodatno naskoditi...
ma ja to onako spomenula, nisam stvarno pod stresom ti si uvijek bila brižna, ne mislim da mislis ista lose..nego mene vodi dr vec 6 godina, on je takav da neda vaginalete do zadnjeg, nije za apaurine za koje tvrdi da stcaraju depresiju kod beba..samo u nuždi daje..nije bio za stopericu nakon klomifena..takav je, pa sam mozda poprimila tu sitnicavost od njega ovdje jedino mogu da razmjenjujem misljenja, nisam stvarno pjepadnutaaa..jubac tebi i jeenaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:23:13
Sensia
IZVORNA PORUKA: zanzibarka
pa kad trebas na pregled? jesul te pregledali ginekoloski? i ja cekam mm s posla, sad ga zvala da donese mandarine, 2 kg dnevno pojedem najmanje :))))
U srijedu trebam tek na prvi ginekoloski ako docekam UZ radila prije 9 dana, a posljednji ctg prije 3 dana, sve bilo ok......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:23:58
zanzibarka
hhahaahha
hajd valjda ce prezivjeti, samo se nadam da nam se nece onesvjstiti, pa da se doktor i babice ne budu morali oko njih brinuti a ne oko nas.... cula sam da je bilo takvih slucajeva hahhaha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.10.2011 22:27:07
animagical
ma vitamini i minerali nisu lijekovi nego dodaci prehrani, i po mom bolje piti nego ne piti, tesko da prehranom iko unosi dovoljno a ne viska...ja npr i sad pijem prenatal a opet mi vrti kad ustanem i crno mi pred ocima...mg ce te spasavati ako ti krenu grcevi pred kraj