Hurma
|
IZVORNA PORUKA: anđelo Ma znate šta,možda je bolje počet polahko se pripremati,al sigurno.Recimo od 7 mjeseca trudnoće ,da se do poroda sve fino kupi.U prvoj trudnoći smo ja i mm kupili u 7 mjesecu krevetić i svi nas napali što ste ranije,nevalja itd.A ja baš bila uživala.Onda nisam ništa ,reko kad uđem u 9-ti pa ću šopingovat.Kad malo sutra ,ja od momenta kad sam kupila krevetić porodim se za 15 dana u 34 nedelji.Ništa bebiju nisam stigla kupit,ni body.Onda sve mužek išao jadan sam kupovao,ja bila kući s bebijem.Jedino sam kolica kupila kad je napunio 6 mjeseci.Otišla s mamom i izabrala.Zato sam sad rekla kupovat i u svemu uživat,ako ono meni porani da sve bude spremno .Već sam i garderobice uzela,bodića,čarapica,al treba još naravno.Zato cure moje kupujte ,uzimajte,uživajte. Što se tiče trnjenja uha,prilikom ležanja,meni žene guzovi utrne .S boka na bok pa to je više kriza. ista prica... mislim nisam se prije 9. mjeseca porodila ali od 7. pocela kupovati...(iako sam prvu trudnocu izgubila) i super, pomalo... sad doduše imam dosta od sina, ali opet sam ponesto pocela kupovati, to je uzivanje... manite se praznovjerja, ne valja ovo, ne valja ono... kako kaze dr. a i ucevni ljudi, Bog je zeni dao trudnocu da uziva u njoj, ne da joj natereti... zato, nema toga kupi krevetic ranije, kolica i suplje price koje kao nose losu srecu.... nema srece ili nesrece, sve je sudbina... uzivajte, kupujte, prelazite odjecu, perite, peglajte... to je car trudnoce...
|