|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
27.12.2011 11:31:51   
dzenyA
jutro drage moje user posted image   da vas malo utjesim i mene sve to boli  user posted image kukovi me razvaljuju  oko trtice ubi user posted image ma ja se jedva podignem iz kreveta
ellam ma nemoj nas jos ba neka nas
zene moje ja stvarno kao da zivim neki dr.zivot,ja kupovala nesto za porodiliste za torbu da pocnem pakovat,ja se nafurala kao da cu na more a ne na porod user posted image   user posted image isto kao da se ovo meni ne desava
i jos nesto kakvi se ulosci kupuju Vir 80 ili Vir 90 kakva je razlika izmedju rozih i plavih i zene koje su se na carski porodile da li idu ovi ulosci i medicinske gace ili vec sta ?????

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 7926
27.12.2011 11:37:10   
ellam
dzeny kupuju se Vir 80, ne znam razliku, mozda velicina user posted image .  a neka nas neka jos :) samo meni drago sto kad se izidje iz 8 mj nije vise tako kriticno. to sam se ja bojala jer nisko nosim a krupnija beba i jos glavicom malom spustena dole skroz. zato sam user posted image

a poceo je da me razvlaci tako jako. ja ne znam da li vi ostale mamice osjetite tako nesto slicno.... vjerovatno....ja to zamisljam kao da je u balonu i da i rukicama i nogicama razvlaci taj balon al na sve strane odjednom i trazi izlaz..... :)))))

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7927
27.12.2011 11:39:50   
gerberka
IZVORNA PORUKA: ellam

a poceo je da me razvlaci tako jako. ja ne znam da li vi ostale mamice osjetite tako nesto slicno.... vjerovatno....ja to zamisljam kao da je u balonu i da i rukicama i nogicama razvlaci taj balon al na sve strane odjednom i trazi izlaz..... :)))))

ja sam i sinoć dobila batinai to isturio šaku ili nonu, fino sam napipala hoće mamu da udara user posted image ja kad držim ruku na nekom dijelu stomaka eto i mog bebana tu user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 7928
27.12.2011 11:40:07   
treće
ovi vir 80 se i koriste radi ev. epiziotomije što su mekši za ranu, za carski je valjda svejedno koji će

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7929
27.12.2011 11:47:21   
ellam
pogledate ovo morate se nasmijat

http://www.youtube.com/watch?v=n8c0M5Bc19I

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7930
27.12.2011 11:49:29   
gerberka
vir 80 ili boni plave  koje naletite user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 7931
27.12.2011 11:50:38   
gerberka
eh meni treba odg na dva pitanja user posted image

1. koji broj pelena da kupim i koliko paketa.jel 2 od 3-6 kg?
2 šta ste pravile za doručak..nemam ideju user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7932
27.12.2011 11:52:27   
gerberka
IZVORNA PORUKA: dzenyA

i jos nesto kakvi se ulosci kupuju Vir 80 ili Vir 90 kakva je razlika izmedju rozih i plavih i zene koje su se na carski porodile da li idu ovi ulosci i medicinske gace ili vec sta ?????

dzenya vir 80 su crveno pakovanje i 100% gaza i vata...vir90 imaju plastike i dosta su jeftinije od vir 80

mrežaste gaće uzmi svakako..ne nosiš ih dok ležis ma o kakvom porodu se radi.one služe da ih nabaciš kad krenes u wc, da ne moras skupljenih nogu hodati, a da se rana i dalje sušičim se vratiš do kreveta skineš i gaćice i pustiš gospođu da lahori user posted image

Bože Dragi, ja sklona prehladama ovako u toplom, bit ce mi veselo to lahorenje user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 27.12.2011 11:54:41 >

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7933
27.12.2011 11:56:56   
treće
nek šuta još malo, kad rodiš taj ti osjećaj pomalo i nedostaje,user posted image

1.pelene br. 2, nekako sad ti je za br. 1 a još ga ne puštaš,
2. PURA za očekivatiuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7934
27.12.2011 11:59:12   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

čestitam ti na sinčini, neka vam je živ i zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reprezentacija se širi user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Gerbo, i hvala od srca svim ostalim drugaricama.Samo nek mi je zdrav i živ.Mi smo svi potajno priželjkivali djevojčicu,al je najbitnije da je beba zdrava,to na prvom mjestu.Da nam ga Bog da hairli da bude i da uspijemo od njega čovjeka napraviti.Imat ćemo mi ako Bog da snahe za kćeri.user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7935
27.12.2011 12:00:52   
treće
ja se sve nešto kontam na taj stočić da mi je pa da ne lahorim, 2 puta lahorila gore mi to od poroda, a i oni ne znaju sjecnuti već zadaju rez patronažna se zabezekne kad vidiuser posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7936
27.12.2011 12:02:02   
gerberka
IZVORNA PORUKA: treće

GERBO je li u tebe uvijek ovako veselo il je od hormona, nekako zadovoljstvo se vidi user posted image ,

user posted image user posted image hvala ti draga..sad je veselo hBogu user posted image
ja sam bila plačna u 7 mjesecu, pa onda one boce..sad se opet povratilo staro raspoloženje user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7937
27.12.2011 12:02:45   
Mrgica
Evo i mene samo da vam mahnem, mm kuci pa nemam kad da se druzim sa vama.user posted image Dinamitna sretno. Ostale veeeliki user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7938
27.12.2011 12:08:31   
anđelo
Dinamitna sretno  user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 7939
27.12.2011 12:12:00   
Sandrich
evo i mene da mahnem svojim trudnicama pa odo malo u setnju, u merkator, nisam dugo bebi nista kupila pa me panika uhvatilaa user posted image user posted image user posted image
i da pozelim srecu Dinamitnoj danas user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 7940
27.12.2011 12:26:05   
gerberka
Dinamitna sretno  user posted image

sandrich ne vadi se na bebu, tebi crvi u guzici, da ti je pare trošitkupi sta jeftino da imamo za dobar parfem.kako smo se i dogovorile na skajpu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7941
27.12.2011 12:26:20   
dzenyA
Gerbo  user posted image si
Ma gospoja ce imati poseban tretman
ja sam se vec napucala sta je bilo po kuhinji ,
a kontat cemo sta cemo za rucak bitno je da se euro blok VELIKI smazo user posted image user posted image user posted image
a i ja neznam za tu velicinu koju cu kupit pa sigurno cu one od 3-6 kg

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7942
27.12.2011 12:49:33   
animagical
IZVORNA PORUKA: treće

ovi vir 80 se i koriste radi ev. epiziotomije što su mekši za ranu, za carski je valjda svejedno koji će

vir 80 su pamucni pa su istina puuuno bolji za epi, ali i kod carskog su najbolji vir jer su lohije (krvarenje iza poroda) jako zarazne, pune bakterija i nije dobro da koza ne dise...lahko se dobiju gljivice i svasta nesto...

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7943
27.12.2011 12:51:03   
gerberka
patronazna na vjezbama kaze da su ekstra i boni obicni, ali su kako se kupuju i poskupili pa su vir 80 također dobre 

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7944
27.12.2011 12:51:24   
soraya
Dinamitna, sretno danas!!!
Adjelo bas sam se nasmijala komentarima tvog djecaka, bas je simpatican...
Elllam ovaj klip je presladak, oplakala sam dok sam ga gledala.

Mi sinoc bili na kontroli u bolnici, beba se hB lijepo spusta, dok. mjerio protok kisika do bebija, sve uredno, dao mi da uradim nalaze i odem na EKG kod interniste u slucaju carskog reza ali vjerovatno cemo  ici na prirodni porod. Samo sto bebi odavno pupcana vrpca stoji na ramenu kao lenta pa da se ne bi ne dao Bog obmotala oko vrata da smo pripravni. Toliko od mene.... pusa

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7945
27.12.2011 12:58:34   
soraya
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: dzenyA

[/quot
dzenya vir 80 su crveno pakovanje i 100% gaza i vata...vir90 imaju plastike i dosta su jeftinije od vir 80

mrežaste gaće uzmi svakako..ne nosiš ih dok ležis ma o kakvom porodu se radi.one služe da ih nabaciš kad krenes u wc, da ne moras skupljenih nogu hodati, a da se rana i dalje sušičim se vratiš do kreveta skineš i gaćice i pustiš gospođu da lahori user posted image

Bože Dragi, ja sklona prehladama ovako u toplom, bit ce mi veselo to lahorenje user posted image

Gerberko interesuju me te mrezaste gace. vidjela sam u dm-u da imaju neke skuplje, mislim oko 17 km. one su prave mrezaste a u dm-u imaju i one kao jednokratne gacice oko 6 km mislim da je se zovu Jessa, one su onako kao polupaprne, polumrezaste. Ja sam po preporuci prodavacice uzela te Jessa. jesam li pogrijesila jesam li trebala uzeti te prave mrezaste od 17 km?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7946
27.12.2011 13:03:13   
gerberka
hej draga cestitam za uredan pregled user posted image nece se akoBogda omotati, a tu su i dr, samo nek ste pripravni user posted image

ja ne znam kakve su te, ja sam vidjela od zena u bolnici..kupe u apoteci 4 kom 8 km mrežaste gacice i jedna mi bas odmotala da vidim, kao prava mreza..ja sma planirala u apoteciali nisi pogrisila..pa znaju teta u dm-u sta ide najbolje..ja sinoc vidim u dm-u hippov siruo najjeftinije nego bio gdje user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 7947
27.12.2011 13:11:41   
ellam
ja sam te mrezaste gacice kupila u DM-u

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7948
27.12.2011 13:20:48   
hoki poki
veliki pozdrav svim trudnicamauser posted image   tako vas je lijepo citati, pune ste pozitivne energije, svaka vam cast. interesuje me znate li da li danas ima termin za vjezbe u Skerlicevoj, ili samo je samo cetvrtkom i petkom?

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 7949
27.12.2011 13:32:03   
soraya
 Gerberko skontal ti sta ces za dorucak user posted image  sta si fino papala??? a sto se pupcane vrpce tice nadam se da ce ostati ovako do kraja trudnoce.....ali pratit cemo.

Ellam koju si ti vrst gacica uzela ove od 17 km ili od 6 km dm-ove? Ja sam se rukovodila preporukom prodavacice, sto Gerberka kaze zna zena sta se kupuje i trazi...

(odgovor članu hoki poki)
Neposredna veza do poruke: 7950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *