|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  315 316 [317] 318 319   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
26.12.2011 23:10:15   
teacher75
anđelo,. super vam je ovaj UZ snimakuser posted image mi nismo nista jasno vidjeli pa jos sumnjam da je user posted image iako mi je dr potvrdila 3 putauser posted image kad sam bila trudna sa lanom, fino se vidjelo "zrno kafe" pa nisam uopce sumnjala da je user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7901
27.12.2011 0:41:30   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Andjelo, pa to prava beba, masala. Zao mi je sto se mali razocarao, ali naviknut ce se na tu ideju.

Ja sve malo malo navratim i naletim na pricu O KILAZI. jA o tome ne zelim razgovarati. Ovakva sam se prosli put otisla porodit, a sad sam 25 nedjelja, mislim da sam dovoljno rekla.

Gerbo, kako ide to pomjeranje termina????user posted image user posted image

sanjaj srećo kao i ja user posted image user posted image user posted image

ljubim te , neka si mi ziva i zdrava , kile ce spasti user posted image

puno si mi pomogla onajd dan!!! cmoookkk

< Poruku je uredio gerberka -- 27.12.2011 0:42:06 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 7902
27.12.2011 8:05:21   
Miracle*3
Ko je poranio zoru prevario, heheheh

E kad sam ja ustala, da mi se namjestit da samo malo odspavam, ali nema sanse. Evo cekam djecu da ustanu pa moramo praviti neke maske za skolsku priredbu.

Nadam se da ste sve dobro i zdravo, da nema problema.
Nemam vam onih slika kafe i dorucka, ali smatrajte to postavljenim, svi ste pozvaniuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7903
27.12.2011 8:29:41   
mamina princeza
i mi smo se nadigli jutros .. mene bole kukovi. ne mogu da se namjestim a muz mi nesto suskao i probudio me u 6 i nema vise spavanjca.

kako ste mis ve redom....

andjelo super slikica... i kod nas se ovako vidjelo na uzv al nisunam slikali nikad ovako nisu ni uspijeli ovako dobro:) al vidjela sam ja pa ja sad nekako vjerujem da je djecak a prije kad su mi tek rekli bila sam skroz.....

moja cura i dalje zeli seku ponekad joj izleti pa ja kazem ne valja Dz. tako to mi ne odredjujemo nego dragi Bog i ona kaze ma svejedno meni al onda u prici opet spomene. Cak kaze onda mi poslije rodi seku.... eeee da vidimo kako cemo ovo prezivjeti i hoce li i meni injoj vise pasti na pamet. MAda mi je ovih dana super mashala nije ljubomorna ko prije nekih mjesec dana kaos to sam kukala. Nesto joj naleti ovako nestoonako.... i ko ce i te male glavice razumjeti.

Vani je prehladno .... moram do granapa a vracma se evo tri puta. Brrrrr

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 7904
27.12.2011 8:37:46   
mamina princeza
Miracle i tebij e braco u pupi ? Ovih djecaka sto su navalaili posebno u proljece sta je ovo ... reprezentacija definitivno :) 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 7905
27.12.2011 9:12:57   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: gerberka

lejla de mi objasni na chatz fb kako da neđem tu tvoju sliku, imas ih previse..pa da ne listam sve redom..plsss

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2113858483208&set_=a.2113840522759.128066.1148054686&type=3

ja tek sad vidjela poruku. evo ti link.
to je samo dio. ima ih po citavoj sobi.

< Poruku je uredio lejlaze -- 27.12.2011 9:13:32 >

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7906
27.12.2011 9:13:49   
Arina
jutro cureeee

Joj mamina princezo to s kukovima me ubi....grozno jeuser posted image ,,,,nikad prije to mi nije bilo ...a sad evo vec trecu noc neda spavati i izgleda da ce tako biti do kraja.....katastrofa....kad me zaboli jedna strana s teskom mukom se okrenem na drugu.....i tako u krug po cijelu noc.....pa ustanem....odemm do wc ,pa pojeden nesto ,popijem....pa opet nazad na patnju.....uf

ja jucer bila na vjezbicama.....pa mi sjedenje na lopti bas prijalo....tako se fino sve kosti karlice i kukovi razgibaju-....bas bi volila imati je pa da se malo vrtim i vjezbam...imam osjecaj da bi mi bilo lakse....kad sjedis na krevetu-kaucu....imas pritisak odozdo...ovako na lopti ko na zraku da sjedis----super!!!

meni su danas nampale hurmasiceuser posted image user posted image user posted image ...i to s orasima u sredini....mljacccc....pa cu ih naravno napraviti.....nekako mi se u zadnje vrijeme jede i vise a i slatko mi nampada cesece....vuser posted image jerovatno beba vuce....a i stomak je mashallah uvelico i ukrupno....baca mali na kileuser posted image user posted image

Anđelo....i kod tebe vidim promjena iskaza.....user posted image user posted image ...tako je i nama bilo.....samo sto se moj djecak obradovao....a velika cura razocarala....ali s njom je lako ,,,,vec je velika....meni je bilo dugo cudno...tj. bila se vec mjesec dana navikla na cinjenicu o curici...izabirali imena....planirali crvena kolica cak gledala neka i kontala kako cu ih kupiti...kad ono .....cunan....user posted image user posted image ....ma nek su nam samo zivi i zdravi......a jest fakat bas nesto puno djecaka.....tu i tamo curetak....user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7907
27.12.2011 9:16:48   
mamina princeza
ma ja i imamloptu al nisamjejospocela pravovkoristit....a i meninije jos problem sjediti samo kad lezim duze tj navce kad spavam to me uhvati....

jos sam tek 30 sedmica sta ce biti do kraja raspascu se:) ma salim se izgura se sve:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7908
27.12.2011 9:19:18   
Arina
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ma ja i imamloptu al nisamjejospocela pravovkoristit....a i meninije jos problem sjediti samo kad lezim duze tj navce kad spavam to me uhvati....

jos sam tek 30 sedmica sta ce biti do kraja raspascu se:) ma salim se izgura se sve:)

user posted image user posted image user posted image ma valjda se necemo raspasti bas.....ma ne boli ni mene kad sjedim samo kad lezim tj.nocu kad duze spavas....ali kazem za loptu da je udobna za sjedenje...onako ne vezano za bolove...pa kontam ako se razgibavamo  onako po danu mozda bi bilo lakse po nociuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7909
27.12.2011 9:42:23   
pauza
joooj, ista sam sa kukovima, a mene jos plus bole ledja nisko, prepone i kiselina me zadavi... ma jedva ja noc izguram:-((((( postala sam tako osjetljiva, hormoni me pucaju.... nervozna... uh kakvu knedlu imam u grlu... :-((
e cure, samo da vam kazem da izdajem stan, pa ako neko nesto cuje neka javi please.... p.s. stan je u Sarajevu, Hrasno:-))

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7910
27.12.2011 9:48:53   
anđelo
Gerbo moja,hvala ti puno draga na detaljnom objašnjenju.Slobodno ti meni još šta napiši kad ti na um padne.A možeš me uputiti i na literaturu,sendaj mi mailom ako imaš šta u pdf formatu.Imaš mail na facebooku.
Meni je već sin rekao da sad nakon brata moram roditi 2 sestre.Mi smo mu objašnjavali da bi seku morao braniti od momaka i upadat u nevolje,a vako će s bratom ić u grad i zajedno tražit cura.Pričao mu moj muž (koji je mlađi 2 g od svog brata)kako je on uvjek branio svog brata od druge djece i kako su onda zajedno bili jači.Vidjet ćemo kako se situacija dalje bude razvijala.Sinoć je legao i molio Boga da braci makne ćunu i da bude seka,a molio je Boga od početka trudnoće da bude seka.Nije mu sad jasno kako mu Bog nije ispunio želju,a on je mali i nema grjeha.Imam još 15 nedelja da ga dobro pripremim.On je seku u pupi ljubio i čak joj dao ime Umi Zumi.Sinoć muž kaže hajmo sad bebu zvat Ben 10,a on ko iz topa.Ja sam Ben 10user posted image .Duša mala.U pravu si Gerbo,on u njemu sad vidi konkurenciju veću.Naglasili smo mu da je on stariji i da će njega brat sve morat slušat.On ne da reć da je i beba brat,samo je on brat,beba njemu nijeuser posted image .

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7911
27.12.2011 9:50:45   
dush
Dobro jutro drage moje!!!!

Ja sam se jucer toliko smijala da me je navecer stomak poceo boljeti sa svih mogucih strana, izgleda nije ni dobro puno se smijati... Gledali smo film Asterix i Obelix na Olimpijskim igrama... Umirala sam od smijeha...

Andjelo, tvoj djecak je kao med sa svojim komentarim user posted image

Nego ta lopta... Od kada se smije sjediti na njoj? Zar ona ne pomaze otvaranju? Pa da ne krenem ranije sjediti...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7912
27.12.2011 9:52:53   
raja_ringe
dobro jutrooooo...brrr hladnooo.... ja gladna, ali mi se ne ustaje ispod jorgana..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 7913
27.12.2011 9:54:04   
anđelo
Zaboravih napisati.user posted image user posted image .Što se tiče ovih muškaraca što se rađaju,baš smo o tome sinoć razgovarali.Kaže moj muž u razredima ima više dječaka nego djevojčica.Mi ćemo morat uvozit snaheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I da dobro jutro mojim zgodnim trudnicamauser posted image user posted image user posted image .Bićemo mi dobre svekrve ako Bog dauser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 7914
27.12.2011 10:03:35   
pauza
uh sto ce da se jagme za nasim curicama malim, njih 5 na jednu princezu:-)) a one da biraju:-)) heheeheheh, sala mala

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 7915
27.12.2011 10:26:03   
anđelo
IZVORNA PORUKA: pauza

uh sto ce da se jagme za nasim curicama malim, njih 5 na jednu princezu:-)) a one da biraju:-)) heheeheheh, sala mala

Cure su naše princeze,one i trebaju da biraju :)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7916
27.12.2011 11:03:55   
treće
dobro jutro, dobar dan
anđelo makar se možete ismijati komentarima, a bistar je momak vrda pravo, navići će se,
a sličica brace ... ne znam je li nepristojno reći mašAllah
user posted image , pa zar je to već toliko naraslo...

GERBO je li u tebe uvijek ovako veselo il je od hormona, nekako zadovoljstvo se vidi user posted image ,
ove što ih kukovi bole ..još malo pa vas neće stići ništa boliti.
ostale ostajte vedre i nasmijane,

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 7917
27.12.2011 11:13:56   
ellam
drage moje user posted image evo i mene opet nakon nekoliko dana. jucer smo usli u 36 sedmicu i to je prekrasno user posted image user posted image user posted image user posted image nema brige vise :) 

citala sam vas i miracle jako mi je zao zbog udesa, al nek je dobro zavrsilo, hv Bogu.

andjelo ovi komentrai tvog sina su me tako i nasmijali i raznjezili, dusa draga.

soraya i ja se borim s kilama i po svemu vidim da sam ipak ja rekorder user posted image al valjda ce to otici, nadam se.

gerbo sta bi za Future health, hoces li  se prebacivati?

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7918
27.12.2011 11:15:27   
Anoniman
Zenice user posted image
drzite mi fige danas.
Evo me malo njopam po vasem savjetu da ne idem gladna.
Nos zacepljen, grlo crveno, temp. 36,9 user posted image
Jos da sredim gospodju i lagano na GAK.
Ne javim li se do veceras onda se konacno poradjam user posted image

(odgovor članu treće)
  Neposredna veza do poruke: 7919
27.12.2011 11:16:10   
ellam
e da, mene bole zglobovi i koljena, po noci ustajemo 5 puta u wc, osjetim kao menstrualne bolovve zadnjih par dana... moze li to biti neki znak da se priblizava?

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 7920
27.12.2011 11:17:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ellam

e da, mene bole zglobovi i koljena, po noci ustajemo 5 puta u wc, osjetim kao menstrualne bolovve zadnjih par dana... moze li to biti neki znak da se priblizava?

Draga, mene ti isti simptomi drze vec mjesec dana i evo profulih sve termine user posted image

(odgovor članu ellam)
  Neposredna veza do poruke: 7921
27.12.2011 11:22:01   
treće
Dinamitnahajde, po ko zna koji put, hairli i školski da sve prođe, ne boj se ako si taj tip ići će brže ili sporije, sa ili bez ind, niko ti ne može predvidjeti brzinu, bolove tako opusti se i sa srećom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7922
27.12.2011 11:22:23   
ellam
IZVORNA PORUKA: Dinamitna

IZVORNA PORUKA: ellam

Draga, mene ti isti simptomi drze vec mjesec dana i evo profulih sve termine user posted image

da, upratila sam, nek ti je sretno veceras, danas, ne znam kad ides. i  sto je najbitnije da sve prodje zdravo i dobro pa da se brzo vratis kuci sa svojom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7923
27.12.2011 11:25:07   
raja_ringe
Dinamitna sretnoooo user posted image user posted image

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7924
27.12.2011 11:30:55   
raja_ringe
Meni se samo čini da su na forumu aktivnije mame koje nose dječake. Trudnice koje znam "u živo", sve nose curice. Često slušam na radiu izvještaj o novorođenima i uvijek vode curice user posted image user posted image .
anđelo
i mene su uveselili komentari tvoga sina, pravo je sladakuser posted image user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  315 316 [317] 318 319   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  315 316 [317] 318 319   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *