|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
21.12.2011 20:21:57   
Lana_
i ja sam svojoj curici koristila te pelene baby love,i extra su bolje od pampersa,a mi svi prvo poletimo za pampersom...

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 7276
21.12.2011 20:40:16   
treće
LUMPI ne bi vjerovale, samo mislim da nemaju ispod 3

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 7277
21.12.2011 20:50:34   
Nina_Lana
Evo mene zenice drage moje s kontrole...uloziva prst, kaze dr. dosta omeksano i da dodjem u ponedjeljak ponovo, ako ne krene prije....pregled me uzasno bolio i sad sam definitivno odlucila ukoliko ne bude potrebe nikakvo provociranje poroda ne dolazi u obzir...uzas jedan, a nisam cak ni prokrvarila user posted image ...Eto gegamo se i narednih dana...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7278
21.12.2011 22:28:13   
Miracle*3
Niste valjda zaspale

Dinamitna, tebi je odsustvo opravdano samo pod jednim uslovom, tako da znasuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Miracle*3 -- 21.12.2011 22:29:27 >

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 7279
22.12.2011 9:01:45   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Arina

mi smo danas sopingovali u dmuser posted image user posted image user posted image ....nakupovali onih dzidzi ko u prici....kremice,pelenice,sitne budalestine,uloske.....ma puna kolica.....
Kuoili smo pampers pelenice veliki paket i jedan mali beby love da vidim kakve su pelene.....mogu vam reci u odnosu na pampers ove su nikakve  ....barem meni....nekakve su krute ,siroke,debele,....sta ja znam .....uglavnom mi se ne svidjaju.....

nema sta nismo koristili jer je mali nocu znao propiskiti, pa sam morala isprobavati...nijedne nisu mekane i mirisne kao pampers... bijele su tito, ali poskupe... kalkulacije u par maraka ne vrijede... ako nažulja bebu... i ako fakat nije mekano među nogama... ma eto mozemo da uporedimo mi uloške... grube i mekane... violeta je toliko grubaaaaaaaaa... fuj... zao mi je jer je domaci proizvod... i svasta finog daju fratis ali dzaba... nisam zadovoljna...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7280
22.12.2011 9:14:13   
ivannna
user posted image

Jutro zenice, pa nije valjda da mozete toliko spavati user posted image , evo kafica i kolačići za dobro jutro, mirišeeeee

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 7281
22.12.2011 9:16:42   
Hurma
a ko ne pije kafu??? daj jedan caj sa medom mmmmuser posted image

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 7282
22.12.2011 9:23:31   
mamina princeza
dobro jutro i od mene ... :)
vidim opet o pelenema .. i mi svakodnevno prcamo o njima valjda se privakavamo da ih opet pocnemo koristiti nakon goodinu i po ne kupovine pa se covjek odvikne. mi smo s curicom sve prpbali. kako koji period nam je odgovaralo razlicito. koristilo smo pampers pobicne kad je bila beba , pa onda jedno vrijeme baby love jesu kruce al nisu propustale .. onda nam jejedno vrijeme sve propustalo nocu sem molfixa.... i jedvoa smo nalazili tada 4 sjecam se.

sad ne znam

nismo nikad korristili bjeli pampers. kontam to da kupim za bebu sa onim popustom u dm ... skupicu dvije kartice za knjizicu znaci dva puta 25% popusta na bilo koji proizvod. kakve su bjele po cemu su super jer dugo drze ili su samo njezne.
ja ovaj put necu kupovati puno br 1 jer i prosli put bez obzira na novorodjence brzo smmo presli na 2 jer ja nisam volila da steze. a kazu da djecakae posebno ne valaj da puno stezu tako da cu ja ove popuste najvjerovatnije da iskoristim za br2. svakako im knjizice vrijede do kraja februara do kad i moram kupiti.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 7283
22.12.2011 9:36:32   
treće
poranile žene ima li novina ?
bijele su dobre za početak zbog rijetke stolice, mada ima djece koja su na bilo koje od pelena alergična, neka ne podnose samo pampers, neka molfix neka suprims tako da ne uzimam previše dok ne probam na djetetu, za kasnije mi još uvijek koristimo LUMPI od Mercatora tanke su ,meni su super.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 7284
22.12.2011 9:38:55   
ivannna
Hurma u pravu si potpuno, evo zato ispravka, buđenje i za one koje ne piju kafu (a i zdravije je user posted image )

user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 7285
22.12.2011 9:44:21   
pauza
' jutro zenice!!
ma i ja mislim da je najbolje uzeti po malo i probati sta djetetu odgovara.... mene eto buni ovaj pocetak i kolicine koje uzeti, u smislu velicine pakovanja, jer vidim na policama imaju mali paketici pa sve do nekih jumbo.... a eto od pravo sam puno ljudi cula sve pohvale za baby love, one su i cijenom pristupacne... mada vidis da ima djece kojima jednostavno ne odgovaraju a onda dzaba i da mi i h neko poklanja....
a ovo mi se redovno desava, sto vise cackam oko nekog proizvoda, na kraju budem puno vise zbunjena i u dilemi nego na pocetku user posted image user posted image

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 7286
22.12.2011 9:53:14   
treće
mamina princezo meni čim djeca vide ovu tvoju sličicu kažu hoćemo bajum bajum

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7287
22.12.2011 9:53:25   
ivannna
ja sam kontala uzeti najmanja pakovanja pelena Baby Love, Lumpi (ako ima tih malih), i da probam taj Pampers, pa onda da se odlucim koja cu nastaviti kupovati, ove prve dvoje su nekako najhvaljenije.

Ma meni je čudno da sve moje prijateljice kažu da svaki put kad presvlace pelenu moraju djete skroz presvući jer sve prođe, pa što će onda pelene user posted image , ja se sve nadam da je to neodgovarajuća veličina ili pelena???

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7288
22.12.2011 9:56:43   
treće
mislim da lumpi nema male, ali probaj narandžasti pampers sleep &play

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 7289
22.12.2011 10:01:29   
Arina
jutrooooo

Kako ste mi drage moje konice.....mi smo mashallah.....danas smo napunile sedmicu i ulazimo u 36. mashallah.....user posted image user posted image ....sve tako leti..ja ne znam kako vama ali meni prebrzo....nekad bi da sporije ideuser posted image user posted image ....

Pauzo ....moja terminuso.....stav ti je pravi glede svega.....i ja bi ti preporucila pomalo ....opet cu malo na pelene.....najbolje je uzeti ko ne zna po manja pakovanja raznih....pa se odluci sama koje ti pasu bolje....ja sam licno obadvoje djece najvise povijala u pampers....u pocetku a poslije mozes i druge pelene.....kad djete bude malo vece .....sad na pocetku ni sve bebe ne piske isto...koje vise treba im bolja pelena jer sve prodje....ja sam jucer kupovala u dm....i cijene su skoro iste pampersa i baby lova....ja kupila isto na knjizicu s popustom.....i izaslo me ovako 42 komada baby love oko 14km.....a pampers 82 komada 30 km....znaci to je isto....sto se tice velicine ja sam uzela oba 2 jer to je od 3-6 kg.....i to je najbolje....ona jedinica je bas za nedonoscad ili male male bebe...ja ih nisam nikad kupovala jer je bolje da ne steze puno....2 je sasvim ok.....kupite drage moje manje pakete pa se same opredjelite.....user posted image user posted image user posted image

Ja sam brate uzivala jucer u kupovini u dm sve te kozmetike i sitnica...jojjjjj sve bi kupila.....sve mi sjatkooo....nisam samo nasla kutiju za mokre maramice ono dolazilo je prije kutija sa velikim Niveinim  maramicama ali je nije bilo pa sam nasla u apoteci....ono odljepi zaljepi je bas neprakticno.....ovako kutija je jako prakticnauser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7290
22.12.2011 10:03:56   
Arina
IZVORNA PORUKA: treće

mislim da lumpi nema male, ali probaj narandžasti pampers sleep &play
Zbilja hocu sve da pitam o tom narandzastom pampersu jel ko koristio....dosta su jeftinije.....jesul dobre?????jesil li ih ti koristila???

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7291
22.12.2011 10:06:42   
Arina
IZVORNA PORUKA: ivannna

ja sam kontala uzeti najmanja pakovanja pelena Baby Love, Lumpi (ako ima tih malih), i da probam taj Pampers, pa onda da se odlucim koja cu nastaviti kupovati, ove prve dvoje su nekako najhvaljenije.

Ma meni je čudno da sve moje prijateljice kažu da svaki put kad presvlace pelenu moraju djete skroz presvući jer sve prođe, pa što će onda pelene user posted image , ja se sve nadam da je to neodgovarajuća veličina ili pelena???
user posted image user posted image user posted image user posted image ....tako je def. najbolje......i ja mislim da je razlog propustanja ili neprilagodjena velicina ili velik razmak izmedju presvlacenja.....neke zene cekaju da pelena napuni pola kg pa presvlace djeteuser posted image .....pa mora propustiti...ne mogu one primiti toliko....meni se to nije desavalo nikad.....

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 7292
22.12.2011 10:08:21   
treće
jesam, dok je manja beba super su, kasnije kad počnu noćna napišavanja od 5 mjeseci pa nadalje, svaka može propustiti ali ja prešla na lumpi

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7293
22.12.2011 10:10:32   
treće
ali imaš babylove maramice u kutiji super su

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7294
22.12.2011 10:12:20   
dzenyA
jutro drage moje user posted image imal snijega kod vas? e vas muce pelene ja nisam ni kontala koje cu,na pocetku cu kupit pampers pa cu kasnije sve isprobat user posted image
imeni je ovo vrijeme Arina jako brzo proslo,ali me strah ovog zadnjeg mjeseca da mi se nece oduziti, a po mjesecima 24.tj.za 2 dana ulazimo u 9 user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7295
22.12.2011 10:13:43   
Arina
IZVORNA PORUKA: treće

ali imaš babylove maramice u kutiji super su
jel ta kutija od baby love maramica ima onaj uski otvor u koji se uvuce maramica pa se one onda same izvlace jedna izvlaci drugu znas onu rupicu...ili je samo kutija ono otvoris i vidis cijelu povrsinu maramica.....jesil me skontalauser posted image user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7296
22.12.2011 10:15:13   
treće
pa prije je bila bijela nisam odavno kupovala, skontala sam

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7297
22.12.2011 10:16:19   
mamina princeza
meni s curicom sleep and play nisu nikako valjale ... mislmd a su mi najgore bile.. mi snajbise koristili onaj obicni pampers....
sad ne znam moracu se zadubiti u cijene vise prije je baby love bio puno isplatniji nego pampers. mislim na one velike kutije.
lumpi nismo niakd koristili a eto hvale ih al kazu nemam malih brojeva.... sta je s onim hafu pelanam a koje su se nekad prodavale jeftino - da li neko zna ima li ih jos  - mada sumnjam da i oni imaju za skroz male guze....
ma ja mislim da cu ja opet poceti s pampersom kako god pa poslije mozd apromjenim kad s euhodamo. samo eto sad ne znam dal da uzmem onaj bijeli ili obicni... to sam juce ko malo gledala cjenovno kod ovih manjih pelena nije to neka velika razlika u cijeni. kako rastu velicine i cijenepelena raste....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7298
22.12.2011 10:17:33   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: dzenyA

jutro drage moje user posted image imal snijega kod vas? e vas muce pelene ja nisam ni kontala koje cu,na pocetku cu kupit pampers pa cu kasnije sve isprobat user posted image
imeni je ovo vrijeme Arina jako brzo proslo,ali me strah ovog zadnjeg mjeseca da mi se nece oduziti, a po mjesecima 24.tj.za 2 dana ulazimo u 9 user posted image

ma niej sad da me muce al kako cu imati do februara dva pna kupona s popustom od 25% voljela bih d aih pametno iskoristim :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7299
22.12.2011 10:18:25   
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA

ide to ide ko na tockovima.....proce i ovo jos malo....u 9. se ulazi sa 35+4.....ja ulazim u ponedjeljak ili utorak....a ti ja mislim srijedu ili cetvratk.....ali to je sve tuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *