Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne mogu da se sjetim ovaj bijeli paketic, ultra osjetljivo, je li ima kod nas? ja koristim ovaj gore desno... posebno najvise ovaj na pumpicu kao sapun... lako za prati guzu, bez sipanja, otvaranja, zatvaranja....
kod nas u dm nasem ima sve ovo sto si slala sve kozmetike .....i ja sam isto kupila taj s pumpicom plavi veliki cinio mi se super za sve on je kao iniverzalan od glave do pete....pumpica extra prakticna....a dodje oko 6 km.....bas je povoljno....s obzirom da je velika bas velika boca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 10:58:29
treće
bijeli nego šta makar u startu, poslije sam i ja uzimala plavi , kad je sve prošlo, ma djeca osjetljiva Hurma u mene dijete isto arapče tamno ali par mjeseci smo deverali, sve sam čekala hoćel se Dinamitna pojaviti a izgleda se javio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 10:58:37
Miracle*3
Hurma, ovo ako pomogne za mustuluka si, pa ja muku mucim i s pedijatrima i dermatolozima, znas od kad.
Mene dusa boli, a ne mogu joj pomoci, ja imam AD na rukama, ali meni nije strasno i ne smeta mi toliko, i dobila sam ga bas u trudnoci, kad sam bila s kcerkom trudna, ona dusa moja to od trece godine ima, i mozes misliti prosle godine kad sam otisla dr Knor, nije htjela ni da me saslusa, sa vrata rekla to je svrab. A ja otisla kao ona nesto najbolja.
A kod malca je bilo sa 6 mjeseci malo na nogicama, i sledece zime opet ali dosta manje. Ja mu nisam oblacila strample, vec pamucne duge gace, i evo hvala Bogu njemu vecd vije godine nista
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 10:58:47
Arina
IZVORNA PORUKA: Hurma
vjerujte mi... nemam nista od DM proizvoda, mislim ne radim za njih ali sta sam prošle godine u ovo doba probala, kupila... moglo bi nekome biti 3 godine... od kozmetike... od pedijatara... love i love... zato kazem da je bar meni neko imao da preporuci babylove... ali nazalost nije... nego slucajno uzela sampon i piše pantenol... ja moje sreće... jer mu je inace pantegal od nasih apoteka pomagao a naravno glavni sastojak je pantenol... ma ljepota... a ono pakovane moze biti 2 mjeseca i vise... veliko pakovanje... NIVEA i JONSON nix u moju kuću...
super .....slozila bi se s tobom....iako sad ovaj novi Nivea set isto sadrzi pantenol
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:02:18
treće
ma ima bijela kolekcija odavno kod nas i maramice su im zakon, Miracle ALVERDE za bebe je bovučen u nekim zemljama jer su imali bakterija, a i ja sam njih gotivila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:04:04
Sandrich
jutro zenice, vidim jutros se prica o kupovini pa da se i ja ubacim De mi recite koliko pakovanja pelena cete kupiti za pocetak...bolnica i kuci da imate?? I da li cete prati djeciju robicu sa omeksivacem?? ja sam nekad podavno ovdje na forumu citala da zene koriste chicov omeksivac al ga ja nigdje nisam vidila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:11:00
Hurma
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
Hurma, ovo ako pomogne za mustuluka si, pa ja muku mucim i s pedijatrima i dermatolozima, znas od kad.
Mene dusa boli, a ne mogu joj pomoci, ja imam AD na rukama, ali meni nije strasno i ne smeta mi toliko, i dobila sam ga bas u trudnoci, kad sam bila s kcerkom trudna, ona dusa moja to od trece godine ima, i mozes misliti prosle godine kad sam otisla dr Knor, nije htjela ni da me saslusa, sa vrata rekla to je svrab. A ja otisla kao ona nesto najbolja.
A kod malca je bilo sa 6 mjeseci malo na nogicama, i sledece zime opet ali dosta manje. Ja mu nisam oblacila strample, vec pamucne duge gace, i evo hvala Bogu njemu vecd vije godine nista
koristis li maloj pantenol mast? ste isli na more? dr knor je prva kojoj sam isla, pa sa, poslije nje isla kod jos 3 dermatologa... stigla do tešnja... :) kazu da je bolje ako se javi od rođenja, nego nakon par godina sto ti se desilo sa malom... ali aderma... nula bodova... a skupa... i mi na kraju pantegal i babylove, niposto strample i konzervanse u hranu, podravkin paradajsos, majko mila, uzas... ja sam ti vodila malog na alergotestove sve zive... iskoristim poznanstva... ma joj muka ziva... sreca ziva zaboravila sam dobar dio svega... posebno korištenja kortikosterodia sreca nisam puno... ali nekada sam morala... sad trudna, ne znam kako bih prezivjela sve to da se opet pojavilo...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:12:37
Hurma
IZVORNA PORUKA: Sandrich
jutro zenice, vidim jutros se prica o kupovini pa da se i ja ubacim De mi recite koliko pakovanja pelena cete kupiti za pocetak...bolnica i kuci da imate?? I da li cete prati djeciju robicu sa omeksivacem?? ja sam nekad podavno ovdje na forumu citala da zene koriste chicov omeksivac al ga ja nigdje nisam vidila
e dobro si jedino mi na njega nije bio alergican dok smo imali AD... merkator... chicco... socijalno, 6,20 KM, bijeli i plavi... ;)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:15:23
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Hurma
e dobro si jedino mi na njega nije bio alergican dok smo imali AD... merkator... chicco... socijalno, 6,20 KM, bijeli i plavi... ;)
Kod nas u Tuzli nazalost nema
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:16:21
Hurma
IZVORNA PORUKA: dzenyA
ajoj Dinamitna,i to sad caj,limun,med ... ja sam kupila persil tecni sensitiv za bebine stvari
to je jelde tecni deterdzent? I ja sam njega planirala...i neces vise nista osim njega?
dobar je i u prahu... svjedno samo neka je za bebe... ja sam od neki dan pocela koristiti obicni malcu, pa da vidim... njemu ce sad 2 god i 4 mjeseca... a do sada sve posebno de luxe :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:17:42
Anoniman
Prezivjet cemo nekako i ovo, kadulje sam si skuhala sada, caja od sipka i imam neki sirup od islandskog lisaja, on je dozvoljen u trudnoci. Maleni se primirio, ili ce krenuti ili i njega pati sad ova moja grlobolja. Samo da me temperatura ne obori...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:20:00
dzenyA
ma samo njega kupila,tecni sensitive,i ves sam prala stvari neke s njime,super je,pa ako bude bebi ogovaro njeg cu i koristit samo,a mi na TK nemamo taj omeksivac gdje kupit
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:22:07
Nina_Lana
Dinamitna jos si tu , a ja usla da pitam za tebe....
Ja imam blage bolove u dnu stomaka, rijetko ih imam preko dana, obicno me uvecer steze ...Po tickeru imam jos 9 dana, a po mom racunanju jos 6-7 do termina...jutros na gacicama malo sluzi bilo, bijele bez sukrvice iako sam mislila da cu prokrvarit poslije pregleda, ali nista jos
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:24:08
Hurma
IZVORNA PORUKA: dzenyA
ma samo njega kupila,tecni sensitive,i ves sam prala stvari neke s njime,super je,pa ako bude bebi ogovaro njeg cu i koristit samo,a mi na TK nemamo taj omeksivac gdje kupit
ma na samom pocetku bolje bez ikakvog. i taj persil, stavi vrlo malo, ja sam ispirala 2 x... i opet ostane lijep miris...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:44:49
soraya
dobro juitro drage moje. Citam vas svaki dan, ali sam bila u ogromnim frkama ovih dana tako da nisam imala vremena da vam se javljam. u petak bila na kontroli u bolnici, doktor me prergledao vaginalno i na UZV i otvorena sam 1 prst!!!! Kako mi je najavio ova bebea ce najvjerovatnije uraniti, nece cekati termin 20.januara! Nakon toga se ja uspanicila, nista nisam spremila za bebu ako porani pa sam se ove sedmice bacila na kupovinu preostalih stvari, upravo perem i peglam stvari. u sobutu isli kupili krevetic i komodicu. Prije 2 dana isla 1.put na ctg u svoj DZ, odmah su me isprepadali jer su me nakon jednog uradjenog ctg-a vratili da dodjem opet da ponovimo, beba se previse vrtila, pa ctg bi iznad 160. i tu sam se nasekirala. srecom 2 ctg je bio uredu.
Sinoc otisla s muzicem u dm,pokupovali svu kozmetiku za bebicu. Vidim da ste spominale pelene i ja sam po vasoj preporuci kupila 1 pak babylove i kontala njih ponijeti sa sobom u bolnicu, a sad vii uzele hvaliti pampers pa sam se raspametila.... da li uzeti jos 1 pakovanje pampersa pa nek se nadje??????
Sto se tice deterdjenta ja sam uzela persil sensitive, prelijep je. nakon pranja stvari ukljucim i dodatno ispiranje, a njezni miris je jos uvijek pridutan tako da ga definitivno preporucujem!
Dinamitna, sretno vidim ti samo sto nisi.... Ostale , posebno moje terminuse Arina, Pauza, DjenyA kako ste mi???? Vidim i vi se uveliko spremate za dolazak bebica.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 22.12.2011 11:47:15
pauza
i ja sam prala sa tecnim persil sensitive bez omeksivaca, iako ovje ima za kupiti chicco, niti ga imam namjeru koristiti na pocetku.... a stavim deterdzenta onaj jedan cep, to je kao mjera, bar tako pise na njemu... je li to ok?