Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 18:23:44
dzenyA
Gerbo ebo lekocite,zene o keksu pricaju? znas li ti sta je to? mene dr.rucno pregledala hej zene ja kad helać nebi ja mislila nevina Kod mene leukociti 10,72 u plusu su,mozda cu u petak vadit nalaze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 18:50:49
gerberka
evo miracle mi je puno pomogla..divna si miracle anđelo, de ne zezaj..onda je to super odkud meni da si ti u 36 rodila
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 18:52:00
gerberka
IZVORNA PORUKA: treće
a od kad si ti ono na terapiji, i koliko još imaš? Laik sam ali mi logično da padaju laganije, nego odjednom
nakon dana terapije, a imam 7 dana sam ih provjerila..i poceli padati..Bože podrži
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:06:00
Arina
evo ja sad isla gledati svoje leukocite radi tebe draga gerbice...moji su na pocetku trudnoce bili 10,6....i to je kao sve ok.....nemam pojma...ali poslije nisam nista ni vadila ponovo sto se tice krvi....uglavnom bice to kod tebe ok...ako Bog da ...nisi ti sad toliko daleko od ovog....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:07:31
Arina
nego drage moje....stuca li vasa beba u stomaku......moja skoro svaki dan u zadnje vrijeme ....zao mi ga jadnicka....mora da ce biti halapljiv.....vjerrovatno se naguca plodne vode pa za to
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:09:34
gerberka
hvala ti Arina moja
a to stucanje, jel to ono ravnomjerno poskakivanje u stomaku, kao da ga je uhvatila huja , pa udara necim svake dvije sekunde
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:12:41
Arina
mi smo danas sopingovali u dm ....nakupovali onih dzidzi ko u prici....kremice,pelenice,sitne budalestine,uloske.....ma puna kolica..... Kuoili smo pampers pelenice veliki paket i jedan mali beby love da vidim kakve su pelene.....mogu vam reci u odnosu na pampers ove su nikakve ....barem meni....nekakve su krute ,siroke,debele,....sta ja znam .....uglavnom mi se ne svidjaju.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:18:18
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka
hvala ti Arina moja
a to stucanje, jel to ono ravnomjerno poskakivanje u stomaku, kao da ga je uhvatila huja , pa udara necim svake dvije sekunde
huja,huja....je je...znaci i tvoj se hujiiiii ....zlata mala.....nek su zivi i zdravi......slatka si mi s tim poredjenjem
pa ja ti imam krajiške krvi, na mater
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:18:49
gerberka
a sta ciniti kada stucaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:20:47
gerberka
mi smo danas sopingovali u dm ....nakupovali onih dzidzi ko u prici....kremice,pelenice,sitne budalestine,uloske.....ma puna kolica..... Kuoili smo pampers pelenice veliki paket i jedan mali beby love da vidim kakve su pelene.....mogu vam reci u odnosu na pampers ove su nikakve ....barem meni....nekakve su krute ,siroke,debele,....sta ja znam .....uglavnom mi se ne svidjaju.....
a ja se taman odlucila za babylove koliko su ih zene nahvalile nisam jos nikakve kupila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:21:58
gerberka
jao čovjece kad saberem ove svoje nalaze od uzv dojki preko abdomena do pregleda gospođe i papa nalaza..kao kakva lujka ispregledana od glave do pete..al hajd da nisam trudna i da nisam ganjala trudnocu ko zna dal bih i kad bih sve to odradila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:33:17
Arina
a ja se taman odlucila za babylove koliko su ih zene nahvalile nisam jos nikakve kupila
sta ja znam ...to jemoje subjektivno misljanje.....mozda nekom valjaju....ja sam zato kupila veliki najveci onaj pampresov paket dodje 92 pelene....i reko hajd da ne nosim pampers u porodiliste kupicu te beby love da vidim ujedno kakve se....u tom paketu dodje 42 pelene....i kad uporedim.....ove pampers stanu u saku....a one ko teka Njihova mi je kozmetika fina...super ja se sve s njom kupam.....ali eto pelenice mi isu bas bas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:36:00
Arina
a sta ciniti kada stucaju
a nista draga.....ja se malo pomjeram ne bil i on pa reko mozda stane .....bude mi zao....kazu da ce i kad se rode tako stucati....ja prije sa ovo dvoje nisam to nika osjetila i nisu ni kad su se rodili sucali....vidjecemo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:37:18
Arina
nego jesil se ti spremila .....robicu i to...dokle si stigla
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:49:12
gerberka
oprala sam robicu, planiram jos jednom i pod peglu imam sve osimovo iz apoteke za porodilište i fali nam krevetic..to ce moja mama kupiti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 19:56:54
Arina
super ,bas fino ,jer ovo nase se opasno primiceeeeee ,sad ce nase posonje,ja nikako oko imena....nesto mi nista nije "ONO" bas-bas,jeste li vi definitivni,joj meni je tako fino kad ti ime blicne i zaljubis se u njega ,meni sad nista ne blica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.12.2011 20:02:17
pauza
a joooj i meni svi rekli da su pelene baby love super i ja ih planirala kupili.... a nikad nisam vidjela uzivo da znam na sta lice... mozda je najbolje kupiti po malo i jednih i drugih pa odrediti sta kome odgovara... a onda muzeka poslati po jos:-)) i ja oprala dio robice, ali nisam opeglala... a nisam oprala pelene i posteljinu jos... uh moram i ja kupiti kozmetiku i apoteku, nego sve kontam necu ja jos, ima vremena... a ko zna?? mozda bebabre nece cekati termin, posebno curice:-))