animagical
|
IZVORNA PORUKA: minie Drage moje, Ja prije nekih sat vremena dosla sa pregleda, ali sam se i nahodala. Kad sam dosla na red dr me prvo pregledao ginekoloski (prvi put i nije me nimalo boljelo, jeste bilo malo neugodno, ali OK), uzeo bris i rekao mi da sam 3 prsta otvorena i da se ne bi cudio da se i veceras porodim, a ja se pravo iznenadila. Onda na UZV sve OK, ali nije uspio vidjeti plodnu vodu pa me poslao na amnioskpiju (ako sam ispravno napisala) i tu me pregledao onaj Masic i bas me zaboljelo, ali je sve OK, kaze dr. cista je ko suza. Samo moram poslije na CTG ponovo, i ovaj jutros je bio OK, ali kao dobro bi bilo da se ponovi, pa mi rekli da dodjem do 6. Evo maloprije otisla da presvucem ves, kad ono malo krvi na njemu, ali one roze (nije tamna), a ukoliko sam upratila da se to desava nakon ginekoloskog pregleda . Bebac se hB stalno gura i nadam se da ce poslije biti sve OK. Kad je MM dosao po mene i ja mu sve ispricala on se pravo uspanicio. Pa sta cemo, pa kako cemo, cuj veceras, sav se jadnik izgubio. Nisam htjela nista reci ni mami ni svekrvi, osim da je sve OK, jer bi mi tel zvonio svakih 10 minuta. Pa ako veceras krene, saznace Uh svasta ja napisah. Veliki od mene i mog bebaca minie bas lijepo sve je divno krenulo, bez forsiranja... masic te mozda namjerno malo grublje pregledao, znam kako je on to da malo ubrza... nego, kad vec sve divno ide samo od sebe, ne bi bilo naodmet da im napomenes da neces probijanje vodenjaka, drip... imaju obicaj da ne pitaju, a tebi bi tako moglo biti lakse sve najbolje ti zelim, i jedan brz i lagan porod pozitivne misli, uskoro ces grliti jedan lijepi smotuljak
|