|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
13.10.2011 21:07:32   
mea29
IZVORNA PORUKA: drznica

mea29...pa gdje si zenooo...sređivalo se hehehe. Neka, neka... user posted image
Zao mi je sto ce bit CR mada hvala Bogu pa postoji i to nema patnje. Pa kad bi trebala na CR? Jel se ceka termin ili...???

Jos ne znam, sutra ujutro idem na dogovor sa dr. pa cu znati kad cu...vjerovatno kad moj dr. bude u dezuri za te carske rezove user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 601
13.10.2011 21:12:34   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mea29

Jos ne znam, sutra ujutro idem na dogovor sa dr. pa cu znati kad cu...vjerovatno kad moj dr. bude u dezuri za te carske rezove user posted image

Dobro dosla nazad.user posted image Danas smo te spominjale,a meni si jutros na um pala cim sam ustala,to sam ja naslutila da ces nam se javiti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 602
13.10.2011 21:13:47   
mea29
IZVORNA PORUKA: Hannica

Dobro dosla nazad.user posted image Danas smo te spominjale,a meni si jutros na um pala cim sam ustala,to sam ja naslutila da ces nam se javiti.user posted image

user posted image kako si ti djevojcice...kako napreduju bebice user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 603
13.10.2011 21:17:21   
Bebica11
Mea hajde nek je bebica dobro, a jos ima vremena za okretanje. Kad sam ja lezala u bolnici na GAK-u zene poradjaju s CR ZADNJU SEDMICU pred termin naravno ako ne krene ranije i bas u sobi sa mnom bila zenica kojoj se beba okrenula DAN PRED CR, s tim da je ona imala neku plastiku ugradjenu u mokracne kanale pa je svakako morala na CR ali eto ima nade da se jos okreneuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 604
13.10.2011 21:19:15   
mea29
I dr. kaze da je moguce da se okrene i tada  idemo sa prirodnim ali eto za svaki slucaj da se ja pripremim posto je beba bas zasjela izgleda user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 605
13.10.2011 21:19:46   
Hannica
Super smo svi hB,sutra ulazimo u deveti mjesec pa pocinjemo odbrojavati.user posted image  user posted image
I mi trebamo ovih dana provjeiti jesu li se bebice okrenule da vidimo hocemo li cekati prirodni porod ili idemo na CR.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 606
13.10.2011 23:02:33   
minie
Laku noc moje drage trudnice, lijepe snove sanjajte user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 607
14.10.2011 7:22:28   
babilon

Dooooooooooobro jutro drage moje user posted image

je li se moglo spavati? Ja sam ko klada sinoc zaspala, kako sam jastuk na glavu spustila zzzzzzzzzzz :D :D :D

Hajte, sad ce pola 8, USTAJTE :))))) evo caj i kafa od mene, neka se neko drugi potrudi za dorucak, prepustam manje XXL trudnicama da se sada oko toga vodi racuna :)) s koljena na koljeno da prenosim :))

cuveni caj :)
user posted image

cuveni kakao
user posted image

Ja sam ovo bukvalno doruckovala maloprije, cisto da se zna :))

user posted image

Bila sam sinoc na kontroli, doktor bio dezurni, mi u bolnicu a niiiiiiiiiiiiiiiiiigdje nikog, bas mi bilo neobicno, s obzirom da ujutro bude haos zivi... Radio mi je vag.pregled, totalno ok iskustvo, ja totalno opustena bila, on stvarno pazljiv, nista krkanski, uglavnom nista nije boljelo vec je vise neugodniji bio osjecaj.. Glavica je nisko, nisam otvorena.. u pon opet aBd na kontrolu a u srijedu s torbom da dodjem, pa s bismillom :))))
radila i CTG, citiram "beba ti je kao zmaj" :))) hB sve super :D

eto drage moje...

MEA zeno draga,j a ti pisala na fb da vidim ima li sta novo, hajde reko necu da te peglam previse da ne smaram, a bas sam se pitala gdje si.. reko mozda je pp pisala ali nista :)... hajde bonicko i CR je rjesenje... sve ce to super proci i onda drugi bebac aBd kroz manju rupicu da izadje hihih

Cestitam zenicama na novim sedmicama i mjesecima :) cmok

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 608
14.10.2011 7:56:07   
minie
Jutro i od mene,

Sta je ovo nigdje zenica, bas ste se uspavale  i sinoc i jutros. E danas ce biti lijep dan, vec se razvedrilo user posted image

I ja danas idem na kontrolu, samo imam osjecaj da cu cekati duuugooooo user posted image

user posted image user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 609
14.10.2011 7:59:00   
minie
Babilon super za bebicu user posted image , i od user posted image ti zelim da u ponedjeljak sve bude gotovo i prodje u najboljem mogucem redu. Ja idem danas vidjeti sta doktor kaze za mene, jer smo mi samo jedan dan razlike. 

R 17.10.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 610
14.10.2011 8:02:55   
babilon

IZVORNA PORUKA: minie

Babilon super za bebicu user posted image , i od user posted image ti zelim da u ponedjeljak sve bude gotovo i prodje u najboljem mogucem redu. Ja idem danas vidjeti sta doktor kaze za mene, jer smo mi samo jedan dan razlike. 

U kojoj si ti bolnici draga? Ja cu u pon jos jednom na kontorlu, a u srijedu ostajem.. u slucaju da sta krene u pon vjerovatno bih ostala, ali srijeda stoji hihi... Cuvam ti fige draga, koji pregled ces imati?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 611
14.10.2011 8:26:27   
pauza
dobro jutro drugarice moje user posted image
mea29, brinuli smo sta je s tobom, a ti se u raspremanje dala, neka, neka, sad je znaci sve spremno :-) a i ako bude CR, no sikiriki, bitno je da sve bude u redu i najbolje za bebu i tebe:-))
mamina princezo, superuser posted image  4d je extra iskustvo... i ja bi voljela imati cd da nekam pokazem svojoj djevojcici kako je bila mala i gdje je zivjela prvih 9 mjeseci, ali mi radimo 4d na Jezeru, a gore naravno ne daju snimak, samo vidis na licu mjesta i cao:-)) sreca pa bar slike dobijemo:-))
dinamitna, dobro nam dosla!!! zelimo ti da imas skolsku trudnocu i da provodis s' nama lijepe trenutke:-)
babilon, user posted image user posted image user posted image  za kontrolu i za bebu zmaja!!! svaka cast!!! to su najljepse vijesti za majku, samo da je sve u redu:-))
zao mi je zbog drugarice i grijanja, ali mislim da za to ne treba stela, bar ovaj komsija nije imao... a drugo, oni taman i da ne pristanu, ona neka pocne placati vece iznose i ako moze vratiti cijeli dug za 5-6 mejseci to je super, jer oni nisu tako brzi da pokrenu tuzbu, a ona ce do tada aBd dug vec otplatiti u cjelosti.... tako da mislim da je najbolje neka ona proba napraviti sporazum, ali placanje je prioritet (i oni kad vide da je pocela vracati mislim da ce biti blazi)... jer imaju oni duznika puno puno kriticnijih od nje (dug u hiljadama KM), pa ne iskljuce tako brzo.... bar se iskreno nadam da su jos uvijek kol'ko toliko nagodni...

ostalim bebelim veliki ljubac saljem:-* i cestitam nove sedmice i mjesece ako ima, da mi se ko ne naljuti:-)))))

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 612
14.10.2011 8:30:13   
minie
IZVORNA PORUKA: babilon

IZVORNA PORUKA: minie

U kojoj si ti bolnici draga? Ja cu u pon jos jednom na kontorlu, a u srijedu ostajem.. u slucaju da sta krene u pon vjerovatno bih ostala, ali srijeda stoji hihi... Cuvam ti fige draga, koji pregled ces imati?

Ja sam u Vojnoj bolnici, a idem oko pola 10 sada, obzirom da nemam zakazan termin, moracu cekati. Mislim da ce biti samo UZ, ali nikad se ne zna. Ja se pripremila i za onaj drugi user posted image   U utorak mi rekao da dodjem, bio on dezurni i ja isla, ali ga nisam uspjela uganjati. Bio u viziti, pa onda u sali i bas mi se nije dalo cekati. Valjda cu danas imati vise srece, ustvari ne idem dok me ne primi user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 613
14.10.2011 8:31:09   
Sensia
Jutro ženice,

babilon ma kad je mama zmaj mora i bebi biti zmaj user posted image  nek je sa srecom

minie sretno na pregledu, bice to sve za 10 kad si i ti za 10, samo sabura sto se kaze user posted image

evo i ja juce bila na poslu a danas odoh do otoke otvoriti porodiljsko od ponedeljka aBd

kuckamo se kasnije

Hjade user posted image  budite se fino je vrijeme valja nam malo hodati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 614
14.10.2011 8:35:01   
Sensia
Bio u viziti, pa onda u sali i bas mi se nije dalo cekati. Valjda cu danas imati vise srece, ustvari ne idem dok me ne primi

Minie tako je i meni bilo prosli put zena taman usla na CR kad sam ja dosla i pitala me da li mi semeta da me pregleda neki drugi dr ja naravno rekla da ne smeta pa vidi i ti ako opet bude isto ima jos nekih dezurni dr...... ili se zainati pa ga cekaj ne traje ni carski sto godina user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 615
14.10.2011 9:12:09   
Arina
Jutrooo....

mi smo jutros ustale nesto  ranije....bez veze...naspavala se ....nesto mi nampale Selmine kiflice user posted image ....pravila sam ih nekoliko puta ....super suuser posted image
Mi smo od danas u 26.nedjelji......masallah....jutros se uzvrtila ova pisuljica....ko da je disko unutra....izgeda ce biti nemirko pravi...hi hi hi....zivog mira nema...cas noge dole cas gore...cas sa strane ....imal neko okvirno vrijeme kad se namjesti tj. okrene kao konacno...mislim znam da se moze uvijek okrenuti...ali kad otprilike postane tjesno za to komotno okretanje....

Puse svim bembelicamauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 616
14.10.2011 9:17:35   
gerberka
Arina mila cestitamo na sedmicamauser posted image  a i mene zanima to za okretanje user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 617
14.10.2011 9:24:46   
Arina
mislim slatko je meni to okretanje....bez daljnjeg....user posted image ..neka je nogometasica def. zavuce nekad nogicepa skoro u kuk da me udara....ma gdje je tamo uglavi...onda nekad u rebra ....ziva se isproteza...stomak se grbi ponekad  se mogu djelovi  skora napipati...cudo jedno kako bebi raste i jaca sad se u zadnjih dvije sedmice tacno osjeti kako je krupnija ....masallah.....i jaca....ma preslatkouser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 618
14.10.2011 9:25:25   
palachinken

IZVORNA PORUKA: gerberka

Arina mila cestitamo na sedmicamauser posted image  a i mene zanima to za okretanje user posted image  

Nisam upratila, jesi li saznala spom bebe?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 619
14.10.2011 9:26:20   
palachinken
nije spom nego spol :D

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 620
14.10.2011 9:27:21   
Arina
joj ...od srijede brojimo 99.....98....97...user posted image ....ne mogu vjerovati kako sve letiuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 621
14.10.2011 9:29:35   
Arina
curica je.....tako kazuuser posted image .....u ponedjeljak na kontroli ...ako Bog da pa cemo jos jednom potvrditi....ali i trudnoca mi je ista kao sa curkom mojom prije.....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 622
14.10.2011 9:32:14   
Arina
joj palacinken...ne mogu odvojiti oci od tvog bebija i poze...definitivno pre pre slatko....masallah....buco mali....mogu misliti slatkisauser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 623
14.10.2011 9:33:53   
mala75
jutroooooooooo

gerbo nije valjda da se i tvoja beba ustoličila, moja je samo na početku bila glavom a sve ostalo karlično, mada je meni svejedno dr mi reče da nas s IVF uglavnom rješavaju CR tako da sam se s tim pomirila.

e sad po PM nama danas punih 30 sedmica a po UZ puna 31. kome vi više vjerujete?????

i još nešto sarajke ako ste ovih dana po Sa bile u Azelima ima li gdje ona navlaka za AS onu do 12 mjeseci, da mm neluta džaba (dobila sam sjedalicu od kume na korištenja pa da vratim pošto ona planira još jednuuser posted image  taman kad aBd moja preraste pa reko da malo sačuvam)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 624
14.10.2011 9:35:45   
pahuljica_25
Evo mahanje i od mene i moguser posted image Mi smo nešto loše spavali,stalno sam se budila i premještala sa jedne na drugu stranu ali ipak sam spavala.

Babilon kod tebe masAllah suuuper vijesti,eto za koji dan i bebice zmaja aBduser posted image
Minie sretnoooo danas na pregledu i ti ćeš u stopu za Babilonkom uhhh kad nam krenu uživo prenosiuser posted image
Mea ne brini se zbog CR ma i to je za ljude,bolje i to nego da te muče i pokušavaju prirodno.

Ostale ženice šaljem vam jedan veeeeliki topli user posted image i  uživajte u ovom blagoslovljenom stanjuuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *