|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
21.11.2011 18:31:48   
plava72
hvala vam drage moje koje nas bodrite user posted image  abd i mi ćemo vas kasnije user posted image

uh,dobro je što upitah šta bebi obući...definitivno ću i ja spakovati skafander user posted image user posted image user posted image  ,što je sigurno sigurno je..

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4351
21.11.2011 18:35:22   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: plava72

dush imaš to u svim većim centrima....i ima jako kvalitetnih do jako nekvalitetnih stvari.....mi u gračanici imamo"kanetex" što šiju po narudžbi i možeš sebi birati dezen i sl.pravo je fino i kvalitetno...user posted image  znam da ogradica (sama) košta 25 KM 

ja sam u dilemi šta ponijeti da se obuče bebi,nekako mi je pohladno da je se samo umota u dekicu pa u as...mislim onaj kompletić i dekica je li to dovoljno user posted image

Bome plava, ja ne bih bez bebi skafandera. Ne znam sta ti sve ima kompletic, da li je zimski? Novorodjenčad vole da im je toplo.

Ja imam skafander bijeli za novorodjence, al kontam jel rano za skafandera ako cu se poroditi u ovoj hefti aBd??user posted image

nije rano A isto nosi skafander, ne bi vam bilo dobro da u prvim danima nosic procuri... bebe u sekudi od zime poplave i prosarene... i toplu kapu, ne bas tanku pamucnu

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4352
21.11.2011 18:57:58   
mamina princeza
Djana jeste radila sam do nekog pocetka 5 mjeseca iakos am imala bolovanje od 8 sedmice... al onda sam bas zalegla nisak posteljica i krvarenja dogurala do kumisjskogi kad je kasnije krenulo na bolje vec je proslo dosta vremena i zima i evo za koji dan vec sedmi mjesec. Realno sad bi i mogla al dokotr jos pise bolovanje pa se ne bunim..:)

Drznice ja sam zavrsila do 10 pa se onda nismo srele.

I ja sad sve kontam meni ce za iznosenje bebe u frberuaru/pocetak marta sigurno trebati skafander jel de? HAjd vidjecu vasa iskustva do tada pa odluciti. Srecom vec sam pripremila jedan nabavila na RR baby bazaru ovaj mjesec:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4353
21.11.2011 19:16:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: plava72

dush imaš to u svim većim centrima....i ima jako kvalitetnih do jako nekvalitetnih stvari.....mi u gračanici imamo"kanetex" što šiju po narudžbi i možeš sebi birati dezen i sl.pravo je fino i kvalitetno...user posted image  znam da ogradica (sama) košta 25 KM 

ja sam u dilemi šta ponijeti da se obuče bebi,nekako mi je pohladno da je se samo umota u dekicu pa u as...mislim onaj kompletić i dekica je li to dovoljno user posted image

Bome plava, ja ne bih bez bebi skafandera. Ne znam sta ti sve ima kompletic, da li je zimski? Novorodjenčad vole da im je toplo.

Ja imam skafander bijeli za novorodjence, al kontam jel rano za skafandera ako cu se poroditi u ovoj hefti aBd??user posted image

nije rano A isto nosi skafander, ne bi vam bilo dobro da u prvim danima nosic procuri... bebe u sekudi od zime poplave i prosarene... i toplu kapu, ne bas tanku pamucnu

Ide skafandercic aBduser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4354
21.11.2011 20:27:03   
vila_7
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Djana jeste radila sam do nekog pocetka 5 mjeseca iakos am imala bolovanje od 8 sedmice... al onda sam bas zalegla nisak posteljica i krvarenja dogurala do kumisjskogi kad je kasnije krenulo na bolje vec je proslo dosta vremena i zima i evo za koji dan vec sedmi mjesec. Realno sad bi i mogla al dokotr jos pise bolovanje pa se ne bunim..:)

samo da te pozdravim i ne mogu vjerovati da ces jos malo pa u 7-mi mjesec hB! user posted image Ko da si jucer javila da si trudna!

i veliki zagrljaji bebici i plava72! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4355
21.11.2011 20:53:29   
anđelo
Djana ,s obzirom da si trudna ja se ne bi igrala ,raditi u firmi na -2 je nehumano.Beba na prvom mjestu,nemoj se igrati.                                                                                       J a sad od dr.sa pregleda.Nije ona moja bila hirlijka,što mi vodi trudnoću,kažu nema je već 4 dana,baš me zanima hoćel joj to bit plaćenouser posted image .Uglavnom prosljede oni mene kod neke mlađe dr.i ona meni fino da uputnice da radim sutra te briseve vagine i cerviksa,i kaže da joj nije jasno kako su na gaku uspjeli vidjeti otkucaje bebinog sraca i procjenit ih na 70,kad je to neizvodivo još uvjek.Ja kažem pa na ultrazvuk,i ja sam čula otkucaje srca,ona odmahuje glavom i kažem da iako su tako uradili da ih ne mogu još sa sigurnošću mjeriti,a ta dr,što mi je šuhvu nabacila je gore stažista i ne bi ni trebala trudnice pregledat.Ja kažem zato je ta mlada dr.i tražila mišljenje starijeg kolege,koji je rekao ,ne može se sad ništa sa sigurnošču tvrdit,još je rano.Ova nova dr.što je mjenjala ovu moju hairlijku kaže mi da nešto slučajno nije uredu sa bebinim srcem,da beba uopšte ne bi ni napredovala i razvijala se kako treba,a moja mašAllah je prava buca za moju trudnoćuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4356
21.11.2011 20:57:11   
gerberka
evo i nas drugari naši user posted image

nakon par dana mirovanja na l boku tajo nas strpa u auto i do tržnog centra user posted image kupili smo prvu plišanu pidžamu, inshAllah da je obućemo rođeni u terminu i u zdravlju i veselju user posted image user posted image user posted image

i svratimo do moje mame na ručač..u wc na gacicama kap krvi user posted image
očito je i ovo malo šetnje bilo punouser posted image

evo nas kuci, sve se fino hvala Bogu smirilo...rekao je nama dr da niska posteljica rezultira ponekad krvarenjem, ali beziiii krvarenje od naas, ne vojimoo teee...

šta je novo...bebice za tebe sam pročitala mashAllah curo još malo aBda user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 4357
21.11.2011 20:57:30   
Bebica11
anđelo vidis da je sve ok i bas mi zvuci logicno to sto ti je ta dr rekla, jer ni meni nisu mjerili otkucaje u tim sedmicama vec samo dal kuca i to je touser posted image user posted image user posted image e bas mi je drago da si se smirila hBuser posted image

vilouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4358
21.11.2011 20:59:39   
Bebica11
gerbo odmaraj jos malo, proci ce,sta ces evo i ja moram do dana poroda aBd, bice sve ok, samo se odmori sad dobro, nadam se da si sta fino papala kod mame, ih jedva cekam da se najedem kao insan aBduser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4359
21.11.2011 21:32:08   
gerberka
hocu bebice user posted image pozz  vas sve sandrich, malo je pupo boli, u novom stanu nema neta 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4360
21.11.2011 21:33:16   
anđelo
Hvala ti Bebice,jeste mi puuuuuno lakšeuser posted image user posted image user posted image .Ipak ću otić u vojnu na 4 D ultrazvuk da se rješim svake sumnje,mada je nemam višeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Gerbo ,nemoj se igrati ,lezi odmaraj,smiri crve.Znam da jeste teško,al izdrži još malo ti je ostalo.Ja sam se tako igrala u prvoj trudnoći pa rodila u 34 nedelji,al hvala Bogu velikom sve je prošlo u najboljem redu

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4361
21.11.2011 21:35:39   
gerberka
anđelo ja se uopće ne igram..cetiri dana bez pomjerabja..usla u auto do centra i nazad u auto user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4362
21.11.2011 21:58:01   
anđelo
Nemoj ni do centra,leti i 30 dana ako treba,samo do wc i opet u krevet.Sve je bolje od bolničkog ležanja.Sa prvom bebom sa se nagledala svega i svačega,žena koje čuvaju trudnoću u bolnici leže od drugog mjeseca,a ja ih zatekla kad su bile u osmom.Svega ima,zato kažem lezi i liži šapeuser posted image user posted image user posted image ,sad će vrjeme proletit

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4363
21.11.2011 22:00:17   
anđelo
PS,umjesto leti u prvoj rečenici treba da bude leziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4364
21.11.2011 23:01:19   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: gerberka

hocu bebice user posted image pozz  vas sve sandrich, malo je pupo boli, u novom stanu nema neta 

Pa vidis bona da ti je i to previse. Cuvaj se bona. Znam da dosadi i sev, i ja sam sad svom muzu jecala, nakupi se pa ne mogu vise, ali sta cu, sve za ovo malo sto sad skace li skace po stomaku.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4365
21.11.2011 23:32:17   
gerberka
hej ima li koga? mene cure iz cekaonice natjerase u bolnicu, odem ja tamo kad neka dr, uvrnula se sva od foliranja i meni hajde na sto, uze onaj veliki speculum - ja odbila..i pregleda me samo uzv-om, a meni srce ko kuca, user posted image je ok, to sam samo htjela da znam..kaze hoces ostati u bolnici - odbijem ja. napisala li nalaz sa uzv-a i velikim slovima odbija pregled i hospitalizaciju, mirovanje propisano.

p.s. a meni moj dr rekao da ne dam da me čačka ko stigne, jer sam uloživa..mislim se ja, neka je meni user posted image ok hvala Ti Allahu, a evo nas sad kući, legimo, mazukamo se user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4366
22.11.2011 0:03:23   
drznica
Gerbo, samo treba gard zauzet i biti odlucan. Nek' si ti  vidjela user posted image da je dobro...svako bi dole da viri cccc.

Ima li koja da sutra ide u Vojnu na ctg i zna li iko imaju li oni 4D u Vojnoj?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4367
22.11.2011 0:10:21   
gerberka
nema draga drznice nikog izgleda..sve zaspale user posted image

ma joj, ne dam vala..al eto ispadnes da odbijas..znas koliko su sujetni, najradije bi da im niko nista ne kaze..imam pravo da odlucim za nas dvoje..a onda mi ocitala predavanje...ja samo klimala glavomuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4368
22.11.2011 0:15:20   
drznica
Ne daj se ti...idem i ja gledati film...u iscekivanju hehe.
Pusa tebi i user posted image ...laku noc i lijepe snove vam zelim user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4369
22.11.2011 0:16:19   
gerberka
i tebi i user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4370
22.11.2011 9:23:28   
veki_aki
dobro jutro drage moje!Jedva stigoh da vas iscitam sve, a jos sm jucer pocelauser posted image
Prvo da cestitam Anici i Maloj 75 na user posted image , da im budu zivi i zdravi 100 godina! Hanice, bebice su preslatkeuser posted image !
Ostale kako ste mi jutros?Bebice vidim kod tebe samo sto nije, drzim ti fige da ti sve prodje  u najboljem reduuser posted image , a ti gerbo cinis mi se raspolozenijauser posted image
Ajmo sad koja je jucer cekala u vojnoj izmedju pol11 i 12?Bila sam i ja sa coekom u sebe i pricala sa jos nekim xxl trudnicama, ajd da vas prepoznam?Ja sam usput, bila u kosuljici ljubicastoj, ajmo sad koja je mene vidjelauser posted image (vako malo punija gospodja)
Elem, sve je ok, mm nije nista jasno, kaze pola stvari nje ni vidio, on se sav izgubiouser posted image ...Kaze dr. da mu mirise na djecaka, pa il je masala il je pupcanik, al jos to nije sigurno jer sam tek jucer usla u 16-u sedmicu. Ako bude braco sinu ce biti pravo drago, on njemu vec tepa u stomi bracouser posted image .
Eto toliko, izmori me ovo iscitavanje, odo sad radit da ne dobijem otkaz radi rr.
user posted image  svima!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4371
22.11.2011 9:46:54   
chuci
ja sad sa pregleda uzv

nešto me prepala ona dr, sad se sikiram

kaže imate kontrakcije, pita boli li me po dnu stomaka kao menstrualna bol, mene ništa ne boli

može li biti da je ona nešto pogriješila?
šta može biti uzrok kontrakcija.
napisala mi u nalazu kontrakcioni talas
user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 4372
22.11.2011 9:48:18   
Mrgica
Jutro drage moje, kako ste mi jutros?
Veki-aki jutro i tebi, sta je ovo svi spavaju samo ja i ti poranile...user posted image Ja mm i ne vodim na preglede, kaze ima uzasnu tremi svaki put kad ja idem, a da udje samnom sav bi se kaze smotao...user posted image
Bebice i Drznice kod vas usitnilo, molim Boga da sve prodje kako treba i da uskoro male bebice drzite u svom narucju...
Hanice bebice su masalah lutke prave...user posted image neka su ti zivi i zdravi...
Dajte mi neki prijedlog za rucak ,ja ziva ne znam sta cu...user posted image
Veliki user posted image za sve user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 4373
22.11.2011 9:53:20   
Mrgica

IZVORNA PORUKA: chuci

ja sad sa pregleda uzv

nešto me prepala ona dr, sad se sikiram

kaže imate kontrakcije, pita boli li me po dnu stomaka kao menstrualna bol, mene ništa ne boli

može li biti da je ona nešto pogriješila?
šta može biti uzrok kontrakcija.
napisala mi u nalazu kontrakcioni talas
user posted image user posted image

Kod koje si dr isla? I ma ona neka sto ovdje haman sve trudnice prepada sa necim, ne znam joj ime, al znam da su je neke zenice spominjale...Nemoj se sekirati ima ovdje puno zena sa kontrakcijama i da ih boli, ali se drze, mnoge su se i porodile, pa ces i ti aBd, samo polako.Jel ti dala ikakvu terapiju?Apaurin, gynipral?Nemam bas iskustva sa tim, druge zenice bolje znaju, javit ce se vec neko.Do tada lezi na lijevi bok i miruj, ja da sam na tvom mjestu otisla bih i kod nekog drugog dr za jos jedno misljenje.Ne daj se mila, bit ce sve to ok...user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4374
22.11.2011 9:55:10   
Mrgica
Ticker nas prebacio u 5. mjesec, masalah...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 4375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *