|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
19.11.2011 12:34:52   
drznica
Jutroooo...ko kaze da se u 9. ne moze spavati??? Meni tako spavanje prija...beba ne lupa kao nekad, stomo se spusta...ma milina hehe.
Evo nas punih 39. mashalla...
Ja sam nocna ptica, kad idem u wc, obavezno zastanem da nesto pojedem...ako ima kolac ili cokolada...hmmm ili se samo napijem soka...al sto vode pijem u zadnje vrijeme uuu. Svi nalazi su gotovi za porod u vodi, stim da cekam jos ovaj za Clamidiu...valjda ce bit u pon.kazu moraju imati vise pa da rade...a samo moja krv i jos necija :( Sve mi je poviseno, al' rekose mi da je to normalno u trudnoci...hmmm hajde da vjerujemo!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4026
19.11.2011 12:38:27   
gerberka
drznice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamoo milaa user posted image

a sto se tice nalaza moji ok osim leukocita 13 a gornja granica za trudnice 12, i tromvociti 138 a donja granica 150..a meni moj dr ukljuci antibiotikre i ponovop provjera trombocita user posted image a meni se ne cini nista strasno user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4027
19.11.2011 12:39:03   
Miracle*3
Drznice, cestitamuser posted image

Jesi to ti ovdje "najstarija", mislim sledeca na redu????

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4028
19.11.2011 12:46:58   
drznica
Izgleda da jesam... Ovako kad vidim uspanicim se..a jedva cekam.

Hvala vam mile moje user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4029
19.11.2011 12:47:45   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

hej uzmi da sam povracala prva tri mjeseca ja ne znam gdje mi se to primauser posted image user posted image user posted image a u bolnici samnom lezala zenica, doslaq se poroditi, udebljala se 4,5 kg svega u trudnoci, rodila sina 3700user posted image

jest stvarno ova trudnoca fascinantna user posted image user posted image

a ja ne mogu da ne jedem po noci, jednostavno volim da žmireci ubacujem velike zalogaje u usta user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .......lutka moja.....kako sam se samo grohotom ismijala  na ono "velike zalogaje zmireci"......ma samo ti njih ubacuj.....
Mi smo tu negdje sa tim ciframa oko milaze i visine ...i ja sam 1,66 visoka ...dobila sam  isto 10-11 kg do sada samo sto ja sad imam okruglo 80 jer mi je startna kilaza bila malo vecauser posted image user posted image user posted image ....ali isto jedem sto mi se jede i koliko mi se jede ...ali ne mogu puno od jednom pojesti valjda od zeludca ...vec  cesce po malo....a to je i bolje ...mozda zato i dobijamo ovako malo.....ja sam prosli mjesec dobila 1 kg.....superuser posted image user posted image .....sto rece andjelo jos koju kilu do kraja i idealno....

Nego kakva ti skrivena fina imena imas na svojoj listi za posonju ...daj malo da prepisemuser posted image ......budi drug

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4030
19.11.2011 13:00:41   
gerberka
arina nemoj prepisivat user posted image

pa ne mogu se dva druga isto zvati..jel ti stvarno misliš da se mi necemo sresti,  moj otac iz cazina, imam rodbine u bihacu, pa nije 320 km puta cijeli okean..user posted image user posted image user posted image kako si ti dragauser posted image

ja svrljam po forumu, trazim temu niski trombociti, meni su nesto nizi,,ali tu temu skvo prebcila na krvnu sliku, pa se trombocitui izgubise u zeljezu i urinu..jooj skvo, trebala si ostaviti temu posebno user posted image evo ti i jedan user posted image ko naiđeš ko fol d se izvucem za ovu kritiku user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4031
19.11.2011 13:22:02   
pahuljica_25
Pozdrav drage mojeuser posted image

Stvarno mi je ovaj forum ušao pod kožu,stalno vas čitam i virkam ima li novosti kod mojih drugarica.Ja uhvatila vremena dok D. spava pa sam nap7isala svoju porođajnu priču.Bujrum koga zanima neka čitauser posted image

Imate mahanje od mene i mog malenog čupeuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4032
19.11.2011 13:25:05   
Arina
ha ha ha ....ma uvjek me raspolozis.....hajd dobro.onda necu prepisivati....al obecaj da ce se dva druga naci.....ko su ti rodjeci...mozda ih poznajem....

Ma i ja svrljam...ja trezim nesto o podvezivanju jajovoda ......ja ne bi vise bebija...dosta mi troje....a i tri CR i to je dosta....ali slabo je zenica pisalo o tome....vecinom pametuju.....aja bi bas malo iskustava iz prve ruke

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4033
19.11.2011 13:28:51   
gerberka
hocemo akoBogda user posted image

moj dr je mojoj drugarici podvezao bas zbog carskih i troje djece da nebi slkj trudnocom ugrozila sebi zdravlje..kako si ti plodna zavidim ti zeno, sretnica si prava!!! user posted image user posted image user posted image a podvezivanje se rdi mislim odmah nakon poroda i rahat siuser posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 19.11.2011 13:29:30 >

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4034
19.11.2011 13:45:35   
Miracle*3
Arina, jesam li dobro skontala, i tebi je treci carski ?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4035
19.11.2011 13:45:47   
gerberka
uh sto se fino natrackah uljem po tijelu user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4036
19.11.2011 13:49:01   
koka i po
evo nas kod vas user posted image ...klik,klik,klik
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150450504756259&set=a.10150450494171259.415011.306328761258&type=3&theater

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4037
19.11.2011 13:57:55   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Jutroooo...ko kaze da se u 9. ne moze spavati??? Meni tako spavanje prija...beba ne lupa kao nekad, stomo se spusta...ma milina hehe.
Evo nas punih 39. mashalla...
Ja sam nocna ptica, kad idem u wc, obavezno zastanem da nesto pojedem...ako ima kolac ili cokolada...hmmm ili se samo napijem soka...al sto vode pijem u zadnje vrijeme uuu. Svi nalazi su gotovi za porod u vodi, stim da cekam jos ovaj za Clamidiu...valjda ce bit u pon.kazu moraju imati vise pa da rade...a samo moja krv i jos necija :( Sve mi je poviseno, al' rekose mi da je to normalno u trudnoci...hmmm hajde da vjerujemo!

hello zenice

moram potpisati drznicin post, 9ti je lijep samo da nije meni ovih nekih sekirancija, inace se super spava, bebi je mirnija, stomo se spustio,nema zgaravice, i PUUUUUUUUUNO VODE PIJEM,a za hranom skoro pa i nemam potrebeuser posted image

da vam javim da je Anica masaAllah rodila pravu debeljucu od 3450gr dugu 51cm garavu malecku, eto posto sam obecala detalje rekoh da vam javim

Ja sam standard, bolovi krenu stanu, hurme jedem, i nadam se da ce i moja malecka uskoro aBd,i sinoc sam sanjala da sam se porodila, i da imam bolove, vjerovatno sam i imala u snu samo nisu bili dovoljno jaki da me probude vec sam ih i sanjala i povezala s porodomuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4038
19.11.2011 14:03:35   
gerberka
ne daj se bebice user posted image user posted image user posted image

da vas pitam cure dal su sve AS iste po velicini ili se  biaju prema tezini bebe koje imaju kategorije user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4039
19.11.2011 14:05:23   
Arina
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Jesi mila...jeste treci carski.....i za to bi to rijesila....jednim metkom dva zeca....a i imam  godina da ne razmisljam o vise  bebija....bilo bi zgodno i prakticno......kad vec idem na CRuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4040
19.11.2011 14:07:39   
Arina

ne daj se bebice user posted image user posted image user posted image

da vas pitam cure dal su sve AS iste po velicini ili se  biaju prema tezini bebe koje imaju kategorije user posted image

ne znam tacno...ali svakako ako je veca AS imas one umetke unutra za manju bebu ...pa poslije to izvadis kad je baba veca...kao ulozak mali koji omogucuje maloj bebi sigurniji i udobniji smjestaj...da ne "leta" po sicu

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4041
19.11.2011 14:10:41   
Arina

moj dr je mojoj drugarici podvezao bas zbog carskih i troje djece da nebi slkj trudnocom ugrozila sebi zdravlje..kako si ti plodna zavidim ti zeno, sretnica si prava!!! user posted image user posted image user posted image a podvezivanje se rdi mislim odmah nakon poroda i rahat siuser posted image
ma i ja bi odma pristala ali nesto pricaju oko vanmatericne ...pa sad ne znam.....jel kolegici sve ok...i koliko je godina vec "podvezana"user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4042
19.11.2011 14:13:37   
babilon
Hej drage moje user posted image

samod a uletim da vas pozdravim sve redom!! Pozeljela sam ovaj dio foruma u iscekivanju... Nama je danas punih mjesec dana, koji su samo tako proletjeli..

Kako ste mi vi user posted image ? Vidim puno novih clanova, bas mi je drago, dobrodoslica svima :) i lagane trudnoce vam zelim :)

ko je na tapeti za xxl :)

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4043
19.11.2011 14:17:37   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Arina

hej uzmi da sam povracala prva tri mjeseca ja ne znam gdje mi se to primauser posted image user posted image user posted image a u bolnici samnom lezala zenica, doslaq se poroditi, udebljala se 4,5 kg svega u trudnoci, rodila sina 3700user posted image

jest stvarno ova trudnoca fascinantna user posted image user posted image

a ja ne mogu da ne jedem po noci, jednostavno volim da žmireci ubacujem velike zalogaje u usta user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .......lutka moja.....kako sam se samo grohotom ismijala  na ono "velike zalogaje zmireci"......ma samo ti njih ubacuj.....
Mi smo tu negdje sa tim ciframa oko milaze i visine ...i ja sam 1,66 visoka ...dobila sam  isto 10-11 kg do sada samo sto ja sad imam okruglo 80 jer mi je startna kilaza bila malo vecauser posted image user posted image user posted image ....ali isto jedem sto mi se jede i koliko mi se jede ...ali ne mogu puno od jednom pojesti valjda od zeludca ...vec  cesce po malo....a to je i bolje ...mozda zato i dobijamo ovako malo.....ja sam prosli mjesec dobila 1 kg.....superuser posted image user posted image .....sto rece andjelo jos koju kilu do kraja i idealno....

Nego kakva ti skrivena fina imena imas na svojoj listi za posonju ...daj malo da prepisemuser posted image ......budi drug

Legendo moja, tu smo visinom znaci, ja 1.68 a startna kilaza mi je ista kao tvoja hahahaha...S' tim ljudi da ja imam jedan problem, uvijek u ciklusu prije dolaska vjestice dobijem 2 kg koje "odu" kada vjestica dodje i prodje krvarenje. Sada naravno toga nema i eto mene sa 2kg u plusu, grrrrrrrrrrrr. Valja mi automatski od pocetka paziti misa mu

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4044
19.11.2011 14:19:48   
gerberka

ma i ja bi odma pristala ali nesto pricaju oko vanmatericne ...pa sad ne znam.....jel kolegici sve ok...i koliko je godina vec "podvezana"user posted image

u aprilu 2009 god rodila i podvezao je..sve okuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4045
19.11.2011 14:24:55   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: babilon

Hej drage moje user posted image

samod a uletim da vas pozdravim sve redom!! Pozeljela sam ovaj dio foruma u iscekivanju... Nama je danas punih mjesec dana, koji su samo tako proletjeli..

Kako ste mi vi user posted image ? Vidim puno novih clanova, bas mi je drago, dobrodoslica svima :) i lagane trudnoce vam zelim :)

ko je na tapeti za xxl :)

babilonuser posted image

sad smo plava72, drznica, sonja, jauser posted image i mala 75 XXL od aktivnih user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 4046
19.11.2011 14:26:54   
gerberka
bebice ja preuzeh tvoju dezuru na rruser posted image
gdje si do sad user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4047
19.11.2011 14:28:53   
Bebica11

bebice ja preuzeh tvoju dezuru na rruser posted image
gdje si do sad user posted image

ti me mijenjas vikendomuser posted image

muz mi kuci pa sam s njim malo danas a jucer mi bili gosti cio danuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4048
19.11.2011 14:32:53   
Miracle*3

Jesi mila...jeste treci carski.....i za to bi to rijesila....jednim metkom dva zeca....a i imam  godina da ne razmisljam o vise  bebija....bilo bi zgodno i prakticno......kad vec idem na CRuser posted image

hajde nek nisam jedina

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4049
19.11.2011 14:41:46   
Arina

hajde nek nisam jedina
ja se kontala "podvezati"...jesi li ti razmisljala o tome???

Neposredna veza do poruke: 4050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *