|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
18.11.2011 19:14:13   
Mrgica
Drznice to Anamagical ima i neke vidovnjacke sposobnosti???user posted image Jesi li razmialila o imenu ?Ja sve kontala bit ce mi user posted image pa samo muska smisljala, kad ono moja pisuljica, reko mm de ti smisli koje eto imas puno vremena da skontas sta fino, kad on poce da me zeza, kaze meni se svidja:Mukadesa, Mulija, Šehida i sl...user posted image Mah, reko neka bolje ja cu vec nesto smisliti...user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3976
18.11.2011 19:20:08   
Silver
Drska zenoo user posted image Ovo je ispalo prelijepo...ali vec sam ti to rekla! A i moji bedzevi su bili hit user posted image

Sutra znaci CTG, ne zaboravi da mi javis, znas da cu pomisliti da su te ostavili da te porode user posted image

Gerbo
user posted image za bracu! Ihh kad sam ja tebi davno rekla da je braco user posted image odsad mene slusaj!

Mi smo dobro...bolovanje sve odlazem za sedmicu dana...ali mislim da mi je slijedeca sedmica plafon, nije da nemogu nego ne zelim vise da radim, hocu sad da se spremam aktivnije! Sutra idem traziti spavacice, i peskirice za bebu! Dobila sam u ponedeljak da vadim nalaze jos jednom, i mislim da je to-to!

Cestitamoo Anicii!
user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3977
18.11.2011 19:22:52   
Silver

IZVORNA PORUKA: Mrgica

Drznice to Anamagical ima i neke vidovnjacke sposobnosti???user posted image Jesi li razmialila o imenu ?Ja sve kontala bit ce mi user posted image pa samo muska smisljala, kad ono moja pisuljica, reko mm de ti smisli koje eto imas puno vremena da skontas sta fino, kad on poce da me zeza, kaze meni se svidja:Mukadesa, Mulija, Šehida i sl...user posted image Mah, reko neka bolje ja cu vec nesto smisliti...user posted image

Eh ovako se isto zavrsava svaki razgovor sa mm o imenima, kod nas je braco pa su prijedlozi: RAGIB; MUNIR; REMZO ...itd. user posted image

Tek smo se sinoc slozili da nam se obojema svidja Emin, a i familiji kompletnoj! Mada se meni i Davud svidja ali i Emin mi zvuci miloo!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3978
18.11.2011 19:36:10   
Mrgica
Silver imamo jako ozbiljne muzeve user posted image Od muskih meni je isto lijepo Davud, Ajnur i Neir, ali mm se nije svidjelo ni jedno od tih, a od zenskih Ajna, Asja, Minja, ali navijam za Ajna pa vidjet cemo,aBd ima jos vremena...Dogovorila sam se sa mm da 1 djetetu dajem ime ja , a aBd kad bude slijedece onda on, samo neka sve bude hairli, ime je najmanja briga...Pusa...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 3979
18.11.2011 19:38:08   
animagical
ma cekaj drznice deseti mjesec, nisi jos upoznala sve cari javljanja na tel i objasnjavanja da nisi josuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 3980
18.11.2011 19:39:04   
animagical

Silver imamo jako ozbiljne muzeve user posted image Od muskih meni je isto lijepo Davud, Ajnur i Neir, ali mm se nije svidjelo ni jedno od tih, a od zenskih Ajna, Asja, Minja, ali navijam za Ajna pa vidjet cemo,aBd ima jos vremena...Dogovorila sam se sa mm da 1 djetetu dajem ime ja , a aBd kad bude slijedece onda on, samo neka sve bude hairli, ime je najmanja briga...Pusa...

user posted image user posted image moj sin

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3981
18.11.2011 19:42:07   
Mrgica
Znam Animagical saljemo vam jedan veliki user posted image i mi cemo aBd pisuljici dat isto ime, naravno u zenskom rodu...da bude mjeseceva sjajna princeza,aBd...user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3982
18.11.2011 20:03:50   
pauza
sta mi radite zenice moje??
Anice, cestitam od srcauser posted image user posted image i zelim svu sreca svijeta maloj bebi i ponosnim roditeljimauser posted image user posted image
drznice, soba je diiiivna, a crtez bas fenomenalan, reci muzu i kumu da bas imaju smisla, prave umjetnicke duse... meni bi da pokusam zec licio na konja, kako sam smotanauser posted image user posted image
silver i mrgice, bolje sto su muzevi veseljaci i pomalo neozbiljni, nego da su tamo neki namcori:-) uglavnom, za koje god ime da se odlucite njegova prava ljepota ce doci kad se spoji sa bebom:-) ja sam sigurna da cete odabrati ono pravo i ne treba bas puno misliti na rodbinu;-) silver, prijo draga, znas li gdje ces kupovati peskirice za bebu ili ides tek u izvidjanje??:-) javi ako znas gdje to ima a da nije preskupo... i gdje ste ono rekle da su pamucne pelene najjeftinije, ali ne one tanke i ruzne, nego fine standardne??
mamina princezo user posted image
i svim user posted image  savjet dapodju u ovu skolu dojenja, 2 puta po 2h, stvarno se svasta fino cuje, a i ove brosurice koje se dobiju bas dobro dodju:-)
e nisam vam rekla, na kontroli je danas bilo sve ok:-) moja mrvica je skroz super, samo vec 2-3 zadnja puta okrenuta dole guzom.... znam da se moze okretati i dan pred porod, ali kad se ono obicno okrene i namjesti pa tako ostane??
ljubim sve jako jako:-***

< Poruku je uredio pauza -- 18.11.2011 20:07:14 >

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3983
18.11.2011 20:05:30   
drznica
Silver, vidis kako senilnost uzima svoje hahahBravo za poklone, mogu mislit reakcija user posted image
Sto se tice našeg imena, mislim da ce bit MAK...nekako mi fino i bebasto, a kratko. Nadimak smo isto smislili hahah MEHMEDALIJA user posted image user posted image user posted image

Animagical, tako mrzim telefon...znam sta ce bit pitanje kad neko nazove...al hajde to neko kad ja nekog zovem svi se izbezumljeno javljaju...kao ŠTA JE BILO??

Javicu vam se sutra, poslije CTG-a aBd, mislim da cu ici oko 16h dok mm zavrsi sa poslom ili mozda odem sa mamom kako rece animagical iza 13h.

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3984
18.11.2011 20:24:42   
animagical
pa iza 16 je isto iza 13user posted image ja sam samo mislila ne ranije, a nisam bas docaralauser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3985
18.11.2011 20:26:38   
Miracle*3
Animagical,user posted image sve ja znam draga, meni ce ovo aBd biti treci carski i znam sebe i o cemu govorim. Imam baska problem sa ledjima i desnim kukom, tako da mi je oporavak i duzi i tezi, bar do sad bio. Sad sam u 19. nedjelji i vec me uhvatilo da su mi neki pokreti ograniceni, pa zato pitam. ( u svakom slucaju lijepo je kad se neko potrudi pa odovoriuser posted image )

Ja sam htjela onaj sto se sklapa, jer sam jednom imala takav i on ima onaj dio sto se podigne skroz i kad na njega dodje dusek, tamam malo ograde ostane da se beba ne prevrne ne daj boze ili nesto. Da znam da i ovaj drveni moze tako, radje bi njega nego te sklopive.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3986
18.11.2011 20:31:08   
drznica
IZVORNA PORUKA: animagical

pa iza 16 je isto iza 13user posted image ja sam samo mislila ne ranije, a nisam bas docaralauser posted image

user posted image ja sam ti bukvalac hahahahah

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3987
18.11.2011 21:08:33   
gerberka
drznicee diivnaaa sobaauser posted image dal se ovi likovi zalijepe ili crtaju..ako crtaju jel ima neki sablon..uputite me, pravo mi se sviđa user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3988
18.11.2011 21:11:25   
Miracle*3
Gerberka, danas mi nesto rr nije bio u funkciji, htjela sam cestitat na decku :), tamam mozes i iskoristitti ime ovog svog divnog potpisa :) Sin od moje prijateljice je Imran

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3989
18.11.2011 21:16:18   
gerberka
hvala mila user posted image user posted image user posted image a cesto mi je to imeuser posted image imamo neki uži krug user posted image kako se ti osjecasuser posted image moja je zelja imati mnogo djece pa akoBogdA user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 3990
18.11.2011 21:19:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Gerberka, danas mi nesto rr nije bio u funkciji, htjela sam cestitat na decku :), tamam mozes i iskoristitti ime ovog svog divnog potpisa :) Sin od moje prijateljice je Imran
znaci saznala si spol user posted image masallah za pisonjuuser posted image user posted image user posted image user posted image cestitam .

Neposredna veza do poruke: 3991
18.11.2011 21:34:22   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: gerberka

hvala mila user posted image user posted image user posted image a cesto mi je to imeuser posted image imamo neki uži krug user posted image kako se ti osjecasuser posted image moja je zelja imati mnogo djece pa akoBogdA user posted image

se, ali meni bude malo bolje i ako sam malo vise na nogama, bas boli. Sinoc sam nekako skontala da su ovo bas kontrakcije i sinoc sam se citavu noc budila, em zbog nekih  glupih snova, em zbog bolova.

I tako sam odlucila vikend provest u krevetu........ Cut ce seuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3992
18.11.2011 21:39:50   
gerberka
Ne daj se miracle user posted image

Neposredna veza do poruke: 3993
18.11.2011 21:40:14   
drznica
zes i iskoristitti ime ovog svog divnog
IZVORNA PORUKA: gerberka

drznicee diivnaaa sobaauser posted image dal se ovi likovi zalijepe ili crtaju..ako crtaju jel ima neki sablon..uputite me, pravo mi se sviđa user posted image

Mi smo crtali, jer naljepnice su jako skupe, a nema ono sto mi hocemo. Kuma inace super crta i rekla je samo da pokazemo sta i ona crta. A onda sam se ja sjetila pametne ideje... Našla sam projektor koji se prikopca na laptom (kao kino projektor) i nasla sliku, okrenula prema zidu i onda smo konture uradili suhom olovkom, a zatim je mm uzeo farbu i poceo da boji user posted image i eto dobili smo našeg CAKANOG hehehe

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3994
18.11.2011 21:40:37   
gerberka
hvala felix user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3995
18.11.2011 21:42:48   
Miracle*3
Pola posta mi je negdje nestalouser posted image ....elem....skontale ste sustinu.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3996
18.11.2011 23:02:54   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: Silver

Eh ovako se isto zavrsava svaki razgovor sa mm o imenima, kod nas je braco pa su prijedlozi: RAGIB; MUNIR; REMZO ...itd. user posted image

Tek smo se sinoc slozili da nam se obojema svidja Emin, a i familiji kompletnoj! Mada se meni i Davud svidja ali i Emin mi zvuci miloo!

kod nas je emin za sad. Samo sto je kod mene kcerka birala od pocetka pa vidjecemo hoce li ostati pri tome do kraja

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 3997
18.11.2011 23:15:15   
Nina_Lana
Tek sad vidjeh Grebo da si saznala pol bebeuser posted image user posted image user posted image user posted image za bracu...
Vidim i oko imena se raspisale user posted image ...kod mene Lana vec duze vrijeme brata zove Tarik, nesto joj se svidja to ime, a ni sami ne znamo odakle joj vjerovatno joj se neki djecak iz vrtica svidja user posted image ...Kod nas slicno zavrsi prica oko imena,,,nikako se mm i ja ne slazemo oko muskih imena,,,a u krajnjem slucaju nek i ostane Tarik meni ne bi smetalo, mada se meni svidjaju Lejs i Ali...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3998
18.11.2011 23:26:20   
gerberka
hvala draga širimo reprezentacijuuser posted image
a neka je ženica rekla cure ce doci na tribine da ih bodreuser posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 3999
19.11.2011 9:53:47   
anđelo
Pozdrav svim user posted image ,kako ste mi jutros?Evo šaljem vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da vam dan ljepo miriše,da se opustite i uživate.Veliko user posted image za vaše bebe!!!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *