|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
19.11.2011 14:44:28   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Arina, jesam li dobro skontala, i tebi je treci carski ?
Jesi mila...jeste treci carski.....i za to bi to rijesila....jednim metkom dva zeca....a i imam  godina da ne razmisljam o vise  bebija....bilo bi zgodno i prakticno......kad vec idem na CRuser posted image

hajde nek nisam jedina
ja se kontala "podvezati"...jesi li ti razmisljala o tome???

arina postoji li neka mogucnost prekidanja ili otklanjanja jajovoda da izbjegnes VM ne daj Boze

a jel se bas NE SMIJE poslije 3 CR imati trudnoca ili je samo rizik da se ima??

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4051
19.11.2011 14:52:31   
gerberka
sad ja sa pitanjem arina jesi ti iz bihaca ili banja luke..citam tvoju pricu iz 2008 kad si rodila luku user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4052
19.11.2011 15:04:23   
drznica
Ja user posted image na CTG... drzite mi fige... i ako uhavtim nekog finog doktora da ga pitam moze li malo pogledat na UZV user posted image da vidimo da li je krupna kao sto rekose zadnji put...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4053
19.11.2011 15:05:29   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Ja user posted image na CTG... drzite mi fige... i ako uhavtim nekog finog doktora da ga pitam moze li malo pogledat na UZV user posted image da vidimo da li je krupna kao sto rekose zadnji put...

sretnoooouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4054
19.11.2011 15:38:31   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jesi mila...jeste treci carski.....i za to bi to rijesila....jednim metkom dva zeca....a i imam  godina da ne razmisljam o vise  bebija....bilo bi zgodno i prakticno......kad vec idem na CRuser posted image

hajde nek nisam jedina

arina postoji li neka mogucnost prekidanja ili otklanjanja jajovoda da izbjegnes VM ne daj Boze

Moja dr mi nije radila prvi cr. Kad sam je za vrijeme druge trudnoce pitala, za trece dijete rekla je da mi moze reci tek nakon sto me otvori i vidi kakvo je stanje i kako je uradjeno.
I tako je i bilo, rekla je mozes slobodno trece, sve je super, nemam puno priraslica i eto evo me na trecem.
I ja koliko znam smije se jos.

Arina , O podvezivanju se jesam raspitivala ali sam prvo odustala zbog van matericnih trudnoca koje su ceste, a posle kad sam procitala da je to i grijeh onda sam definitivno odustala. Ima kontracepcije, pa neku cu izabrat, ovaj put nestos igurnouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4055
19.11.2011 15:53:59   
gerberka
mojoj drugarici je dr rekao da bi joj zivot bio u opasnosti..e sad ja stvarno ne znam kako to oni odrede, znm da preporucuju razmak izmedju trudnoca nakon cr, ostalo ne znam, znam da je podvezala na njegovu preporuku, plodna je jako, zacas joj se zakaci

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4056
19.11.2011 17:41:21   
Bebica11
evo zenice ja isla malo u kupovinu i vratila se sad, opet me ostro ziga al s vremena na vrijeme i ne traje dugo

drzniceeee ima li te, sta ti kazu u bolnici, dokle si???

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4057
19.11.2011 17:41:24   
gerberka
ima li kogaaaaa user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4058
19.11.2011 17:42:45   
gerberka
bebice jel ti tokom mirovanja izlazis i koliko dugo ostajes vani

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4059
19.11.2011 17:43:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

ima mene stari druzeuser posted image , koga ce biti ovdje ako ne mene i tebeuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4060
19.11.2011 17:44:19   
gerberka

ima mene stari druzeuser posted image , koga ce biti ovdje ako ne mene i tebeuser posted image

user posted image user posted image user posted image ti dosla u nocnu druze moooj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4061
19.11.2011 17:51:08   
Bebica11

bebice jel ti tokom mirovanja izlazis i koliko dugo ostajes vani

izasla danas u kupovinu a lezim od ponedjeljka kako sam bila kod druser posted image i jesam jucer doduse po uputnicu morala al sve sam u autu, ma da mi je pogurati ovu malecku nekakouser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4062
19.11.2011 17:52:44   
gerberka
u devetom si draga user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4063
19.11.2011 17:53:51   
Bebica11

u devetom si draga user posted image user posted image

ja samo lezim zbog cirkulacije i posteljice sad, a da je to ok sigurno bih smjela hodati vise, rekla je dr sto vise lezim da ce bebi biti boljeuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4064
19.11.2011 17:56:07   
gerberka
slusaj dr samo da nam cura dođe user posted image
šta preferiras u ishrani..oj jesam te uzela na tapetu sa pitanjima, al ne znam vise sta da spremam, evo jedem cokoljesnikuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4065
19.11.2011 18:07:00   
Anoniman
Zenice user posted image napokon i ja nadjoh vremena da se konektujem.
Pokupovala sam sve sto nam treba, jos samo da ubacim sebi u torbu stvari za porodiliste.
Za user posted image sve stoji spakovano jer ce ovaj mm garant nesto zaboraviti pa sam sve pripremila.
I ovako je pogubljen, ima vecu tremu nego ja user posted image

S vremena na vrijeme kad maleni partija u puponji imam osjecaj evo ga izlazi. Toliko me u gospodju gura da me strah pipnuti jer bih ga garant napipala i izvukla napolje user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 4066
19.11.2011 18:12:35   
anđelo
Kod mene gosti cure moje ,zato me nemauser posted image .Primjetila sam da kad se umorim(a to je jako brzo)i kad sam na nogama da me zaboli u rodnici....moram mirovati...jel ta bol ima neke veze s cerviksom?Ljubim vas sve i user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4067
19.11.2011 18:12:41   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Dinamitna

S vremena na vrijeme kad maleni partija u puponji imam osjecaj evo ga izlazi. Toliko me u gospodju gura da me strah pipnuti jer bih ga garant napipala i izvukla napolje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legendo naša!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4068
19.11.2011 18:21:57   
Bebica11

slusaj dr samo da nam cura dođe user posted image
šta preferiras u ishrani..oj jesam te uzela na tapetu sa pitanjima, al ne znam vise sta da spremam, evo jedem cokoljesnikuser posted image

trenutno RIBUuser posted image , posto ne smijem masnoce a moram jesti nesto konkretno bar ribe se smijem najesti, zato sam i isla u kupovinu nestalo mi zaliha....ne znam sta da spremam vise, bas imam problem kako ne jedem ni mlijecne proizvode ni vrhnja,puter i sl, a ni mesa, sve nesto light, osim grah kad skuhamouser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4069
19.11.2011 18:22:35   
Anoniman
Gerbo user posted image user posted image user posted image

i nisam napomenula da od 5. mjeseca trudnoce nikako nisam imala ni jedan vaginalni pregled. Moze biti da zjapim dole, nit ja vidim, niti ko gleda user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 4070
19.11.2011 18:25:40   
gerberka
meni je dr rekao da je najbolje ne cackati vaginalno osim ako zena nema tegoba..nije ni mene pregledao tako do bolova e onda hajmo na stouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4071
19.11.2011 18:34:22   
Nina_Lana
bebice sta radis vise ovdje idi zeno poradjaj se user posted image user posted image user posted image ...izgleda da ces profurat termin...u svakom slucaju sretnooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4072
19.11.2011 18:41:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

bebice sta radis vise ovdje idi zeno poradjaj se user posted image user posted image user posted image ...izgleda da ces profurat termin...u svakom slucaju sretnooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja bih al hajd dogovori ovoj bebi, nece pa nece, a ja hurmi samo jedem ne bih li pokrenula, moracu i ono s maslinovim uljem probatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 4073
19.11.2011 18:46:14   
Arina

hajde nek nisam jedina

joj Bebice....nemam pojma.....slaba mi je info. sve povrsno....Prva trudnoca Ajla....isla na zadak tezina 4050 porodila se na CR....druga trudnoca zavrsila prekidom pocetkon 6 ,mjeseca beba nije bila dobro...prekid napravljen PRIRODNIM porodom ...uzas zivi...ne do Bog nikom....treca trudnoca moj sin Endi sve ok fala Bogu....krenuli prirodno ...nisam se otvarala visoko beba se ne spusta sve zavrsilo CR....prosle godine 4 trudnoca zavrsila spontanim...kiretirana....i sad 5. trudnoca hvala Allahu sve za 5...ice na CR jer tehniciki nije izvodivo zbog dva reza od prethodnih trudnoca....i tako sad kontam to podvezati jer 38 mio je godina  ...i sve ovo za mnom..
Ja inace imam jedan jajnik ...u 18. godini imala cistu na desnom i odstranjen i jajnik i cista operativnim putem....sve trudnoce s jednim jajnikom ....ako bi nedaj Bopze ostala trudna opet ....zdravstveno bi biolo jako rizicno .....i zbog godina i zbog tri CR....a opet to podvezivanje...nije mi jasno....cini mi se da bi mi bilo najgore abortirat ....za to se malo raspitujem...da imam predznanje prije razgovora s doktorom....nemam pojma

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4074
19.11.2011 18:49:46   
Arina

sad ja sa pitanjem arina jesi ti iz bihaca ili banja luke..citam tvoju pricu iz 2008 kad si rodila luku user posted image
Gerbo....po Bogu...pa kakva Banjaluka...pa pricali smo o Bihacu...vidis ispod tikera da je Bihac ....kakav Luka.....ti si nesto pobrkala ...pa i ispod tikera mi je da sam od prosle godine tu s vama ...kakva 2008.....nestooooo siii miiii seee  smotalaaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *