LieToMe RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.2.2018 8:11:29)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: M.A.M. Evo i mene da se tuspasim,za 7 dana je vaganje tada ce biti mjesec dana kako sam pocela sa dijetom[sm=bravo.gif] LTM ja sam se skroz odrekla nesice,rekose mi da je sami secer a pila sam je gluho bilo i po 3 dnevno...ujutru samo popijem bosansku bez secera Ma nikad ja tu ness ne pijem vise od jedne eventualno 2 dnevno i ta druga bude navece ako neko dodje pa nece kafu nego eto ness. Kontam je izbaciti skroz. Mozda da probam sa onom crnom instant, sto se samo prelije vrucom vodom. A iskreno nisam ja neki ljubitelj kafe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mogu 4 dnevno a mogu i danima da ne pijem. Ja samo bez vode ne mogu. Btw ona aplikacija pravo dobra [sm=smiley36.gif] Za lece ili sta ?[sm=smiley36.gif] Imas onu black and easy samo zalijes vrelom vodom meni je pravo ukusna Za vodu [sm=smiley36.gif] sracuna ti koliko bi trebala optimalno vode da popijes u toku dana, uneses kad ustajes i u koliko legnes, uneses tezinu...izbaci ti koliko vode dnevno trebas da popijes i plus ti alarm svako malo da te podsjeti da popijes vode [sm=smiley36.gif] Cula sam za black and easy, nisam je pila pa cu uzeti kesicu dvije cisto da probam a kontam se presteliti na 2u1, cisto eto da bar neku kafu ujutru popijem, mada eto nije pod moranje.
|
|
|
|