LieToMe RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.1.2018 11:45:01)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe RR Bravo MAM [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Meni je inace taj porod poslije poroda bio najgori [sm=smiley36.gif] tad sam nekako najvise kg imala. Jos sam sa N pravo puno dobila, mislim otislo je i na porodu ali bas sam bila nekakva ogromna. Ja sam od cetvrtka 1 kg manje [sm=bravo.gif] kao sto sam rekla nisam nista plaho puno izbacila, cekam da popijem ovo nesa sto imam u ladici na poslu pa cu i njega izbaciti, zamjeniti cajem. jedini plus mi je sto na poslu ko manijak pijem vodu jer mi je to dobar izgovor da ustanem, malo protegnem noge i naspem vodu. Sinoc sam pravila onaj kruh od spelte po Visnjinom receptu, muz je jutros doruckovao, ja sam ponjela na posao pa vidjecemo. Kaze on malo je cudan [sm=smiley36.gif] valjda sto ide maslinovo u njemu. Jos me zezao sta ti je ovo tecno ovako [sm=smiley36.gif] kad se zamjesi bas bude tecno...pa sam morala Visnju da konsultujem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj suti ovaj mali je kriv sto sam kile nabila[sm=smiley36.gif]Kad god se on probudi dok ga nahranim razbudim se i naravno obavezno nesto pojedem fuj[sm=smiley36.gif] Tako sam i ja s Norom, pogotovo sto je ona dojila skoro 2 godine, dojila po cijelu noc i onda ja oko pola 3 kad ona malo zaspe ja onako krepana i umorna odem do frizidera, pricala sam vam kako me muz prepao, kad nisam umrla...jedno vrijeme smo imali redovno male nocne sastanke [sm=smiley36.gif] napravio bi mi sendvic, casu kakaa [sm=smiley36.gif] od kako je ona prestala dojiti, ja pocela spavat i posjecivat frizider spalo 5-6 kg od sale. Meni da je ugledat 7icu prvu na vagi ja bih bila happy. Kad skontam to je samo 5-6 kg ali posto je moja standardna kilaza 74-78 nije to tako nezamislivo ali je u isto vrijeme i tesko jer to malo mi uvijek fali. Prije prazniak sam imala 84 sad sam na 86 ali spustila sam se 2 kg u 10ak dana...polako, samo lagano, ja sam zacrtala pa ici ce nekako. Ja jedino te vjezbe ne znam kad i kako da uklopim, ali setnje imam na svakodnevnoj osnovi bar pola sata
|
|
|
|