|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
9.4.2015 11:15:23   
Edita1989
Ja doruckovala crni hljeb i sir...To jutros nekad,sada cu kafu...Za rucak cemo smisliti nesto...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 8001
9.4.2015 15:02:13   
Edita1989
Dancic,gdje ste mrsavice...Ja napravila opet vodu sa cimetom,nista od nje posebno,ali kad pravim,barem popijem dovoljno vode....

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 8002
9.4.2015 15:07:41   
canim
Evo i mene, ja sam kasno ustala pa sam jela palentu s jogurtom, maloprije kafu, i jos malo pa cu pilecu corbicu a mala me nagovara da napravim pitu, ja ljepote kad i ona nesto hoce user posted image odoh zacas sloziti kakvu piticu za nju, mozda i uzmem koji komadic.

Neposredna veza do poruke: 8003
9.4.2015 15:09:54   
Visnja RR
ja evo strpah oradu u rernu ... pečem je u foliji...

jutros u 8 zeleni čaj....pa sam imala puno posla i tek u 12 pojedoh jedan jogurt s chia sjemenkama...
sad kad ohanuh s poslom mogu da se počastim oradicom i rukolom

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 8004
9.4.2015 15:11:08   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: canim

Evo i mene, ja sam kasno ustala pa sam jela palentu s jogurtom, maloprije kafu, i jos malo pa cu pilecu corbicu a mala me nagovara da napravim pitu, ja ljepote kad i ona nesto hoce user posted image odoh zacas sloziti kakvu piticu za nju, mozda i uzmem koji komadic.

no-no prste sebiuser posted image

03.04.`08

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8005
9.4.2015 16:08:59   
canim

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

no-no prste sebiuser posted image

user posted image pece se, bas je zamirisalo user posted image

Edita za masne naslage je dobar vitamin C, pa mozda ujutro da iscjedis jedan limun u casi s mlakom vodom i popij cim ustanes, ja tako nekad kad se sjetim.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 8006
9.4.2015 16:41:44   
ananas_ze
Ja ovolika zena a niko me ne vidi user posted image
Pojela sam tj popila bananu s casom mlijeka, kasnije jabuku i narandzu, sad cu tanjir supe, dosta?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8007
9.4.2015 16:54:56   
canim
dobro nam dosla ananas, jeli nam ovo ti samo uzinu i veceru pominjes, gdje ti je dorucak i rucak user posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 8008
9.4.2015 16:59:22   
canim
Moras imati konkretne obroke ako mislis mrsati sa ovim sto ti nabroja ces samo usporiti metabolizam i sutra kad pojedes normalan rucak ono -300 sto vaga pokaze ce oticu u +800, dakle moras jesti!

zavisno kad ustanes, otprilike na svaka 3-4h obrok, konkretan dorucak rucak samo manje porcije a za veceru nesto lagano tipa supica, jogurt, salata i sl.
Vode 2 l ako ne dojis, dojilje 3l dnevno, ne odjednom naravno, vec rasporedis sebi da popijes do kraja dana.

< Poruku je uredio canim -- 9.4.2015 17:00:02 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8009
9.4.2015 17:00:32   
ananas_ze

dobro nam dosla ananas, jeli nam ovo ti samo uzinu i veceru pominjes, gdje ti je dorucak i rucak user posted image

To mi je sve za danas
D ta banana
U jabuka narandza
Sad trebam rucat a vec je 17h
Pa nemam mjesta za veceru?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8010
9.4.2015 17:03:21   
ananas_ze
Dojim i da malo vode pijem user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 8011
9.4.2015 17:04:36   
canim
Zadnji obrok max 3h prije spavanja, pa sad ne znam kad spavas, ali nemozes sa supicom i vocem dan pregurati, jedi makar kuhana jaja poslije 3h.
Pomjeri te obroke, sat vremena nakon budjenja doruckuj, tad ti je metabolizam najbrzi i jedi fino, ostale obroke, na svaka 3h od durucka.

Neposredna veza do poruke: 8012
9.4.2015 17:08:24   
ananas_ze
Hvala canim puno! Kasno lijezem,kasno ustajem,pa cu gledat da to malo pomjerim user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8013
9.4.2015 17:13:58   
canim

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

Hvala canim puno! Kasno lijezem,kasno ustajem,pa cu gledat da to malo pomjerim user posted image

Ma polako, podji od vode, pripremi sebi flasu/bokal vode i zadaj sebi da moras popiti do kraja dana 2 ili 3l, pa mozda neces prvi dan popiti sve ali za 7 dana ces uspjeti, svaki dan malo vise popijes i onda ce ti biti navika, tako isto i s obrocima, ako ti je lakse pisi, napravi sebi plan dan ranije i onda samo prati kad sta trebas, tako je lakse.

Neposredna veza do poruke: 8014
9.4.2015 17:23:56   
ananas_ze
Nadam se da ce bit pomaka, nekako mi vec lakse kad negdje pisem i kad znam da nisam sama user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8015
9.4.2015 18:05:16   
Visnja RR
Meni je ostalo jos da pojedem malu porciju salate od mladog sira purecih medaljona i rukole.... i bananu

i trebam sad da krenem izazovnijim izazovom user posted image
1.dan
trbusnjaci 15 - (cranches)
podizanje nogu do 30 stepeni od poda 6 puta (leg raises)
plank 10 sekundi

danas imam pauzu od onih vjezbi koje radim 3 ili 4 puta sedmično...i od kojih crknem...a trener kaze lagana verzija ...aha šta ima!!user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 8016
9.4.2015 23:08:58   
minie
Ja danas nisam stigla vjzbati, bili mi gosti, ali sam imala danas puno obaveza i nahodala se po gradu pravo.
I prodje i 4. dan bez slatkisa, u subotu rodjendan mom braticu pa ce mi.biti to slatki dan.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 8017
9.4.2015 23:43:29   
Edita1989
Ananas,dobro nam došla...

Ja ne stignem vjezbati,da mi je obaveze sve zavrsiti,nije mi ni do čega,valjda se i ovo sve broji u jedan naporan trening user posted image

Canim,ovako i ja sa vodom,drugacije ne mogu,danas sam popila mozda i preko 2l,bravo ja...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 8018
10.4.2015 7:34:53   
ananas_ze
hvala edita user posted image
ja danas kupujem flasu za vodu pa cemo vidjeti user posted image
ev doruckujem sir i hljeb,nije crni al nije ni bijeli user posted image i ness user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 8019
10.4.2015 11:12:10   
Edita1989
Dancic....

Ananasko i ja sam jela isto,samo nisam popila ness

Evo sada napravila vodu,cekam da se ohladi pa da navalim user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8020
10.4.2015 11:51:15   
azra I ADI
Kod mene od jutros kafa i jabuka, sad će nekad opet kafica, a za ručak neko kuhanje sa junetinom i dosta povrća.Uživajte u lijepom danuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8021
10.4.2015 13:02:07   
Edita1989
Azra,ti ne doruckujes?

Ja nikad nisam voljela da doruckujem,a sada sam se navikla,jedem bilo sta,pa poslije nekad kafa...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8022
10.4.2015 13:08:35   
canim
Ja sam uvijek doruckovala i volila dorucak, ne jedem jedino ako imam nekih obaveza pa ne stignem jesti kao npr jutros ali opet sam uzela bananu i kafu u vrijeme dorucka.
R: Pileca corbica s hljebom
Jos imam uzinu i veceru za danas, nisam skontala sta cu, mozda bih jos mogla tuna salatu poslije, bas mi se jede, vidjet cu.

Neposredna veza do poruke: 8023
10.4.2015 13:24:49   
azra I ADI
Ja pojedem voćku za doručak, to mi se sviđa, jedno je od pravila UN dijete, ostatak pravila te dijete mi se ne sviđauser posted image , tako da već dugo praktikujem voće za doručak, s tim to ručak kod mene bude ranije, uglavnom prije 14 sati.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8024
10.4.2015 14:44:06   
Edita1989
Kod mene je ručak oko 4,pola 5 ☺,doruckujem kako kad,pa onda poslije kafa..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *