|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
6.4.2015 16:47:33   
canim

Pocetak 26.1, user posted image

1. Edita1989 / 1mj= 1,1kg / -1,0/
2. Canim / 1 mj= - 4,7 kg /-0,5/-1,2/-0,7/
3. real mama / 1mj = -1,5 kg /
4. idana1812 /1mj=-3kg/-0,4/-0,5/-0,5/-0,5/
4. azra i ADI /1mj -2kg/ 57,5/
5. Daliyah92 /1mj=-1,2kg/-0,3/+0,3/-0,2/-0,6/-0,5/
6. boombar /1mj = -0,6/-0,2/
7. AmelaaRR/-/?
9. minie/?
10. amrara/1mj=-2 kg/
11. VisnjaRR/-1,0/-0,5/-1,0/-1,0/-0,3/
12.mimi_2in1/71,0/
12. lady_bubamara/77,0/

Ako sam sta pogrijesila javite.

< Poruku je uredio canim -- 6.4.2015 16:50:56 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7951
6.4.2015 17:03:46   
canim
Pocetak 26.1

1. Edita1989 / -2,0/
2. Canim /-7,1/
3. real mama / -1,5 /
4. idana1812 /4,9/
4. azra i ADI /-2,0/
5. Daliyah92 /-2,5/
6. boombar /-0,8/
8. amrara/-2,0/
9. VisnjaRR/-3,8/
10.mimi_2in1/71,0/?
11. lady_bubamara/77,0/?

Evo ovako malo preglednije.

< Poruku je uredio canim -- 6.4.2015 17:04:34 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7952
7.4.2015 7:36:17   
moni
Višnja može, ako ti nije problem proslijedi.Hvala na odgovoru, stvarno svaka čast na takvim rezultataimauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7953
7.4.2015 7:36:59   
moni
Svaka čast Višnj ana rezultatima.Ako ti nije problem za vježbe, proslijedi.

Hvala punooouser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7954
7.4.2015 8:06:11   
Visnja RR
Kod Džeme imas ovdje
http://bootcamp.ba/summer-fit-izazov/

a Plank

http://www.ringeraja.ba/forum/Plank_-_IZAZOV%21/m_2467066/tm.htm

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu moni)
Neposredna veza do poruke: 7955
7.4.2015 8:50:06   
ladyblue RR
Višnja, ako ćeš me poslušati, žitarice potpuno izbaci. Ugljikohidrat je to i veže vodu.
vidjet ćeš razliku za par dana.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 7956
7.4.2015 8:52:41   
ladyblue RR
evo mog rezultata nakon 2 mjeseca

user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 7957
7.4.2015 8:57:34   
Visnja RR
user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 7958
7.4.2015 9:02:47   
MicoTico
LB, baš se vidi napredakuser posted image
Farmerke ti extra stojeuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 7959
7.4.2015 9:08:17   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Je li vam se desava da vam digitalna vaga pokaze nekoliko puta drugaciju kilazu?
Meni je bas jutros pokazala odredjenu kilazu i 700gr, i tako par puta a onda pocela pokazivati istu kilazu i umjesto 700 pokazivala 400 user posted image Tako je onda pokazala vise puta.

Vrlo, vrlo često i kad su nove baterije.
Meni vaga stoji sa strane, tj ne ravno kako inače treba , nego je na bok okrenemuser posted image , ako me kontaš.
A ako je danima držim "normalno" ne deševa se to odstupanje.
Smješno, ali baš sam upratilauser posted image
Znači prvo vaganje  - pokazuje mi više kila. Sljedeće vaganje jednu kilažu i onda kad god stanem sljedeći put ta druga je kilaža.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7960
7.4.2015 13:32:24   
Visnja RR
Dobila sam tablice ishrane ...aaaaahh nisu baš onako kako ja jedem al hajd ...iskombinovacu nekako
za početak nema ness 3 u 1 ...kuku user posted image

usput sam fotkala svoje bibe ....al ne bih postavila ni pod razno user posted image bar ne dok se malo ne "doćeram" u red user posted image

03.04.`08

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7961
7.4.2015 14:20:12   
minie
LB user posted image

I ja od jucer pocela, imam mjesec i 26 dana da smrsam 7 kg. Vjezbacu bar 4 puta sedmicno.
Bas cu se i ja slikati veceras, a i 1.6.
Mislim imam ja i vise od 7 viska, ali eto prvo to, pa cu dalje, ali sad definitvno, nema odustajanja.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 7962
7.4.2015 14:36:07   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Je li vam se desava da vam digitalna vaga pokaze nekoliko puta drugaciju kilazu?
Meni je bas jutros pokazala odredjenu kilazu i 700gr, i tako par puta a onda pocela pokazivati istu kilazu i umjesto 700 pokazivala 400 user posted image Tako je onda pokazala vise puta.

Vrlo, vrlo često i kad su nove baterije.
Meni vaga stoji sa strane, tj ne ravno kako inače treba , nego je na bok okrenemuser posted image , ako me kontaš.
A ako je danima držim "normalno" ne deševa se to odstupanje.
Smješno, ali baš sam upratilauser posted image
Znači prvo vaganje  - pokazuje mi više kila. Sljedeće vaganje jednu kilažu i onda kad god stanem sljedeći put ta druga je kilaža.

Moja vaga na svakom mjestu isto pokazuje, gdje god u kuci da je stavim (sve su pocice).
Pokazuje mi par puta jednu kilazu, pa onda pocne drugu kilazu malo manju da pokazuje.
Vazem se 10-ak puta jer nekad ne znam koja je kilaza tacna, pa koju vise puta pokaze, nju odaberem user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7963
7.4.2015 14:46:39   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Dobila sam tablice ishrane ...aaaaahh nisu baš onako kako ja jedem al hajd ...iskombinovacu nekako

To je ono od Dzeme, summer fit izazov? Meni su dolazili mailovi ali se nisam htjela prijaviti, ne svidjaju mi se neke stvari user posted image
Npr. ovo: "Nadam se da ste spremni da se konstantno dopisujemo i komuniciramo" user posted image
A i trajanje od 2 mjeseca, a nemam toliko user posted image I jos neke stvari mi se ne svidjaju, nije kao prije sto je bio onaj izazov.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

Neposredna veza do poruke: 7964
7.4.2015 14:49:28   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: ladyblue

evo mog rezultata nakon 2 mjeseca

user posted image

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7965
7.4.2015 14:53:53   
Visnja RR

To je ono od Dzeme, summer fit izazov? Meni su dolazili mailovi ali se nisam htjela prijaviti, ne svidjaju mi se neke stvari user posted image
Npr. ovo: "Nadam se da ste spremni da se konstantno dopisujemo i komuniciramo" user posted image
A i trajanje od 2 mjeseca, a nemam toliko user posted image I jos neke stvari mi se ne svidjaju, nije kao prije sto je bio onaj izazov.

pa on salje mailove s uputama ...neoras mu odgovarati...ili pratis FB grupu...vjezbas kad hoces...planiras jelovnik po njegovim tabelama ...
svake sedmice vaganje i mjerenje i slanje sedmicnog dnevnika ishrane
trajanje je 2 x po 6 sedmica...

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 7966
7.4.2015 15:22:04   
Daliyah92

pa on salje mailove s uputama ...neoras mu odgovarati...ili pratis FB grupu...vjezbas kad hoces...planiras jelovnik po njegovim tabelama ...
svake sedmice vaganje i mjerenje i slanje sedmicnog dnevnika ishrane
trajanje je 2 x po 6 sedmica...

Ja ne znam ni sto rekoh 2 mjeseca user posted image ima tu vise user posted image

Neposredna veza do poruke: 7967
7.4.2015 15:23:17   
Visnja RR
pa da ...laganini user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 7968
7.4.2015 17:13:02   
canim
uh jeste se raspisale...

ladyblue super, bas si se utegla fino user posted image

A kod Dzeme sam se i ja prijavila ono kad je bio izazov nekad prosle ili pretprosle godine, pa je sedmicno slao upustva sta jesti i izbjegavati, nisam ga pratila jer ja ne volim tako te pravilnike, zato ni ne slijedim nikakve dijete, vise volim sama sebi da isplaniram ali eto prijavila sam se cisto radi informacija, kontam mozda nesto interesantno naucim.

Minie i Edita vi nas samo zezate, hajde cekamo rezultate user posted image

a Minie mozes -7kg postici samo ako se bas uozbiljis, dakle da ides na to u prosjeku -1kg sedmicno, sto se moze postici, nije ne realno ali kreni ozbiljno u borbu, inace dani prolete samo tako.
Ja sam planirala ovo 10kg viska da skinem za manje od 3mj, dakle negdje do Maja, ostalo jos oko 2.5 kg.

Neposredna veza do poruke: 7969
7.4.2015 18:33:53   
minie
Canim bas sam se sad uozbiljila, a imam i jedan dogovor sa MM pa me to dodatno motivise.
Jucer i danas sam super, vjezbala sam sinoc i veceras cu user posted image

Super sto je tema bas aktivna user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7970
7.4.2015 21:10:38   
Visnja RR
Meni prvi dan prosao ok...

dvije uzine i dva obroka

zeleni čaj...voda, voda, voda...

trening jedva dovela do kraja ...noge su mi se tresle ko B.Luka...zabusavala sam ali mora se početi user posted image

03.04.`08

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7971
7.4.2015 21:55:27   
minie
Evo i ja odvjezbah, isto malo zabusavala, ali sam se oznijila. Cekam da se malo ohladi zeleni da popijem, i danas sam 2l popila vode.
Idemo dalje user posted image

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 7972
7.4.2015 23:10:46   
canim
Super znaci pocele ste user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7973
8.4.2015 0:10:29   
Edita1989

IZVORNA PORUKA: canim

Uh draga nadam se da ce biti bolje, jeli mislis da se sprzio od sunca ili mu nesto drugo bilo user posted image

Jeli kod vas vec vrijeme za mora ? Jeli toplo za kupanje ? Kakvi su primorski dijelovi, jeli razvijeno, ima li kakav program za djecu, mi bismo ove godine negdje gdje nismo bili do sad, pa jos uvijek razmisljamo, ne bismo da je nesto predaleko nekih 4h leta od istanbula max a ne vjerujem da je jordan vise od tog.

Canim,ja tek vidjeh da si pisala..Pa eto mi u Aqabu isli,kupali se,ja mislim da se moze i na Mrtvo...

Ma nije od sunca,nego je prosuo kafu na sebe,sa sanka,svekar i svekrva narucili bili kafu i on je to nekako na sebe,ne znam,nisam bila sa njima,uglavnom užasno je bilo,hvala Bogu da je prošlo...

Jordan ti je od Turske 2 sata avionom,znaci od Bosne je 3,5 do 4 sata...

Ja sam prijavila za tabelu,nema promjena,danas sam bila dobra,nadam se da ce ovako i ostati..
Meni je kritican stomak poslije poroda,strašno mi ide na zivce,imate li kakav savjet,kako ga se rijesiti..,
I još nešto hahaha,ona voda sa cimetom i jabukom,nista ne valja,sta sam
sam bokala ispila džaba..,

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7974
8.4.2015 0:23:08   
canim
Ma nista bez sassy vode user posted image za stomak samo trbusnjaci i imas onih nekih vjezba po yt bas za poslije poroda, imaju neke zene problem bas sa stomakom da su im misici podijeljeni, tako da imaju i vjezbe za to, ima finih preporuka.

Bas mi je zao djecaka user posted image mama je nedavno vrel caj na sebe prosula, odmah je pokvasila vodom i posula brasnom, tj vise puta je posipala dok je nije prestalo peckati i saprala nogu bez ikakvog crvenila, otoka ili bilo cega proslo.
Ja ovo s brasnom redovno u kuhinji koristim kad se oprzim na ulje i slicnom, samo odmah vodom saperem i brasnom pospem i nema plikova.

Znaci Jordan nam bas blizu, 3.5 sata je nista, zacas, vidjet cemo jos, ima vremena.

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *