|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
10.4.2015 15:42:40   
Edita1989
Kako ide mrsavice ☺... Ja kasnim sa ruckom danas,tek sada spremam,radila kucu cijeli dan i pila vodu,malo,malo,trcim u wc,da prostite user posted image user posted image

Uglavnom,ne brljam,dobro mi ide,valjda ce biti minuscic u pon aBd..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 8026
10.4.2015 16:06:24   
Visnja RR
Jutros zeleni čaj al poprilično kasno oko 10... u 12 šaku badema...

trebla praviti opet oradu al MM nije mogao čekati pa njemu i Asji napravih bolonjeze a ja evo kontam šta bih ručala...

možda salatu od pečenih paprika s bejlim lukom i mladi sir...
Ma nisam ni gladna al moram jesti...

Nahodali se po Vrelu B. ...ljepota i sunce...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 8027
11.4.2015 9:31:45   
Edita1989
Dobro jutro...Ja jos nisam doruckovala,još malo pa ću skuhati jaje,sada idem napraviti sebi vodu user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 8028
11.4.2015 10:34:25   
azra I ADI
Jutro i od mene, popila kafu, limunadu i pojela jabuku, za ručak supa, piletina i krompir..Lijep dan vam želim!

Neposredna veza do poruke: 8029
11.4.2015 11:13:31   
minie
Jutro i od mene ;)
Jutros oko 8 casa tople vode sa limunom, ovih dana sam pila i lan sa jogutom, ali jutros zaboravih. Oko pola 10 i doruckovala.
Danas mi je brlj dan, rodjendan mob braticu :)
Super sam bila ovih dana i slatkisi mi ne nedostaju.
Danas cu i najmanje litar caja od zare popiti, ona je super u.proljece i za mrsanje i za krv.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 8030
11.4.2015 11:33:34   
Edita1989
Minnie,ti više ne pijes vodu sa cimetom i jabukom?Je li tebi šta pomogla ili ništa,kao i kod mene

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 8031
11.4.2015 14:39:01   
Visnja RR
dančić

ja jutros malo zabrljah ...nerazmisljajuci si napravih ness i ppih dopola....
pa sam zalijepla stiker oored sporeta "ness nO-no"user posted image

kako nisam bila kući do 13 h tek sam maloprije jela: gljive i jaje na oko koje sam pravila na kokosovom ulju

za večeru ću gant nešto tip malo mladog sira rukole ...jer imam i dvije uzine : banana...mozd drugu uzinu izbacim jer sumnjam da cu moci jesti vise..

odoh uraditi vjezbe user posted image
a večeras ću izazov 3.dan : 25 trbusnjaka , 10 dizanja nogu i 20 plank .....

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 8032
11.4.2015 19:17:22   
minie

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Minnie,ti više ne pijes vodu sa cimetom i jabukom?Je li tebi šta pomogla ili ništa,kao i kod mene

Ne pijem vise, pravila par dana ali tad nisam pazila, pa nije mogla ni pomoci user posted image

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 8033
12.4.2015 14:40:14   
Daliyah92
Dan user posted image
Mislim da sam se konacno uozbiljila user posted image
Odlucila sam ovu sedmicu da ne jedem nista slatko, osim sto cu piti ness, ali trudicu se i njega da bar umanjim.
Dva obroka i dvije uzine cu imati. Uzine ce biti uglavnom jogurt, a mozda i\ili vocka neka.
Mozda pocnem i vjezbati nesto, ali ne svaki dan.
Da mi je izdrzati sedmicu bez slatkog... user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 8034
12.4.2015 15:32:02   
azra I ADI
Kod mene za doručak bila jabuka, ručku špinat, prasa, kajmak i kriška hljeba..Počela sam raditi i čučnjeve, za početak po 50 i nadam se bar malom minusu sutra.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 8035
12.4.2015 15:39:01   
minie
Danas bio nastavak rodjendana za malu raju u igraonici, samo sam pola case (plasticne bijele) popila soka, tortu nisam, bas napredujem user posted image
Natrckarah se po igraonici ko velika, ali cu veceras vjezbice, bar dio. I napokon lijepo vrijeme, vise sunca i vise motivacije.
Ja se ne vagam sutra, nego na kraju zacrtanog period cu staviti sliku prije i pislije, nadam se da ce razlika biti vidljiva :)

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 8036
12.4.2015 17:43:18   
Edita1989
Dancic...Ja danas hodala cijeli dan...Samo sam jela za dorucak,isli na arapski dorucak hehehe,jela hummus,popila caj i uzela malo paradajza,maloprije popila kafu i to je to...Sinoc sam radila vjezbe,ali sam i zabrljala,pojela sam kolac user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 8037
12.4.2015 21:13:42   
Edita1989
Hi mrsavice..Direktno javljanje sa trake user posted image ,hodam malo,malo trcim,nadam se da ce biti minuscica user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8038
12.4.2015 22:02:00   
Visnja RR
Iako sam danas zgrijesila nadam se sutrasnjem minusu

Bečka šnicla nije strašna i jedno kuhano jaje ...
zeljanica je nepotrebna bila i čokoladni kolač....

propustih filovane paprike, sirnicu, pečeni pekrski krompir, francusku salatu....user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 8039
13.4.2015 8:17:52   
karantena35
Odlučih i ja malo skinut koju kilicu, pripazit na unos kalorija, potrošnju itd, pa sad čitam ovu temu... A šta mislite o ovom kalkulatoru raspodjele kalorija (po obrocima)? Čini se korisno a ja to zapravo ni ne znam kako se koristi, morat ću to malo proučit.user posted image

Neposredna veza do poruke: 8040
13.4.2015 8:38:16   
idana1812
Ja sam vam malo bila neaktivna protekle sedmice jer sam pocela raditi i previse je bilo stvari za organizirati. Uglavnom nema vecih pomaka u kilazi, ali su vidljivi u cm. Jucer sam se zalila treneru na to, ali onda smo imali skeniranje i nakon sto sam vidjela da skener pokazuje 2,3% manje sala, a pri tome 2% vise misica postaje mi jasno sta se desilo s kilazom. Uglavnom sad se pored treninga dobrano planiram fokusirati na ishranu. Prema razgovoru sam utvrdila da bih bijeli kruh trebala zamijeniti sa integralnim, mislim mogu pokusati, Ne jedem ja puno kruha tokom dana, snitu, ev dvije, ali ocito to je mnogo za mene. Slatkise i dalje moram drzati pod kontrolom, sta cu :D...Bas sam se zainatila da postignem jos bolje rezultate...

Eto ja ovako kao padobranac uletim, ispricam se :)...Nadam se da ste mi sve dobro..

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu karantena35)
Neposredna veza do poruke: 8041
13.4.2015 9:09:46   
azra I ADI
Dobro jutro! Mali minus, jutros 56,7-ja zadovoljna...Za doručak ječmene pahuljice sa mlijekom i kafica, ručku riža,piletina, supa,salata...Idemo po nove minuse!Lijep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 8042
13.4.2015 9:33:32   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

vaganje , vaganje user posted image

minus 1 kg

za 4 sedmice -3,5 user posted image

plan: u naredne 4 sedmice izgubiti 2,5

da prijavim - 0,3 user posted image
nije moglo više ...zeznuli me Asjin rođendan i Uskrs

dakle nakon 5 sedmica - 3,8

mali minus 0,3 user posted image očekivano

dakle za 6 sedmica 4,100 user posted image

sad kad su prosli praznici mogu da se nadm većem minusu user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 8043
13.4.2015 15:17:29   
Edita1989
Dancic...Kod mene vaga jutros ne pokaza nista..Tako sam razocarana,ljuta,tuzna,ne znam vise..Stvarno sam se pazila,vjezbala i eto nista...Jutros kako sam se izvagala,vidim nema nista,razocarala sam se pravo,nista mi ne ide,dan mi je naopako skroz....

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8044
14.4.2015 10:04:21   
azra I ADI
Jutro- kafica, pahuljice sa malo mlijeka i pola jabuke za dručak, ručku varivo...Čučnjevi i jučer uredno obavljeniuser posted image Konačno je krenulo, baš sam nekako motivisana. Lijep dan vam želim....

Neposredna veza do poruke: 8045
14.4.2015 11:04:02   
Daliyah92
user posted image za minuse
Kod mene nije bilo minusa juce. Iskreno se nadam da ce slijedece sedmice biti.
Pazim koliko mogu. Evo dva dana nisam ni liznula slatko user posted image
Jest malo tesko jer ima stalno nekih cokoladica i keksica zbog djeteta, ali suzdrzim se user posted image
Trebam samo jos malo vise vode piti, a i zelenog caja.

Kod mene je dorucak skoro uvijek isti, omlet sa dva mala komadica salame i pola kasicice tecnog sira,+paradajz.
Poslije popijem ness. Sad sam popila pola, pa cu kasnije drugu polovinu.
Rucak ono sto inace kuham, ne kuham sebi nista posebno, ali jedem samo toliko da vise nisam gladna a ne da se bas najedem.
I neka salata ili jogurt uz rucak.
Juce sam jela makarone sa piletinom i spinatom, zapeceno sa vrhnjem, ali pola malog tanjira..mislim da nije puno a ni malo.

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 14.4.2015 11:05:53 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 8046
14.4.2015 11:25:04   
minie
Dancek i od mene.
Bravo za minuse user posted image , Edita zato se ja ne vagam, na kraju cu se opet uslikati da vidim razliku. I ja se bas trudim.

Jutris pravila R puru pa sam i ja jela, a prije toga mlaka voda i limun. Skuhala sam i caj od zare, pa cu piti danas.

R 17.10.2011.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 8047
14.4.2015 12:34:23   
canim
Jutric,
Ja sam vas juce pratila preko mob. Vagala sam se u nedelju ujutro, juce ujutro se ne sjecam da sam stala na vagu jer sam izletila iz kuce brzinski, kasnila,jutros dobila user posted image pa mi nema smisla da se vagam pa cu u pon aBd prijaviti sve zajedno.

Edita nemas potrebe biti razocarana, ja sam sigurna da si ti premalo jela, i iz tog razloga nisi mrsala jer ti je metabolizam usporio, moras jesti vise ako mislis i vjezbati i gledaj da imas obrok na 3-4h , nemoj preskakati.

user posted image za ostale minuse, samo naprijed.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 8048
14.4.2015 15:14:59   
Edita1989
Dancic...

Canim,hvala na savjetu,probat cu tako...

Danas sam popila kafu i pojela samo parce kifle...pijem vodu i tako...jos malo pa ce rucak....

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8049
14.4.2015 22:55:12   
minie
Evo ja malo i vjezbala, nisam koliko sam planirala, ali oznojih se pravo.

Visnja gdje si kupila chia sjemenke? Bas sam citala o njima i kupila bih ih.

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 8050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *