Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.4.2014 11:26:53)
|
IZVORNA PORUKA: chantal A čemu žurba,draga? I možeš li toliko skinuti za 2 sedmice? Sve to ovisi od tvog metabolizma,meni bi bilo puno i naglo... Ja sam za 2 mjeseca skinula 4-5 kg,pila oko 2,5-3 l vode dnevno,slatko svela na minimum,na početku skroz izbacila,nisam ništa jela poslije 18h. Vježbala nisam puno,nekad malo trbušnjaka,pregibanja,izgibanja i neko vrijeme sam prakticirala ono ležanje na urolanom peškiru pod leđima... Unazad mjesec i po sam taj svoj režim zapostavila,manje pijem,jedem nekad i kasno,ne baš večeru ali grickam pomalo,ali zasad nisam vratila kg,još stojim na 64kg i kanim se skinuti još bar 3kg [sm=zz_cloud9.png] heh [sm=smiley36.gif] pa nije da bas zurim negdje ali kad vec mjesecima pokusavam po malo al ne ide, onda bi da pokusam malo brze, tj. htjela bih biti malo strozija prema sebi, pa mozda krene.. [sm=smiley36.gif] canim, do idealne tezine imam najmanje 6kg, ali taj visak se bas primijeti [sm=hudicek1.gif] Cak i kad sam bila jako blizu idealne opet je bilo viska [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|