|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  285 286 [287] 288 289   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
17.4.2014 17:29:24   
Daliyah92
Drago mi je da je tema ozivjela user posted image user posted image user posted image

Sad gledam da sam se zadnji put javila prije mjesec dana a nista se ni pomakla nisam sa ove kilaze user posted image

Imam pitanje: Je li previse da skinem 3-4kg za 15 dana? I ako nije previse, mogu li to postici na nacin da pijem 1,5-2l vode, izbacim (ili smanjim) UH poslije 14-15h, smanjim porcije... i sta jos ima? Mogu li slatko svakodnevno po malo, ili da svedem to na jednom sedmicno?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7151
17.4.2014 19:28:31   
chantal
A čemu žurba,draga? I možeš li toliko skinuti za 2 sedmice? Sve to ovisi od tvog metabolizma,meni bi bilo puno i naglo...
Ja sam za 2 mjeseca skinula 4-5 kg,pila oko 2,5-3 l vode dnevno,slatko svela na minimum,na početku skroz izbacila,nisam ništa jela poslije 18h. Vježbala nisam puno,nekad malo trbušnjaka,pregibanja,izgibanja i neko vrijeme sam prakticirala ono ležanje na urolanom peškiru pod leđima...
Unazad mjesec i po sam taj svoj režim zapostavila,manje pijem,jedem nekad i kasno,ne baš večeru ali grickam pomalo,ali zasad nisam vratila kg,još stojim na 64kg i kanim se skinuti još bar 3kg user posted image heh

Neposredna veza do poruke: 7152
17.4.2014 21:16:41   
canim
daliyah sve zavisi koliko viska imas, nije isto onome ko krece sa 20 kg viska i onome sto krece sa 2 kg viska, ovaj sa 2 kg ce morati imati puno ozbiljiju djetu da bi se rjesio tih 2 kg dok ovaj sa 20 kg viska ce morati samo poraditi na tome da ubrza metabolizam i organizam ce se sam rjesiti zaliha.
Dakle u principu ako cemo gledati na zdravo mrsanje max 1.5 kg sedmicno s tim da ako ti organizam zadrzava vodu uglavnom prve sedmice ode i max 3 kg s tim da to nije salo, vec nakupljena voda, organizam se cisti, ali kao sto rekoh nije isto nekome sa 20 kg viska i onome sa 2 kg.
Ja ti ne preporucujem svaki dan slatko vec 1-2 sedmicno, s tim da ako slatko podrazumjevas kockicu cokolade ili kocku secera uz kafu, naravno da mozes, npr jednom dnevno tako, ali da svaki dan pojedes kolac, cokoladu i sl ne dolazi u obzir ako hoces da mrsas.

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 7153
18.4.2014 9:33:50   
boombar
Jutroooo! 76kg okruglo! Citavu kilu i dvjesto manje! user posted image
Presretna sam da je konacno krenulo ozbiljno spadati.
Danasnji meni ce biti posni ..riba i povrceuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7154
18.4.2014 9:39:44   
real mama
I kod mene je pomak 1,500 manje od utorka. Moja visina je 170 cm i od danas zelim 10kg manje. Biljezimo se, vagamo i bodrimo ka cilju.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7155
18.4.2014 11:26:53   
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: chantal

A čemu žurba,draga? I možeš li toliko skinuti za 2 sedmice? Sve to ovisi od tvog metabolizma,meni bi bilo puno i naglo...
Ja sam za 2 mjeseca skinula 4-5 kg,pila oko 2,5-3 l vode dnevno,slatko svela na minimum,na početku skroz izbacila,nisam ništa jela poslije 18h. Vježbala nisam puno,nekad malo trbušnjaka,pregibanja,izgibanja i neko vrijeme sam prakticirala ono ležanje na urolanom peškiru pod leđima...
Unazad mjesec i po sam taj svoj režim zapostavila,manje pijem,jedem nekad i kasno,ne baš večeru ali grickam pomalo,ali zasad nisam vratila kg,još stojim na 64kg i kanim se skinuti još bar 3kg user posted image heh

user posted image pa nije da bas zurim negdje ali kad vec mjesecima pokusavam po malo al ne ide, onda bi da pokusam malo brze, tj. htjela bih biti malo strozija prema sebi, pa mozda krene.. user posted image

canim, do idealne tezine imam najmanje 6kg, ali taj visak se bas primijeti user posted image Cak i kad sam bila jako blizu idealne opet je bilo viska user posted image

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 18.4.2014 11:27:25 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 7156
18.4.2014 11:41:20   
jaculi
Bravo zabzenice koje su smrsale...svaka castuser posted image
Ja se nisam ni vagala sobzirom da sam tek jucer krenula na dietu..ja se vagam sljedeci petak..
Sinoc sam jela vruceg hljeba sti naravno nikako nisam smjela i poslije mi bas krivi bilo..
Za dorucak sam pojela 2 snite toasta sa namazom..rucku cu rizu sa povrcem..a za veceru ne znam jos..

Neposredna veza do poruke: 7157
18.4.2014 11:43:34   
dambolina
sjo, kod mene isto 68,5 kg. al hajd kontam tek mi je pocetak treceg dana, mozda i ja sljedeci petak prijavim minus. za pocetak mi je drago da sam pocela piti vodu i da sam uvela dorucak. moram jos ostale obroke pravilno rasporediti pa se nadam da ce i mrsanje krenuti user posted image

jutros pojela 2 jaja na oko (teflon tava, baz masnoce) i integralna kifla, lizala eurokrem sa kasike kojom sam djeci mazala dorucak user posted image user posted image user posted image
kafa, za uzinu jogurt sa mljevenim lanom
za rucak imam filovane tikvice i sarmu u kiselom kupusu, pa cu po jedno za rucak a drugo za uzinu

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 7158
18.4.2014 11:55:10   
canim
I ja sam se jutros izvagala i uredno napisala na frizideru koliko imam KG, tako da svaki put otvorim frizider, vidim koliko moram smrsati user posted image

Daliyah ako si blizu idealne kilaze i opet nisi zadovoljna tu ti mrsanje nece imati nekog efekta vec se moras pokrenuti i raditi vjezbe da ojacas tijelo i misice, tad ces gubiti na centrimetrima i vjerovatno bolje izgledati.
Mrsanje ima efekta ako imas malo vise viska pa hoces da ga uklonis, ali 2 kg viska npr najbolje vjezbama i ishranom regulisati.

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 7159
18.4.2014 12:14:08   
grozđe
Dan kolegice user posted image ...

mi jutros duze spavali, valjda ovo vrijeme...

cestitke za one koji su skinuli koliko god grama hehhehe....

ja rano jutros na vagu, podojila dijete i vagala se... manje pola kg... samo neka ide.... znaci 65,5kg... visina mi je 1,76... trebala bih ipak jos bar 2kg...

dorucak - dvije snite domaceg hljeba sa maslacem i domacim pekmezom od sipka...

sutra dolaze moji u posjetu, mnogo toga svekrva sprema... opet cu ovih pola kg nabiti user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7160
18.4.2014 12:24:44   
grozđe
beba opet zaspala, a ja napravila sebi kapucino od vanilije...

rucak jos ne znam.... bitno mi je sto manje hljeba, sto kaze jaculi i ja volim vruc hljeb i to navecer....

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 7161
18.4.2014 15:37:32   
Graziella
Kod mene ista kilaza.al nema veze,ja sam opet zadovoljna,samo nek' ne ide gore.
doruckujem vecinom kao i ostali ukucani,jaja,puru,namaze...rucak mi je vecinom varivo neko,salata...puno raznih napitaka,cajeva,kompota,vode,slatko 2 na skali od 1-10user posted image
navece uzmem voce ili neku drugu zdravu grickalicu(narezem na tanke kriske papriku,mrkvu,krastavac...).pite i bijeli hljeb izbjegavam.kolac pojedem mozda jednom sedmicno

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 7162
18.4.2014 15:40:48   
Graziella

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Drago mi je da je tema ozivjela user posted image user posted image user posted image

Sad gledam da sam se zadnji put javila prije mjesec dana a nista se ni pomakla nisam sa ove kilaze user posted image

Imam pitanje: Je li previse da skinem 3-4kg za 15 dana? I ako nije previse, mogu li to postici na nacin da pijem 1,5-2l vode, izbacim (ili smanjim) UH poslije 14-15h, smanjim porcije... i sta jos ima? Mogu li slatko svakodnevno po malo, ili da svedem to na jednom sedmicno?

nista bez puuuuno puno vjezbanja,i naravno ovo sve ostalo sto ti nabroja

Neposredna veza do poruke: 7163
18.4.2014 15:44:44   
Mrvica_83
Drage Da se i ja prikljucim veseloj druzini user posted image Vidim drugarice - Grozdje i Jaculi user posted image Ja moram skinuti dosta user posted image Javim veceras tacnu cifru kad se izvagam .Ima da mi se zanebesa user posted image user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 7164
18.4.2014 16:49:50   
kaktuscic
Ja jutros 64 kg :( Bas me krenulo u plus...ali sinoc sam popila 5-6 piva, grickala svasta nesto pa mi nije ni krivo. Uglavnom i veceras izlazimo tako da nece proci bez alkohola, ali od ponedjeljka cu na poseban rezim!
Tabelu cu onda sutra napisati dok se svi pijavimo :)

Zene u minusima i ove sto su na istom cestitam! Svaka cast!

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 7165
18.4.2014 18:49:38   
boombar
Zaboravila sam vam reci, ja sam ovaj rezim pocela prije mjesec dana, ali onako lagano, s ponekim brljemuser posted image
U pocetku je kilaza stajala na mjestu, pa je onda pocelo polako sa 200-300gr manje, a tek ovaj petak, dakle, treca sedmica po rwzim odjednom je spalo vise od kile. Tako drage moje, nemojte da vas razocara stagnacija ili mali minuscic jer organizmu treba vremena da "shvati: da ce dobijati redovne obroke pa da se pocne rjesavati viska.
Samo vi nastavite, bicemo mi sve mrsave!user posted image

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 7166
19.4.2014 11:15:05   
berni
ja se ne stigoh juce izvagati pa cu danas...javim vam...mada ne ocekujem nesto, jer sam tek 7 dana na ovom rezimu...

10.5.2013 dvije crtice
20.6.2013 srculence kuca
16.1. 2014. stigla sultanija Ismihan

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7167
19.4.2014 21:30:12   
Mrvica_83
Uh ..Tezak uzdah iz grudi se ote .. Ja se izvagala jeste da je noc ali nema veze jutros se ne sjetih / cijelih 78 kg imam user posted image Plan / da smrsam 15- 18kg aBd user posted image user posted image Eto javljam se za tabelu , od sutra ide promjena menija . Danas sam brljala i jela svega i svacega user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 7168
19.4.2014 21:43:32   
bebaa
i ja se javljam sa zakašnjenjem,juče zaboravila,večeras pretjerala na derneku za malu raju........bolje da ne prijavljujem ove noćašnje pa ću se ujutro vagati.......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 7169
19.4.2014 21:46:08   
canim
Ja sam da mahnem, vikend je da se brlja , jel user posted image nastavljamo u ponedeljak user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7170
20.4.2014 12:30:03   
azra I ADI
Ne valja nam ovo što nismo aktivne vikendom, znači da se brlja i sav trud uložen tokom sedmice je uzalud, i ja ako ovako nastavim neću biti u navijačicama, apetit mi je otišao u tačkuuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7171
20.4.2014 16:15:37   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

Daliyah ako si blizu idealne kilaze i opet nisi zadovoljna tu ti mrsanje nece imati nekog efekta vec se moras pokrenuti i raditi vjezbe da ojacas tijelo i misice, tad ces gubiti na centrimetrima i vjerovatno bolje izgledati.
Mrsanje ima efekta ako imas malo vise viska pa hoces da ga uklonis, ali 2 kg viska npr najbolje vjezbama i ishranom regulisati.

Bila sam blizu ali sad nisam. Da je meni do blizu doci a onda ono sto ostane i nije bas veliki problem, mada kad sam bila blizu bilo mi je problem, nikad zadovoljna user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7172
20.4.2014 17:29:34   
kaktuscic
Navijačica MicoTico/ 168 cm/ 56,5 kg

Navijačica Hannica/ 170cm/ 59 kg

Navijaačica azra I ADI/ 167 cm/ 57 kg

kaktuscic/ 163 cm/ 63 kg/ 64 kg

canim/ 168 cm /00,00/-800 gr

boombar 168 cm/ 77,2 kg/ 76 kg

hanabanana/ 00,00 cm /64 kg

berni/ 168 cm/ 87 kg

Inlove/ 00,00 cm/ 58,3 kg

Grazielle/ 172 cm / 83 kg/ 83 kg/

mayra/ 00,00 cm/ 76 kg

bebaa/ 162 cm/ 64,7 kg

dambolina/ 163 cm/ 68,5 kg/ 68,5

jaculi/ 167 cm/ 69 kg

grozđe/ 176 cm/ 66 kg/ 65,5

chantal/ 00,00 cm/ 64 kg

real mama/ 170 cm/ -1,5

Mrvica_83/ 00,00 cm/ 78 kg

< Poruku je uredio kaktuscic -- 20.4.2014 17:43:28 >

Neposredna veza do poruke: 7173
20.4.2014 17:35:22   
kaktuscic
Garant sam nekoga zaboravila, ili sam nekome nesto pogrijesila, javite da ispravljamo :)

Od sutra ponovo na rezim, mada sam ja od jucer smanjila sve, ipak sam pretjerala u toku sedmice i vidim da su mi se kg krenuli vracati. Nisam ih bas lako skinula i ne zelim ih nazad user posted image zato se valja potruditi opet.

Neposredna veza do poruke: 7174
20.4.2014 17:37:58   
Hannica
170 cm 59 kg user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 7175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  285 286 [287] 288 289   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  285 286 [287] 288 289   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *