RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.11.2013 17:47:10)

IZVORNA PORUKA: canim

Nema, tabela ce biti kad krene fitnes revolucija, dakle mjerenje 1 decembra ujutro bez odjece na taste i javiti cifricu pa da pocnemo s tabelom [sm=smiley14.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jedva cekam.

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.11.2013 7:49:26)

to zahuktavanje pred Novu ja sma staa vec 2-3 hevte vagat se vala necu hahahha al sma rjesila 1 Decembra da pocenm opet ma vala mora se malo i odmoriti i plus muz kupuje biciklo za rodjendan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] malo sam se opet kao digo kvasac al moram se uozbiljiti :))). Znaci 1. 12 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.11.2013 7:54:23)

JA volim kad je ova tema aktivna odmah i mene povuce ,

moj doprinos svako jutro popot prije jela i kahve toplu vodu sa pola limuna ja to vec mjesecima radim , a nekad i preskocim hahahaha.

hanabanana -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.11.2013 11:26:09)

Nakon tri mjeseca situacija je sljedeća:
- 5 kg manje
- sebi izgledam jako dobro [sm=smiley36.gif]
- bez problema sam u gardarobi konfekcijskog broja 40 [sm=smiley1.gif]
- za sve farmerke mi treba kajš, nema stomaka da preljeva preko pojasa [sm=jezicek.gif]

Ne jedem poslije sedam.
Redovno vježbam.

Ako do nove godine odem i kilogram ispod sadašnjih 65 kg, biću prezadovoljna.
Nije mi pod MUST....ali bih do marta voljela doći na 62 kg i još malo učvrstiti mišiće.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.11.2013 14:35:04)

[sm=bravo.gif] hanabanana cestitke na minusu.

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.11.2013 19:47:11)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Nakon tri mjeseca situacija je sljedeća:
- 5 kg manje
- sebi izgledam jako dobro [sm=smiley36.gif]
- bez problema sam u gardarobi konfekcijskog broja 40 [sm=smiley1.gif]
- za sve farmerke mi treba kajš, nema stomaka da preljeva preko pojasa [sm=jezicek.gif]

Ne jedem poslije sedam.
Redovno vježbam.

Ako do nove godine odem i kilogram ispod sadašnjih 65 kg, biću prezadovoljna.
Nije mi pod MUST....ali bih do marta voljela doći na 62 kg i još malo učvrstiti mišiće.

hanabanan svaka acst :))) ja smrsah i dotegnuh se 4 kg i sad sam stala nesto me mrsko uhvatilo al opet pocinjem rekla sma sebi :)))

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.11.2013 20:51:50)

Glasajte da hocete zene, mummy & me zumba [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]hajde lajk [sm=jezicek.gif] i waaannttt

Mislim lajk na pitanje dali ima zainteresovani za zumbu s djecom [sm=smiley1.gif]

https://www.facebook.com/pages/Studio-3-sportsko-rekreativno-udru%C5%BEenje-za-%C5%BEene-i-djecu/359615464170680

http://www.youtube.com/watch?v=ua9nOedx058[sm=sloncek.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.11.2013 10:30:16)

Je li sutra konačno počinjemo sa vaganjem i tabelom? Kojim danom ćemo prijavljivati kilažu?
Kod mene jutros kafa, čaj i kriška i pol hljeba sa sirela namazom. Za ručak i večeru je sarma, koju obožavam, ali probat ću se suzdržati zbog vaganja...
Želim vam ugodan dan [sm=smiley31.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.11.2013 11:22:16)

Jutric

Jeste, sutra ujutro vaganje, ko ne zeli prijaviti kilazu nemora ali neka se prijavi na listu pa cemo sedmicno unositi samo minuse.

Najbolje vaganje za 7 dana, dakle nedelja ili ponedeljak ujutro, kako kome odgovara, pa cemo azurirati tabelu [sm=smiley1.gif]

Ne znam dali da unosim tabelu ovdje ili na temu o fitnes revoluciji, ipak ce vecina mrsati po njihovim preporukama [sm=zmeden.gif]

Amyla -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.11.2013 15:28:26)

i ja se ponovo prijavljujem na ovu temu, moj bebac ima mjesec dana i ja sam odlucila da krenem sa mrsanjem [sm=bravo.gif] ujutro javim kilazu, nakon poroda sam smrsala odmah nekih 10-tak kg i ostala sam skoro na istoj kilazi kao i prije trudnoce, idem do nekih 65kg [sm=bravo.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.11.2013 15:29:52)

Čestitam Amyla, to je veliki uspleh[sm=bravo.gif]

Amyla -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.11.2013 15:35:04)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Čestitam Amyla, to je veliki uspleh[sm=bravo.gif]

hvala mila, ali to je bilo bez truda, valjda voda, beba i ostalo, doduse nemam neki veliki apetit, osim za slatkim [sm=jezicek.gif], tek sad napor slijedi [sm=smiley36.gif]

hapymum -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.11.2013 16:23:57)

IZVORNA PORUKA: Amyla

i ja se ponovo prijavljujem na ovu temu, moj bebac ima mjesec dana i ja sam odlucila da krenem sa mrsanjem [sm=bravo.gif] ujutro javim kilazu, nakon poroda sam smrsala odmah nekih 10-tak kg i ostala sam skoro na istoj kilazi kao i prije trudnoce, idem do nekih 65kg [sm=bravo.gif]

Joj ako te uhvatim pa ces vidjetima kakav ti i debeli otkud ti to.ti si moja super fit mama

Amyla -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.11.2013 16:41:21)

IZVORNA PORUKA: hapymum

Joj ako te uhvatim pa ces vidjetima kakav ti i debeli otkud ti to.ti si moja super fit mama

uh uh lijepa moja trudnice, sad ces me jos i postiditi [sm=smiley9.gif] hvala ti, ljubimo vas punoooooo

Amyla -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 7:54:00)

jutro drage moje, evo mene ranom zorom, visoka 168, 70.100kg [sm=smiley13.gif] ali malac nije dojio, mozda spadne koji gram [sm=jezicek.gif][sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 8:19:44)

Jutro,evo i mene.
Spremna za nove pobjede.[sm=smiley36.gif]
170 cm, 59 kg.
Iznenadilo me ovo 59,bilo je 60 prije par dan a nisam nista pazila.[sm=smiley1.gif]

Amyla -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 8:25:32)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutro,evo i mene.
170 cm, 59 kg.
Iznenadilo me ovo 59,bilo je 60 prije par dan a nisam nista pazila.[sm=smiley1.gif]

hannice, bjezi s teme, pa ti si prava zgodnica, mada ja znam da ovdje ima jos takvih [sm=smiley31.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 8:49:24)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutro,evo i mene.
170 cm, 59 kg.

hannice, bjezi s teme, pa ti si prava zgodnica, mada ja znam da ovdje ima jos takvih [sm=smiley31.gif]

Prijavila se za fitnes revoluciju,mrsanje moze a i ne mora,zelim da se malo utegnem.[sm=smiley1.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 10:48:47)

Kod mene je ovakvo stanje: visina 167, težina 58kg, cilj mi je do nove godine stići na 56kg.
Uživajte[sm=smiley31.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 11:34:35)

Hello mršavice!
Ja se zaboravila izvagati jutros kad sam ustala, pa sad stadoh na vagu, a ručkala sam svašta od jutros, a i nije mi se dalo da skidam sad[sm=smiley36.gif]

Elem, visina 168 cm, težina 57,6 kg.

Da se razumijemo , ja ne mršavim, nego održavam postojeću kilažu.

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 11:42:48)

[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]

izvagah se i ja ali posle baš obilnog doručka........
mada nisam daleko od ove kilaže...a ko to pfravi tabelu,jeli ona u vezi fitnesa ili????....
kako god ja sam 162 cm visoka i 70,3 teška.......[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 11:45:15)

hebote pa micotico 5 cm viša i 20 kg lakša od mene...roknut ću se načisto.....[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Irisica -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 11:57:22)

IZVORNA PORUKA: bebaa

hebote pa micotico 5 cm viša i 20 kg lakša od mene...roknut ću se načisto.....[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Bebo probusi kasiku...ti bi sve da smrsas a samo pises kako si sta jela i kako ne mozes bez hrane i slatka...odluci se sta zelis i budi kapric...reci sama sebi ja to mogu, ja to hocu, ja to zelim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 12:00:23)

IZVORNA PORUKA: Irisica

Bebo probusi kasiku...ti bi sve da smrsas a samo pises kako si sta jela i kako ne mozes bez hrane i slatka...odluci se sta zelis i budi kapric...reci sama sebi ja to mogu, ja to hocu, ja to zelim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mala odhebi u skokovima.....jes čula.........[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
od danas sve jedem viljuškom...ona je sama šuplja jelde....pa čak i supu.....ma bravo ja [sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2013 12:00:38)

ne valja ti matematika nikako[sm=smiley36.gif] Izračunaj ponovo[sm=smiley36.gif]

Neki dan gledam slike što si postavila sa druženja, meni ne izgledaš da imaš toliko kila.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>