|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
28.11.2013 17:47:10   
Hannica

IZVORNA PORUKA: canim

Nema, tabela ce biti kad krene fitnes revolucija, dakle mjerenje 1 decembra ujutro bez odjece na taste i javiti cifricu pa da pocnemo s tabelom user posted image

user posted image user posted image
Jedva cekam.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6676
29.11.2013 7:49:26   
Mirkica
to zahuktavanje pred Novu ja sma staa vec 2-3 hevte vagat se vala necu hahahha al sma rjesila 1 Decembra da pocenm opet ma vala mora se malo i odmoriti i plus muz kupuje biciklo za rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image malo sam se opet kao digo kvasac al moram se uozbiljiti :))). Znaci 1. 12 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6677
29.11.2013 7:54:23   
Mirkica
JA volim kad je ova tema aktivna odmah i mene povuce ,

moj doprinos svako jutro popot prije jela i kahve toplu vodu sa pola limuna ja to vec mjesecima radim , a nekad i preskocim hahahaha.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6678
29.11.2013 11:26:09   
hanabanana
Nakon tri mjeseca situacija je sljedeća:
- 5 kg manje
- sebi izgledam jako dobro user posted image
- bez problema sam u gardarobi konfekcijskog broja 40 user posted image
- za sve farmerke mi treba kajš, nema stomaka da preljeva preko pojasa user posted image

Ne jedem poslije sedam.
Redovno vježbam.

Ako do nove godine odem i kilogram ispod sadašnjih 65 kg, biću prezadovoljna.
Nije mi pod MUST....ali bih do marta voljela doći na 62 kg i još malo učvrstiti mišiće.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6679
29.11.2013 14:35:04   
canim
user posted image hanabanana cestitke na minusu.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6680
29.11.2013 19:47:11   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Nakon tri mjeseca situacija je sljedeća:
- 5 kg manje
- sebi izgledam jako dobro user posted image
- bez problema sam u gardarobi konfekcijskog broja 40 user posted image
- za sve farmerke mi treba kajš, nema stomaka da preljeva preko pojasa user posted image

Ne jedem poslije sedam.
Redovno vježbam.

Ako do nove godine odem i kilogram ispod sadašnjih 65 kg, biću prezadovoljna.
Nije mi pod MUST....ali bih do marta voljela doći na 62 kg i još malo učvrstiti mišiće.

hanabanan svaka acst :))) ja smrsah i dotegnuh se 4 kg i sad sam stala nesto me mrsko uhvatilo al opet pocinjem rekla sma sebi :)))

BA 13.12.2008

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6681
29.11.2013 20:51:50   
canim
Glasajte da hocete zene, mummy & me zumba user posted image user posted image hajde lajk user posted image i waaannttt

Mislim lajk na pitanje dali ima zainteresovani za zumbu s djecom user posted image

https://www.facebook.com/pages/Studio-3-sportsko-rekreativno-udru%C5%BEenje-za-%C5%BEene-i-djecu/359615464170680

http://www.youtube.com/watch?v=ua9nOedx058user posted image

< Poruku je uredio canim -- 29.11.2013 20:55:32 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6682
30.11.2013 10:30:16   
azra I ADI
Je li sutra konačno počinjemo sa vaganjem i tabelom? Kojim danom ćemo prijavljivati kilažu?
Kod mene jutros kafa, čaj i kriška i pol hljeba sa sirela namazom. Za ručak i večeru je sarma, koju obožavam, ali probat ću se suzdržati zbog vaganja...
Želim vam ugodan dan user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6683
30.11.2013 11:22:16   
canim
Jutric

Jeste, sutra ujutro vaganje, ko ne zeli prijaviti kilazu nemora ali neka se prijavi na listu pa cemo sedmicno unositi samo minuse.

Najbolje vaganje za 7 dana, dakle nedelja ili ponedeljak ujutro, kako kome odgovara, pa cemo azurirati tabelu user posted image

Ne znam dali da unosim tabelu ovdje ili na temu o fitnes revoluciji, ipak ce vecina mrsati po njihovim preporukama user posted image

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 6684
30.11.2013 15:28:26   
Amyla
i ja se ponovo prijavljujem na ovu temu, moj bebac ima mjesec dana i ja sam odlucila da krenem sa mrsanjem user posted image ujutro javim kilazu, nakon poroda sam smrsala odmah nekih 10-tak kg i ostala sam skoro na istoj kilazi kao i prije trudnoce, idem do nekih 65kg user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6685
30.11.2013 15:29:52   
azra I ADI
Čestitam Amyla, to je veliki usplehuser posted image

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 6686
30.11.2013 15:35:04   
Amyla

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Čestitam Amyla, to je veliki usplehuser posted image

hvala mila, ali to je bilo bez truda, valjda voda, beba i ostalo, doduse nemam neki veliki apetit, osim za slatkim user posted image , tek sad napor slijedi user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

Neposredna veza do poruke: 6687
30.11.2013 16:23:57   
hapymum

IZVORNA PORUKA: Amyla

i ja se ponovo prijavljujem na ovu temu, moj bebac ima mjesec dana i ja sam odlucila da krenem sa mrsanjem user posted image ujutro javim kilazu, nakon poroda sam smrsala odmah nekih 10-tak kg i ostala sam skoro na istoj kilazi kao i prije trudnoce, idem do nekih 65kg user posted image

Joj ako te uhvatim pa ces vidjetima kakav ti i debeli otkud ti to.ti si moja super fit mama

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 6688
30.11.2013 16:41:21   
Amyla

IZVORNA PORUKA: hapymum

Joj ako te uhvatim pa ces vidjetima kakav ti i debeli otkud ti to.ti si moja super fit mama

uh uh lijepa moja trudnice, sad ces me jos i postiditi user posted image hvala ti, ljubimo vas punoooooo

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 6689
1.12.2013 7:54:00   
Amyla
jutro drage moje, evo mene ranom zorom, visoka 168, 70.100kg user posted image ali malac nije dojio, mozda spadne koji gram user posted image user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 6690
1.12.2013 8:19:44   
Hannica
Jutro,evo i mene.
Spremna za nove pobjede.user posted image
170 cm, 59 kg.
Iznenadilo me ovo 59,bilo je 60 prije par dan a nisam nista pazila.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 6691
1.12.2013 8:25:32   
Amyla

IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutro,evo i mene.
170 cm, 59 kg.
Iznenadilo me ovo 59,bilo je 60 prije par dan a nisam nista pazila.user posted image

hannice, bjezi s teme, pa ti si prava zgodnica, mada ja znam da ovdje ima jos takvih user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6692
1.12.2013 8:49:24   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutro,evo i mene.
170 cm, 59 kg.

hannice, bjezi s teme, pa ti si prava zgodnica, mada ja znam da ovdje ima jos takvih user posted image

Prijavila se za fitnes revoluciju,mrsanje moze a i ne mora,zelim da se malo utegnem.user posted image

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 6693
1.12.2013 10:48:47   
azra I ADI
Kod mene je ovakvo stanje: visina 167, težina 58kg, cilj mi je do nove godine stići na 56kg.
Uživajteuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6694
1.12.2013 11:34:35   
MicoTico
Hello mršavice!
Ja se zaboravila izvagati jutros kad sam ustala, pa sad stadoh na vagu, a ručkala sam svašta od jutros, a i nije mi se dalo da skidam saduser posted image

Elem, visina 168 cm, težina 57,6 kg.

Da se razumijemo , ja ne mršavim, nego održavam postojeću kilažu.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 6695
1.12.2013 11:42:48   
bebaa
user posted image user posted image user posted image

izvagah se i ja ali posle baš obilnog doručka........
mada nisam daleko od ove kilaže...a ko to pfravi tabelu,jeli ona u vezi fitnesa ili????....
kako god ja sam 162 cm visoka i 70,3 teška.......user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6696
1.12.2013 11:45:15   
bebaa
hebote pa micotico 5 cm viša i 20 kg lakša od mene...roknut ću se načisto.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6697
1.12.2013 11:57:22   
Irisica

IZVORNA PORUKA: bebaa

hebote pa micotico 5 cm viša i 20 kg lakša od mene...roknut ću se načisto.....user posted image user posted image user posted image

Bebo probusi kasiku...ti bi sve da smrsas a samo pises kako si sta jela i kako ne mozes bez hrane i slatka...odluci se sta zelis i budi kapric...reci sama sebi ja to mogu, ja to hocu, ja to zelim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6698
1.12.2013 12:00:23   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Irisica

Bebo probusi kasiku...ti bi sve da smrsas a samo pises kako si sta jela i kako ne mozes bez hrane i slatka...odluci se sta zelis i budi kapric...reci sama sebi ja to mogu, ja to hocu, ja to zelim user posted image user posted image user posted image

mala odhebi u skokovima.....jes čula.........user posted image user posted image user posted image
od danas sve jedem viljuškom...ona je sama šuplja jelde....pa čak i supu.....ma bravo ja user posted image

(odgovor članu Irisica)
Neposredna veza do poruke: 6699
1.12.2013 12:00:38   
MicoTico

ne valja ti matematika nikakouser posted image Izračunaj ponovouser posted image

Neki dan gledam slike što si postavila sa druženja, meni ne izgledaš da imaš toliko kila.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *